Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 16

Labai ačiū už pavadinimus.
saintlina, o iš čia daug ką perki, geros prekės?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 12:43)

Papildyta:
mdia... čia turbūt dar blogiau nei su dviem katėm važiuot.. nors nemaniau, kad taip gali būt  biggrin.gif

Paguoda tik viena,kad patinkamano pipiram ten but ...o nakvojom dar tikvienakart, siais metais turbut jau bandysim vazient visam savaitgaliui g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 30, 12:50)
Winter Bandit-geriausi porai kokius esu auginusi ax.gif

Mano vyresnelis ir pabumbejo: "oooo, ir vel pas mane kambaryje miskas bus" lotuliukas.gif

hihihi.gif
Sunku siais laikais, vaikai zino savo teises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vosylka* @ 2013 01 30, 12:24)
saintlina, o iš čia daug ką perki, geros prekės?

aš tikrai nemažai smile.gif Kaip jau čia minėjau - viską, išskyrus pomidorus. Ir svogūnus tik sėklom, kitų neperku. Praktiškai visas sėklas perku arba čia, arba Sėkluvoj.
Man patinka. Ir derlius visad geras.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 01 30, 12:29)
siais metais turbut jau bandysim vazient visam savaitgaliui  g.gif

tada jau tikrai super bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 30, 11:21)
drinks_cheers.gif
Mano santykis 75:4 (km:vaikai)
lotuliukas.gif

vo cia tai thumbup.gif

QUOTE(Ninkasi @ 2013 01 30, 11:22)
aha kai mazyle vasara metuku buvo o miegodavo tik po 1-1.5 h, o dar ir prudas prie pat tai zinai kaip priziuret reikejo  doh.gif kai sunus augo tai super buvo tas tai knarkdavo po 4 h vezime viska apsidirbt galejau, o vat su princese tai kudos antys visur nueina ir apiena  doh.gif
va va pas mus tas pats tai mes grize vakare nusikale dar valgyt rytoju ivaikams darydavom ir vel ryte su krepsiais vaziuodavom  doh.gif nu vienu zodziu, bet malonumas nerealus ane madmuazele wink.gif o jus name gyvenat ir i sodyba vazinejat ar irgi bute bet nuoga sklypeli lankot??? rolleyes.gif

beja jus man pasakykit ka pries sejant reik kist i saldikli ar saldytuva??? ze*muoges ir??? g.gif nu niekaip nepamenu  doh.gif

man geriau, mano maziausieji i mus su vyru, mum bele vaziuoti biggrin.gif nesvarbu kur... jauciam kaifa kelyje thumbup.gif vo su vyresneliu nelabai pasiseke, jis daugiausia problemu kelia, kaz 5 min klausineja kiek liko kelio biggrin.gif
Atsakyti
Bet as labai dziaugiuos, kad turim tokius kampelius kur kinderiukai musu gali laisvai megautis gamtos malonumais wink.gif 4u.gif maniskis irgi zemdirbys darosi, praeitais metais viska padejo daryt, tik isravedavo i reikalingus i nereikalingus biggrin.gif zole pjauna kartu i zoliapkove isikibes vaiksto su tackele veza zole man i darza nu jei nepages tai geras pagalbininkas bus thumbup.gif

o dabar sakykit kaip darot svogunus auginat is seklyciu ar perkat svoguniukus??/ neapsisprendziu imt seklu ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 30, 12:45)
kaz 5 min klausineja kiek liko kelio  biggrin.gif

Pas mus taip pat, tai sakom, kad kitas klausimas butu tik po valandos lotuliukas.gif neiskencia.
Siandiena gavau is BS seklas, tai dovanu idejo morku ir burokeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visadaten: 30 sausio 2013 - 13:12
Man labai pasiteisino svogunu auginimas is seklu... Anksciau bijojau-maniau kas cia gausis g.gif Bet pavyko super!! Siemet daaaug sesiu ir svoguneliu sodinuku, jauciu, nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulika @ 2013 01 30, 10:18)
as dar del klijavimo noriu paklausti o poperiu imate visa platu toki, ar kaip , nes nelabai man aisku kaip tokio platumo ji reiks i zeme  uzkasti? g.gif

Aš susikarpiau į plonesnes juosteles kažkur po 2 cm gal ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 30, 10:35)
jus tik nesugalvokit beiciuotas seklas vaikams duoti delioti  unsure.gif  ten nuodai... kad tik nepaimtu i burna, ar tas rankas neaplaizytu....

Aš dar iki beicuotų nepriėjau. Vakar tik ridikėlius suklijavau, nebeicuoti jie smile.gif Aš savajai neduodu jokių sėklų, dar per maža neaišku ką sumąstytų su jom daryti doh.gif Irgi klijuojate sėklas?
Papildyta:
QUOTE(Ninkasi @ 2013 01 30, 11:22)
beja jus man pasakykit ka pries sejant reik kist i saldikli ar saldytuva??? ze*muoges ir??? g.gif nu niekaip nepamenu  doh.gif

Žemuogių nekišdavau- man jos gerai ir taip dygdavo. Braškių, levandų sėklas kišu ax.gif

Vakar neištvėriau visgi vieną brašių veislę įkišau į šaldytuvą kur iš sėklelės pirkau doh.gif Labai jau knieti sėt, gal jom kaip tik patinka blogas mėnulis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 11:39)
tokių vaikų iš viso nebūna  schmoll.gif  Būna tik tokie, kur nemiega visai ir nei minutei palikt negali.

Būna būna tongue.gif Manoji tokia pernai buvo bigsmile.gif Naktį išmiegodavo po 8-12 val be prabudimų ir dar dieną po kokias 3 val numigdavo tai išsinešdavau ją su visa lovyte į lauką, kol miegodavo galėdavau krapštytis prie augaliukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 30, 13:26)
Aš dar iki beicuotų nepriėjau. Vakar tik ridikėlius suklijavau, nebeicuoti jie  smile.gif Aš savajai neduodu jokių sėklų, dar per maža neaišku ką sumąstytų su jom daryti  doh.gif Irgi klijuojate sėklas?

oj ne... seniau padedavo i zeme suberti, kol nebeiciuotas pirkau... patikdavo delioti biggrin.gif atrakcija buvo.... bet anais metais teko tik pakeli palaikytim tai greit nusibodo biggrin.gif
Atsakyti
Jetus,ir kur aš buvau,kai miegančius vaikus dalino g.gif ? Niemiega mano nei viena. Per daugiau nei keturis metus,nesu nakties išmiegojus biggrin.gif

Jaučiu jau ir aš pribrendau sėklų pirkimui biggrin.gif Reiks į BS lysti,kol dar visko neišpirkot biggrin.gif
Atsakyti
nu veiziekit wink.gif ka manot apie toki mano siltnamio plana???ten kur cili ir paprikos ir agurkai tai buna slaplia (kaip mano sunus sako) ir pomidorai ten buvo baisiai nubyze unsure.gif tai agurkams turetu patikt ane wink.gif siltnamis plevelinis o agurkus arciau vidurio sodinsiu, nes kaip isivaizduoju juos reiks ant spagato vyniot, kad i virsu kiltu ane g.gif (nepykit tundra agurku siltnamy neauginus blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Ninkasi,kritikuosiu hihihi.gif
Pro agurkus nepasieksi tu papriku, tada jau geriau toj kairej pusej agurkam atiduok viena gala, o ciliam paprikom kita gala mirksiukas.gif
Atsakyti