Šaunuolė, kad nepatingėjai. Ar virtos tos bulvytės buvo, kaip mano atrastame "recepte".

QUOTE(Para @ 2013 01 29, 23:22)
Šaunuolė, kad nepatingėjai. Ar virtos tos bulvytės buvo, kaip mano atrastame "recepte". 

nea žalios

Visiškai užkasi, giliai? Kiek laiko jas laikai žemėje?
QUOTE(Para @ 2013 01 29, 23:28)
Visiškai užkasi, giliai? Kiek laiko jas laikai žemėje?
tos lervos tokios geltonos kaip pagaliukai, nieko jos nebijo, o buvo taip kad kelis kartus einu per daržą ir tikrinu tas bulves pakeliu pažiuriu ar prasigraužė kokia nenaudėlė, ar kokia uodegytė nekyšo, jeigu nekyšo tada atgal į žemę užkasu negiliai kad matyčiau kur pakasiau, tuo metu dažniausiai bulvės jau būna su ilgais daigais taip ir rasdavau kur pakasus iš tų daigų išlindusių

Oi, man tai didziausiabjurastis uodo trukio lervos.jos gal irnieko negrauzia, bet jau taip slykstu man kai tvarkydama zeme ju randu, jos visai zemes pavirsiuje megsta buti, feeee

Pavarčiau protingas knygas apie sodininkavimą ir net dejose radau, kad auslindos naudingos (nors ir anksčiau buvau girdėjusi, bet nebuvau tikra). Jos maitinasi amarais ir grybų sporomis. Ir tie nameliai yra joms privilioti, ten kur norėtum, kad jos veistųsi ir gyventų
. Vienur kenkia, kitur padeda, va taip va

Paklijavau ridikėlių sėklas ant šikpopierio, nu man nėr baisu ten jas dėliot tam tikrais atstumais, nervus atpalaiduoja
Man daug baisiau, kad čiupinėju, o dar negaliu sėt tų sėklų

Šitoks užsiėmimas ne tik nervams raminti, bet labai tiktų jūsų mažosioms atžaloms pirštukus pamankštinti, dviguba nauda

Mano atžala dar per maža, į burną tos sėklos keliautų arba būtų pasėtos ant grindų jei duočiau

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 29, 16:31)
na, norėčiau klijuosiančias apginti
Taip, nėra sunku sėklas paberti, vėliau praretinti.
O bet tačiau, laiko sėjant labai labai susitaupo.

O bet tačiau, laiko sėjant labai labai susitaupo.

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 29, 23:53)
Paklijavau ridikėlių sėklas ant šikpopierio, nu man nėr baisu ten jas dėliot tam tikrais atstumais, nervus atpalaiduoja
Man daug baisiau, kad čiupinėju, o dar negaliu sėt tų sėklų 

aha, pirmais metais man kaip meditacija kokia buvo tas klijavimas, o dabar konvejeriu jau einas

QUOTE(saintlina @ 2013 01 29, 22:46)
dar galima inkilėlį sukalt. Kanapėm išklot.. kasdien šviežių įmest... Gyvens ir žvengs, kam anom bešaudyt kažkokius lapus?
Nu ne,kanapių negaus

Dėkui už patarimus,taikysim priemones tiems skylgraužiams,nes atrodo,kad turiu abiejas rūšis darže.
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 29, 09:57)
NEauginsiu nei braskiu, nei geliu, nei prieskoniu visokiausiu. Sie tai tikrai siltnamyje bus sejami 

Ar bandei sėti prieskonius šiltnamyje? Ar išdygo visi? Kai sėju tiesiai į daržo žemę prieskonius, man ne visi išdygsta. Planavau ant palangės susidaiginti šiemet.
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 29, 10:09)
Stelazas sukonstruotas.. kazkaip tilpo
Dejau i placius padeklus ir staciau ant lentynu 

parodyk

QUOTE(matuke @ 2013 01 29, 12:41)
kaip darbuojasi darze-plikom rankom, su guminem ,medziaginem pirstinem ar kokiom nors yapatingomis

aš naudoju tokias, jų būna įvairių storių ir dydžių:

Papildyta:
QUOTE(Ninkasi @ 2013 01 29, 14:30)
gražu pas tave

aš dėjau storą sluoksnį šiaudų/šieno: