Na va... Siandien pasejau porus ir salierus
Palauksiu su svogunais
dabar kalbant apie svogunus. Kokius rekomenduotumet svogunus laiskams? na kaip buna kruminiai svogunai, kur daug laisku is vienos galvos islinde buna
Cia gal ties ale salotai vadinami tokie buna?
Zinau,kad perka spec. svogunus laiskams
Yra dar daugiagalviai-jie ne tas pats kas shalot'ai
Shalot'ai lyg smulkesni... Laiskai ir bus smulkesni. O tu nori pavasariui laiskams ar kam?
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 21:21)
Zinau,kad perka spec. svogunus laiskams
Yra dar daugiagalviai-jie ne tas pats kas shalot'ai
Shalot'ai lyg smulkesni... Laiskai ir bus smulkesni. O tu nori pavasariui laiskams ar kam?
Cia apie svogunus i lauka galvoju
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 03, 18:30)
man tai jis galvos skausmas buvo kol pardaviau
QUOTE(snaige123 @ 2013 02 03, 21:53)
man tai jis galvos skausmas buvo kol pardaviau
galingas buvo jegos belekiek reikejo jau geriau issikvieciu traktoriuka su kultivatorium viska iskedena
nei vargti nei ka 
ten kur as ji noriu naudoti, tai neprasisuksi su traktoriuku
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 03, 22:02)
na su tuo kultivatoriuku tai tikrai darbas ne moteriai, kai mačiau kaip MB paskui jį bėga vos iš juoko nenumiriau
QUOTE(laimulė @ 2013 02 03, 22:13)
na man tie rankiniai tai nuo grėblio nedaug skiriasi, gaila darbo, o jei žemė kietesnė tai jau grėblys patogesnis. nors galiu klysti. bet tie benzininiai tai tikrai gėris, išsinuomokit dienai iš senukų kokių,patys pamatysit- daug laiko susitaupys
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 03, 23:19)
na man tie rankiniai tai nuo grėblio nedaug skiriasi, gaila darbo, o jei žemė kietesnė tai jau grėblys patogesnis. nors galiu klysti. bet tie benzininiai tai tikrai gėris, išsinuomokit dienai iš senukų kokių,patys pamatysit- daug laiko susitaupys
turiu bendzininį bet pati nepadirbu o tas rankinis super dalykas kas nepabandė tas nežino
galbūt, nes nesiginčinu. Aš kai turiu kas man iškutena, tai ramu, nereikai nugaros daug lenkt
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 03, 23:23)
galbūt, nes nesiginčinu. Aš kai turiu kas man iškutena, tai ramu, nereikai nugaros daug lenkt 
jeigu yra kas dirba tuo kultivatorium tai liux
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 03, 20:02)
Na va... Siandien pasejau porus ir salierus
Pažiūrėjau pernai metų užrašus - vieni salierai sėti vasario pradžioje, kiti - kovo 4. Tai tie vėlesni daug tvirtesni buvo, vasariniai patįso ant palangės konkrečiai. Nors rezultatas rudenį vienodas. šiemet irgi vėliau sėsiu.
Duok ženklą kada jau maždaug svogūnams, bandysiu prisiderinti prie tavo nuotaikos