Apie AngioCell: platesnė diskusija buvo , pamenu, 35 temoj, ir veliau. Aš nenaudojau. Abu pagrindiniai gydytojai (chirurgas su chemike) nerekomendavo, ty vienas skeptiškai iš karto atsiliepė, kita diplomatiškiau išsireiške, tipo jei nori, tai po gydymo gali pavartot...
Pasiskaitinėjau daugiau ir nepirkau. Čia vienas str. padėjusių apsispręsti nepirkti:
http://www.iveikliga...c...view&id=156Šiandien besišypsanti, nuo ko jis kartojasi, metastazuoja, atsiranda, nieko negali pasakyti gydytojai ir šiandien. tik maždaug. Ir jūsų pasikartojimas dievai žino su kuo susijęs, ar su Angiocell vartojimo nutraukimu, o gal ir ne. labai daug apsisprendimo visur.
penktadienį buvau pas onkoginekologę. tai sako, reikia spręst pačiai ar operuotis, ar ne: ji negali pasakyti, nei kad viskas šiandien gerai, nei kad jau blogai...tai kaip man apsispręst? Operacija nelengva (viską šalinti), po gydymo pabaigos nepraėjo nei pusės metų, nesijaučiu aš atsigavusi, o gydytojai tiksliai nežino... tai, suprantu, jog mano sveikata - mano reikalas, bet kaip priimti teisingą sprendimą? gal kas susidūrėte, ar Santariškėse Rudaitis priima individualioms konsultacijoms?