Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas - 16

Skamba pompastiškai, bet po truputi viskas taip ir vyksta.

http://www.zemesukis...tis-t11930.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 06 vasario 2013 - 10:14
QUOTE(laimulė @ 2013 02 06, 08:48)
klausiau ŽS apie česnako sėklas tai sakė neturi tokių, tik rudenį žieminių česnakų atveža pas juos, kitoj sėklų parduotuvėj pasiūlė askalonių česnakų sėklyčių, ar esat kuri tokius auginusios, ar patiko?

Tačiau skonis - svogūnų. Tik skiltelių išsidėstymas primena česnakus 4u.gif

QUOTE(Algyte @ 2013 02 06, 09:24)
http://bukimeviening...hMnZS4.facebook nezinau ar atidarys nuoroda, ten reportazas apie draudimus augintis savo darzoves valstijose, rusu k.

O Jūs pati minėtą įstatymą skaitėt? g.gif 'Ant greičio' radau pataisas - labai daug psl, tačiau kiek užteko kantrybės prabraukt pirštu, tai ten tokio tipo draudimų neradau. O ir pats reportažas, hmm, nerimtas tongue.gif
Atsakyti
Netik neskaiciau, bet ir neieskojau. Mane paralyziuoja net mintys apie tokios situacijos gresme. Tikejaus kad labiau ismanancios pakomentuos ax.gif nes siaip kalba jau keliskart buvo pradeta, kai ejo straipsniai apie draudimus mainytis seklomis, bet niekas nesukonkretino
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 06, 08:58)
Gal kas auginate Pekino kopūstus, nes man nepavyksta jų tokių kaip parduotuvėje užsiauginti  blink.gif  g.gif . Pasidalinkite patirtimi.

Tik esu skaičius, kad jiems reikia 'trumpos dienos'. Tai arba anksti pavasarį augint, arba jau į vasaros galą. Buvau galvojus pernai rudeniop pasisodinti, bet visai pamiršau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 02 06, 10:13)
Netik neskaiciau, bet ir neieskojau. Mane paralyziuoja net mintys apie tokios situacijos gresme. Tikejaus kad labiau ismanancios pakomentuos  ax.gif nes siaip kalba jau keliskart buvo pradeta, kai ejo straipsniai apie draudimus mainytis seklomis, bet niekas nesukonkretino

visur baubus matot?
ar slaptose tarnybose dirbat? biggrin.gif

Vienok, ne tokie draudimai buvo apeinami, baikė irnesakyk.gif
Atsakyti
Gal naudojote tokį preparatą? Ar pasiteisino? smile.gif
http://www.sonis.lt/...9032170116.html
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 06, 08:58)
Gal kas auginate Pekino kopūstus, nes man nepavyksta jų tokių kaip parduotuvėje užsiauginti  blink.gif  g.gif . Pasidalinkite patirtimi.

Bandysiu ir aš, smile.gif kelias sėklytes jau pasodinau, kitas sėsiu vasario pabaigoje, ir dar tiesiai į dirvą pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 06, 10:23)
Tik esu skaičius, kad jiems reikia 'trumpos dienos'. Tai arba anksti pavasarį augint, arba jau į vasaros galą. Buvau galvojus pernai rudeniop pasisodinti, bet visai pamiršau  smile.gif

o tai kada seti? pavasariui
Atsakyti
Reikia tada ir man paskubėti pasėti, gal dar spės gūželes susukti, nes kitaip į žieduolius "išeina"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 vasario 2013 - 10:43
QUOTE(Para @ 2013 02 06, 10:42)
Reikia tada ir man paskubėti pasėti.

ax.gif jų niekad nesodinus, pirmus metus bandau.
Atsakyti
QUOTE(visadaten @ 2013 02 06, 12:44)
Aš  ax.gif jų niekad nesodinus, pirmus metus bandau.

Aišku, bandysiu ir aš dar vienus metus, gal pavyks

Atsiliepkit, gal yra kas mokate juos auginti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 vasario 2013 - 10:47
QUOTE(tany @ 2013 02 06, 10:41)
o tai kada seti? pavasariui

negaliu atsakyt smile.gif Reikia pasiknist internete.
Atsakyti