Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 39

QUOTE(Druida @ 2013 03 15, 18:14)
O aš jau išsigandau, kad nuo tų hormonų pasensiu be laiko. O ir klimaksas man dirbtinai sukeltas, nes iki tikrojo dar toli. Ir išvis bijau tamoksifeno aprašymą skaityti. Geriu vakarais,kad ''pramiegočiau viską kas blogą'' O va draugei Ruolia liepė gerti tik rytais, kad per dieną kuo labiau perteklius pasišalintų iš organizmo. Tai dabar visai susimėčiau.  blink.gif

sveikute.as hormonus tai rytais geriu ir visada ta pacia valanda. smile.gif Aisku svyruoja pusvalandziu,bet stengiuos tuo paciu laiku.Nezinau kodel,bet man atrodo kad taip geriausia biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, o gal kuri turite kokia atmintine, kas mazina pykinima po chemijos? zinau, kad buvo kalbeta, bet nelabai turiu laiko ieskot.
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 03 16, 16:30)
mergaites, o gal kuri turite kokia atmintine, kas mazina pykinima po chemijos? zinau, kad buvo kalbeta, bet nelabai turiu laiko ieskot.

Nuo pykinimo Zofran, jei silpniau,tai uztenka Cerukal jis dar ir virskinima ijungia.
Atsakyti

Teisingai sako Svajonė* O zofraną manau jau prieš chemiją gydytoja išrašė. Bjaurus vaistas, bet be jo būčiau išprotėjusi.
Atsakyti

mano vyrui dar labai padedavo metiniai saldainiai, imbiero-citrinos-medaus kosele, imbieriniai saldainiai...cia taip is prktines puses, o is vaistu taip zofrana leido
Atsakyti
Tai,Zofran leidzia pries chemija,tad ta diena,kai gauni chemija ir nepykina. Kita diena galima leistis,jei pykina,arba geri kapsules.Kapsules po 1 du kart per diena. Mano mamai tik vaistai ir gelbedavo,nes chemijos pradzioje nieko i burna isidet negaledavo ir nepasikeldavo.Dar kiek neblogai buvo spanguoliu morsas,pamaisydavau ir zemuogiu(buvo vasara) .
Atsakyti
Sveikutes

QUOTE(svajone* @ 2013 03 16, 22:11)
Nuo pykinimo Zofran, jei silpniau,tai uztenka Cerukal jis dar ir virskinima ijungia.

O manes va Zofranas visai negelbeja,o Cerukali si karta isbandziau tai net nustebau ,kad tiek nepykino bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma karta mano optimizmas suslubavo,norisi tik kaukti verysad.gif
Vistik pasirodo liga progresuoja ir gan smarkiai cray.gif
Grizo mano gydytoja is atostogu ir sulygino darytas tomogramas,vel keicia gydyma,rytoj einu lasintis .
Man tik keista kaip pavaduojanti gydytoja nepamate,neiskaite to progresavimo,taip buvau nudziugusi..ech
Atsakyti
emilly laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2013 03 21, 10:00)
Pirma karta mano optimizmas suslubavo,norisi tik kaukti verysad.gif
Vistik pasirodo liga progresuoja ir gan smarkiai cray.gif
Grizo mano gydytoja is atostogu ir sulygino darytas tomogramas,vel keicia gydyma,rytoj einu lasintis .
Man tik keista kaip pavaduojanti gydytoja nepamate,neiskaite to progresavimo,taip buvau nudziugusi..ech

Emily, nepasiduok panikai, keičia gydymą, gal šis padės. O progresavimo čia daug kam yra buvę. Man prieš metus taip pat - į galvos smegenis, ir ką - gydausi, va dar gyva, kaip apie save sakė kažkur visai prašapęs Pelkių Monas, esu gyva, gyva kaip velnias ir laukiu pavasario.

Mano onkologė paprastai KT aprašančiai gydytojai parašo taip: prašau palyginti šiuos KT duomenis su ankstesniais, ar niekas nepasikeitė. Ji gauna KT su visais įvertinimais, o pas tave čia kažkaip kitaip. Padaro KT, o gydanti gydytoja vertina?

Susiimk, mergyt, kova tęsiasi, nieko nepadarysi.

Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2013 03 21, 12:40)
Mano onkologė paprastai KT aprašančiai gydytojai parašo taip: prašau palyginti šiuos KT duomenis su ankstesniais, ar niekas nepasikeitė. Ji gauna KT su visais įvertinimais, o pas tave čia kažkaip kitaip. Padaro KT, o gydanti gydytoja vertina?

Susiimk, mergyt, kova tęsiasi, nieko nepadarysi.

Na buvau ir as palikusi radiologei cd ,kad sulygintu,bet si kazkodel aprase tik esama situacija,tai mano chemike skambino ir klause kaip ten kas,nes patys negalejo cd atidaryt.
Susiimsiu,niekur nedingsiu,matyt turejo tos zliumbimo dienos ateit,tikiuosi greit praeis,nes dabar tai kaip istizele ir ta nauja chemija baugina ir net plauku gaila,jau tokius ilgus atsiauginau.Zinau,zinau,ner cia ko plauku gailet,ale siomis dienomis del visko asaroju verysad.gif
Aciu mergytes 4u.gif

Beja ,balandzio 2 d.lygiai meteliai kaip suzinojau diagnoze ir pradejo lasinti chemija,o rytoj teks vel sugrizti ten,kur ir pradejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilly: 21 kovo 2013 - 15:44
QUOTE(emilly @ 2013 03 21, 15:42)
Na buvau ir as palikusi radiologei cd ,kad sulygintu,bet si kazkodel aprase tik esama situacija,tai mano chemike skambino ir klause kaip ten kas,nes patys negalejo cd atidaryt.
Susiimsiu,niekur nedingsiu,matyt turejo tos zliumbimo dienos ateit,tikiuosi greit praeis,nes dabar tai kaip istizele ir ta nauja chemija baugina ir net plauku gaila,jau tokius ilgus atsiauginau.Zinau,zinau,ner cia ko plauku gailet,ale siomis dienomis del visko asaroju  verysad.gif
Aciu mergytes  4u.gif

Beja ,balandzio 2 d.lygiai meteliai kaip suzinojau diagnoze ir pradejo lasinti chemija,o rytoj teks vel sugrizti ten,kur ir pradejau

LAIKYKIS EMILIUK,STIPRYBES TAU.LABAI LIUDNA,BET REIK TYKETIS PACIO GERIAUSIO.TURI BUT VISKAS GERAI,LAIKYKIS..... 4u.gif
Atsakyti