spygliau,o tu tas maikytes is factory imi kokio dydzio? nelabai isivaizduoju koki man ziuret ir megaiciu skyriaus,jei M reikia
as vakar nemaciau sito megztuko
labai grazus
spygliau,o tu tas maikytes is factory imi kokio dydzio? nelabai isivaizduoju koki man ziuret ir megaiciu skyriaus,jei M reikia
QUOTE(*Mulate* @ 2013 01 30, 14:58)
as vakar nemaciau sito megztuko
labai grazus
as imu 14, man laisvokos
ziurek kokius stebuklus su JCREW daryt galima
Graziai Editai jis atrodo
Kad jai viskas graziai atrodo
labai grazi panele!
Kad jai viskas graziai atrodo
QUOTE(vaideliukas @ 2013 01 30, 15:03)
kas tiesa tai ne melas
spygliz, ar prisijungei prie juicy?
gal galės jau paimti
QUOTE(tiju @ 2013 01 30, 15:07)
o kas perki?
kas man pagelbes? kur ieskot mamukui liemeneliu maitinanciai kudiki?
QUOTE(spygliz @ 2013 01 30, 15:08)
gi kvepalus
QUOTE(spygliz @ 2013 01 30, 14:01)
as imu 14, man laisvokos
tik rankoves ispeju neilgos
nors kai as turiu petite svarkeli rankoves man trumpesnes jo nei 3/4, o zemaugems tai jisai normalaus ilgio, bet kaip ir kojos mano rankos ilgos.. kazkada buvau imetus ismatavimus tos maikes

su rankovem man butu tas pats, rankos ilgos, bet jei tu XS imi 14 dydi,tai M isvis neaisku koki 16 tai S turbut
QUOTE(spygliz @ 2013 01 30, 14:21)
yra yra
Man nukove:

Man nukove:

aha, as tuos irgi nusiziurejau. bet mano dar keliauja is mergaiciu ta su veidrodeliu - tai nezinau dar del dydzio. jei tiks tada ateity panasius gaudysiu
o kaip su suknelemis is mergaiciu skyriaus? gal kas turejot?