Labai ačiū už pavadinimus.
saintlina, o iš čia daug ką perki, geros prekės?
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 12:43)
Papildyta:
mdia... čia turbūt dar blogiau nei su dviem katėm važiuot.. nors nemaniau, kad taip gali būt

Paguoda tik viena,kad patinkamano pipiram ten but ...o nakvojom dar tikvienakart, siais metais turbut jau bandysim vazient visam savaitgaliui

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 30, 12:50)
Winter Bandit-geriausi porai kokius esu auginusi 
Mano vyresnelis ir pabumbejo: "oooo, ir vel pas mane kambaryje miskas bus"

Mano vyresnelis ir pabumbejo: "oooo, ir vel pas mane kambaryje miskas bus"

Sunku siais laikais, vaikai zino savo teises

QUOTE(*Vosylka* @ 2013 01 30, 12:24)
saintlina, o iš čia daug ką perki, geros prekės?
aš tikrai nemažai

Man patinka. Ir derlius visad geras.
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2013 01 30, 12:29)
tada jau tikrai super bus

QUOTE(matuke @ 2013 01 30, 11:21)
vo cia tai

QUOTE(Ninkasi @ 2013 01 30, 11:22)
aha kai mazyle vasara metuku buvo o miegodavo tik po 1-1.5 h, o dar ir prudas prie pat tai zinai kaip priziuret reikejo
kai sunus augo tai super buvo tas tai knarkdavo po 4 h vezime viska apsidirbt galejau, o vat su princese tai kudos antys visur nueina ir apiena
va va pas mus tas pats tai mes grize vakare nusikale dar valgyt rytoju ivaikams darydavom ir vel ryte su krepsiais vaziuodavom
nu vienu zodziu, bet malonumas nerealus ane madmuazele
o jus name gyvenat ir i sodyba vazinejat ar irgi bute bet nuoga sklypeli lankot???
beja jus man pasakykit ka pries sejant reik kist i saldikli ar saldytuva??? ze*muoges ir???
nu niekaip nepamenu 

va va pas mus tas pats tai mes grize vakare nusikale dar valgyt rytoju ivaikams darydavom ir vel ryte su krepsiais vaziuodavom

beja jus man pasakykit ka pries sejant reik kist i saldikli ar saldytuva??? ze*muoges ir???

man geriau, mano maziausieji i mus su vyru, mum bele vaziuoti

Bet as labai dziaugiuos, kad turim tokius kampelius kur kinderiukai musu gali laisvai megautis gamtos malonumais
maniskis irgi zemdirbys darosi, praeitais metais viska padejo daryt, tik isravedavo i reikalingus i nereikalingus
zole pjauna kartu i zoliapkove isikibes vaiksto su tackele veza zole man i darza nu jei nepages tai geras pagalbininkas bus
o dabar sakykit kaip darot svogunus auginat is seklyciu ar perkat svoguniukus??/ neapsisprendziu imt seklu ar ne

o dabar sakykit kaip darot svogunus auginat is seklyciu ar perkat svoguniukus??/ neapsisprendziu imt seklu ar ne

QUOTE(tany @ 2013 01 30, 12:45)
Pas mus taip pat, tai sakom, kad kitas klausimas butu tik po valandos

Siandiena gavau is BS seklas, tai dovanu idejo morku ir burokeliu

Man labai pasiteisino svogunu auginimas is seklu... Anksciau bijojau-maniau kas cia gausis
Bet pavyko super!! Siemet daaaug sesiu ir svoguneliu sodinuku, jauciu, nepirksiu

QUOTE(Nulika @ 2013 01 30, 10:18)
as dar del klijavimo noriu paklausti o poperiu imate visa platu toki, ar kaip , nes nelabai man aisku kaip tokio platumo ji reiks i zeme uzkasti? 

Aš susikarpiau į plonesnes juosteles kažkur po 2 cm gal

Papildyta:
QUOTE(tany @ 2013 01 30, 10:35)
jus tik nesugalvokit beiciuotas seklas vaikams duoti delioti
ten nuodai... kad tik nepaimtu i burna, ar tas rankas neaplaizytu....

Aš dar iki beicuotų nepriėjau. Vakar tik ridikėlius suklijavau, nebeicuoti jie

Papildyta:
QUOTE(Ninkasi @ 2013 01 30, 11:22)
nu niekaip nepamenu 

Žemuogių nekišdavau- man jos gerai ir taip dygdavo. Braškių, levandų sėklas kišu

Vakar neištvėriau visgi vieną brašių veislę įkišau į šaldytuvą kur iš sėklelės pirkau

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 11:39)
tokių vaikų iš viso nebūna
Būna tik tokie, kur nemiega visai ir nei minutei palikt negali.

Būna būna

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 30, 13:26)
Aš dar iki beicuotų nepriėjau. Vakar tik ridikėlius suklijavau, nebeicuoti jie
Aš savajai neduodu jokių sėklų, dar per maža neaišku ką sumąstytų su jom daryti
Irgi klijuojate sėklas?

oj ne... seniau padedavo i zeme suberti, kol nebeiciuotas pirkau... patikdavo delioti

Jetus,ir kur aš buvau,kai miegančius vaikus dalino
? Niemiega mano nei viena. Per daugiau nei keturis metus,nesu nakties išmiegojus
Jaučiu jau ir aš pribrendau sėklų pirkimui
Reiks į BS lysti,kol dar visko neišpirkot

Jaučiu jau ir aš pribrendau sėklų pirkimui

nu veiziekit
ka manot apie toki mano siltnamio plana???ten kur cili ir paprikos ir agurkai tai buna slaplia (kaip mano sunus sako) ir pomidorai ten buvo baisiai nubyze
tai agurkams turetu patikt ane
siltnamis plevelinis o agurkus arciau vidurio sodinsiu, nes kaip isivaizduoju juos reiks ant spagato vyniot, kad i virsu kiltu ane
(nepykit tundra agurku siltnamy neauginus
)

Ninkasi,kritikuosiu 
Pro agurkus nepasieksi tu papriku, tada jau geriau toj kairej pusej agurkam atiduok viena gala, o ciliam paprikom kita gala

Pro agurkus nepasieksi tu papriku, tada jau geriau toj kairej pusej agurkam atiduok viena gala, o ciliam paprikom kita gala