Tai gal mes su Asese kitokius Caramba auginom, kad šitaip nuomonės skiriasi?

Man tai tik viena mintis persasi-kad jus perauginot
Nes jie tik susisuka ir reikia valgyti... Salotom jie man istiesu skaniausi
Del svogunu... gal ir ankstoka pora savaiciu. Porus tai reik seti. Pernai taip pat anksti sejau-viskas gerai su jais buvo. Nuo kovo pab. grudinosi balkone. O tuos, kuriuos pasejau tuneliuke balandzio men-man nedideli uzaugo
Cia velgo skirtinga patirtis-ir pacios mes atsirenkam kada MUMS tinkamiausia seti

Del svogunu... gal ir ankstoka pora savaiciu. Porus tai reik seti. Pernai taip pat anksti sejau-viskas gerai su jais buvo. Nuo kovo pab. grudinosi balkone. O tuos, kuriuos pasejau tuneliuke balandzio men-man nedideli uzaugo

Aš Caramba iš BS pirkau, ir dar ilggokai buvo pas mane ant daržo, tikrai ne iškarto tik susukus lapus roviau. Iš pradžių galvojau, kad bus pravalas juodas, kažkaip nesuko galvų, dar ir kirmėlės užpuolę buvo, galvojau sugrauš, pelenais negalėjau pilti, nes tada lijo labai. Bet rezultatas nustebino mane su kaupu.

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 29, 07:44)
Pernai taip pat anksti sejau-viskas gerai su jais buvo. Nuo kovo pab. grudinosi balkone. O tuos, kuriuos pasejau tuneliuke balandzio men-man nedideli uzaugo
Cia velgo skirtinga patirtis-ir pacios mes atsirenkam kada MUMS tinkamiausia seti 

man tai keista, kad jie taip ilgai pas tave auga.. O gal jei pasėtum vėliau, būtų šilta ir saulėta balkone ar ant palangės, ir užaugtų laiku? Gal per anksti pasėjus pavargsta augt?
Aš tiek svogūnus, tiek porus sėju kovo pabaigoj ir užauga jie arkliniai. Man rodos, jei dabar pasėčiau, jie pas mane paprasčiausiai nesulauktų išsodinimo į lauką.
Bet žinoma, kiekvienas darom kaip mums patogiausia ir geriausiai atrodo

Matai, sakei, kad pas tave pietine puse... O pas mane gauna rytu saule... Vakarine puse mano augalas nepatiko
Na, pas mane juk ir ciliai ir paprikos leciau auga nei pas tave

QUOTE(visadaten @ 2013 01 28, 22:45)
Gal galite rekomenduoti zirniu veisle, kad butu saldus.
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 29, 09:11)
Matai, sakei, kad pas tave pietine puse...
na taip, ant palangės pas mane gerai auga - pasisekė su palange

QUOTE(visadaten @ 2013 01 28, 22:45)
Oskar

QUOTE(visadaten @ 2013 01 29, 09:18)
aš pernai auginau Sėkluvos Markana. Man labai patiko. Žemaūgiai, atramų nereikia, derlingi, labai skanūs.
Aciu, pasisodinsiu abi rusis.

QUOTE(visadaten @ 2013 01 29, 10:28)
reikia dabar įsiminti Oskar ir Markana, geriau einu užsišašysiu, nusibodo eksperimentuoti ir ieškoti geriausių veislių. Mes žirnius labai mėgstam

QUOTE(saintlina @ 2013 01 29, 09:22)
na taip, ant palangės pas mane gerai auga - pasisekė su palange
Bet porų ir svogūnų aš namie išvis nedaiginu. Sėju į dėžutes ir statau jas iškart į šiltnamį. Pridengiu agroplėvele ir ten auga iki pat išsodinimo į lauką.

Reik siemet pabandyti dali paset i siltnami