Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(knopke* @ 2013 02 05, 19:23)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 02 05, 20:15)
mano galva, tai cia jau jaunuju darbas, ju svente, ju ir padeja turetu buti, as nedarysiu, nes jau ir taip visko bus sociai - kirs per pinigine biggrin.gif

tikrai,manau,kad čia ne mes turėtume dėkoti,o yie,kurių šventė wink.gif

QUOTE(perla <3 @ 2013 02 05, 20:21)
Man atrodo, kad svociutes/liudininkutes, jau per daug visko ant savo galvos kraunasi smile.gif apsitarkit su savo jaunosiomis, uz ka jus atsakingos, uz ka patys jaunieji smile.gif nes tokiais tempais dirbant ir apsikraunant, tai ir paskolos gali prireikti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Aš jau ne kartą turbūt sakiau,kad per daug ir to kas nepriklauso prisiima piršliai.
Atsakyti
tai as kaip suprantu jusu pazadu tortas buna skirtas sveciams, o as per pirma savo svociavima pazadu torta skyriau jaunavedziams, ir jie sake padazus vienas kitam, ir dabar taip darysiu ax.gif
Atsakyti
Taip tai, jaunuju pareiga. Bet as kai dariau, tai ideja pasiuliau, o apmokejo jie patys. Tai tarsi darem kartu.
O del pazadu jauniesiams as irgi dariau, tai lyg ir darbu pasiskirstymas toks. Tik as dariau su balionais.
Atsakyti
Merginos, skaitydama senas temas radau labai grąžų tortuką, gal kils kuriai idėjų ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 05, 21:19)
Merginos, skaitydama senas temas radau labai grąžų tortuką, gal kils kuriai idėjų  ax.gif
user posted image

Aš, tai net nežinau ar daryti pažadų tortą, jaučiu, kad ne, nes pati buvau per pastaruosius 3 metus 6 vestuvėse ir visur jie buvo smile.gif gal jau sakau pabodęs dalykas, gal ką naujo reikia ieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2013 02 05, 21:30)
Aš, tai net nežinau ar daryti pažadų tortą, jaučiu, kad ne, nes pati buvau per pastaruosius 3 metus 6 vestuvėse ir visur jie buvo  smile.gif  gal jau sakau pabodęs dalykas, gal ką naujo reikia ieškoti biggrin.gif

Aš tai nedarysiu, labai jau daug darbo... O efektas labai trumpam doh.gif

Kiek žiūrėjau nuotraukyčių tai šis tortukas gražiausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 05, 20:19)
Merginos, skaitydama senas temas radau labai grąžų tortuką, gal kils kuriai idėjų  ax.gif
user posted image

uoj kiek kruopstumo cia reikia rolleyes.gif grazu wub.gif

knopke, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelytean: 05 vasario 2013 - 20:54
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 05, 21:32)
Aš tai nedarysiu, labai jau daug darbo... O efektas labai trumpam  doh.gif

Kiek žiūrėjau nuotraukyčių tai šis tortukas gražiausias  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
Radau dar vieną fainą idėją "svečių knygai"

Svečiai palinkėjimus rašo ant akmenukų ir po to juos galima sudėti į grąžų indą 4u.gif

Na bet aš dar nžn kuri mintis geresnė, ar ši ar su cukraus gabaliukais, na bet laiko apmąstymams dar daug bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
o kaip su cukrum?
Atsakyti