Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 246

QUOTE(perliuke86 @ 2013 01 30, 14:35)

Man grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2013 01 30, 14:44)
lotuliukas.gif  Pazistama situacija! As pati dabar tupiu su dukrom namuose, nes abi gripuoja, niekaip negaliu is Ingridos siuntinuka atsiimti, o vyro prasyti bijau..  blink.gif  Nes ir zadejau kad risu su pirkimais.. doh.gif

zinot kas yra geriausia biggrin.gif nuvest vyra i parduotuve LT kai buna nauja kolekcija ir paprasyt ka nors nupirkt lotuliukas.gif po to pats lieps is JAV pirkt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=spygliz,2013 01 30, 15:42]
parodyk koks bigsmile.gif gal ir man reikia lotuliukas.gif

http://thejuicy.juic...he-digital-age/

Nea, nereikia, negrazus tau bus biggrin.gif
Atsakyti
Kas dar neturit ZEBRIUKU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nesioju atsidziaugt negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaideliukas @ 2013 01 30, 14:33)
Aciu  4u.gif  Jau vakar kaip sunervino smikiai su gyvatiniu megztuku tai siandien visa diena puslapi refreshinu... smile.gif

aha ir aš jo taip norėjau, o per kelias min dingo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaideliukas @ 2013 01 30, 14:48)
parodyk koks  bigsmile.gif gal ir man reikia  lotuliukas.gif
http://thejuicy.juic...he-digital-age/
Nea, nereikia, negrazus tau bus  biggrin.gif

Uh la la bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif doh.gif reikia ir dar kaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 sausio 2013 - 13:49
QUOTE(tiju @ 2013 01 30, 15:48)
aha ir aš jo taip norėjau, o per kelias min dingo  blink.gif

Tai va, kad staigiai dingo.... Net asigulus vakare svaigau as dar del jo biggrin.gif Ligonine visiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaideliukas @ 2013 01 30, 14:50)
Tai va, kad staigiai dingo.... Net asigulus vakare svaigau as dar del jo  biggrin.gif  Ligonine visiska smile.gif

ypač tas rudas, pats gražiausias wub.gif
Atsakyti
kam kvepalu uz 15$kvepaliukai
Papildyta:
imciau kuris tik butu, zalias labai tiktu prie melynuju juicy velvetuku vaskuotu g.gif kokia jo kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 30, 14:52)

tik greičiau siųskit kol dar yra.. aš jau nusiuntus, jei neprisijungsit tai ir neliks smile.gif

tas megztinis vakar lyg 35 buvo su nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 30 sausio 2013 - 13:53
QUOTE(tiju @ 2013 01 30, 15:51)
ypač tas rudas, pats gražiausias  wub.gif

Aga wub.gif Viskas, baigiam svaigti, nes ir vel sirdi prades skaudet smile.gif Seniai taip del kokio skudurelio nesinervinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2013 01 30, 15:53)
Papildyta:
imciau kuris tik butu, zalias labai tiktu prie melynuju juicy velvetuku vaskuotu  g.gif kokia jo kaina  blush2.gif

34 $ biggrin.gif BUVO.
Atsakyti
QUOTE(vaideliukas @ 2013 01 30, 14:54)
Aga  wub.gif  Viskas, baigiam svaigti, nes ir vel sirdi prades skaudet smile.gif Seniai taip del kokio skudurelio nesinervinau smile.gif
Papildyta:
34 $  biggrin.gif  BUVO.

Bet yra del ko, kaip as anksciau jo nepastebejau, juicy kasdien tikrinu g.gif g.gif g.gif
o dar kaina blink.gif dirol.gif
Papildyta:
Graziai Editai jis atrodo gun_rifle.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 sausio 2013 - 13:58