Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Lara-klara @ 2013 02 04, 12:15)
O kaip su jaunųjų valsu ? Ką nors organizuojat? Muilo burbulus pusit ar kaip kitaip darysit? Man dar šitas klausimas ramybės neduoda  g.gif  Jaunoji prašė ką nors sugalvot.

As galvoju, kad reik pasirupint saltom ugnelem wub.gif Turetu but grazu jei visi sveciai ratu su jomis stoves ax.gif
P.S.Muilo burbulai irgi grazu, bet jei ju labai daug puciama i Tave- tai suknele demem sudreksta ir nelabai kaip atrodo doh.gif (pastebejimas is savos patirties biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 02 04, 17:46)
Muilo burbulai irgi grazu, bet jei ju labai daug puciama i Tave- tai suknele demem sudreksta ir nelabai kaip atrodo doh.gif (pastebejimas is savos patirties biggrin.gif )

Ir dar pastebėjimas taip pat iš patirties, jei salės grindys yra išklotos plytelėmis, tai pripūtus daug burbulų pasidaro slidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 02 04, 17:46)
As galvoju, kad reik pasirupint saltom ugnelem wub.gif Turetu but grazu jei visi sveciai ratu su jomis stoves ax.gif
P.S.Muilo burbulai irgi grazu, bet jei ju labai daug puciama i Tave- tai suknele demem sudreksta ir nelabai kaip atrodo doh.gif (pastebejimas is savos patirties biggrin.gif )

gražu tai gražu tos šaltosios ugnelės, bet jei patalpa maža o jų daug, "smarvė" po jų deginimo bus nepakeliama
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 02 04, 18:22)
gražu tai gražu tos šaltosios ugnelės, bet jei patalpa maža o jų daug, "smarvė" po jų deginimo bus  nepakeliama

Pritariu

Dar vaizdelių biggrin.gif
žaidimas
Jaunųjų sutikimas
Atsakyti
cia kas smeliuko ypatingu spalvu iesko http://idejuparkas.b...-smeliukas.html
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 02 04, 12:56)
aga smile.gif Dar šitas patiko, tai kažką iš vieno,kažką iš kito paimsim ir sulipinsim. Kaip pavyks realiai-bus matyt ax.gif

Vau! bigsmile.gif tas nerealus šokiukas:D oij, žiūriu jūs čia visos tiek plušate, triūsiate, o aš, tai atsipalaidavusi smile.gif dar tik rankioju medžiagą, dar net su jaunaisiais nesutarėm ko jie nori, tik sakė, kad tradicinių vestuvių biggrin.gif
O dėl tų visų smulkmenų, tai aš patarčiau palaukti Kaziuko mugės, jei esate iš didesnio miesto. Nes ten pačiai tenka prekiauti ir pamatau tokiu visokių gražių darbelių už tikrai normalias kainas. Tai laukiu kovo ir eisiu visko ten pasidairyti smile.gif Tiesa, jei norėsite įdomesnio šeimos banko, tai galite į mane kreiptis, turiu du atliekamus smile.gif tai yra dvi atliekamas kiaules:D
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 02 04, 16:46)
Muilo burbulai irgi grazu, bet jei ju labai daug puciama i Tave- tai suknele demem sudreksta ir nelabai kaip atrodo doh.gif (pastebejimas is savos patirties biggrin.gif )
Pastebėjimas iš mano patirties - su vaiku lauke pūtėm burbulus, tai vaikas kaip vaikas, truputį apsiliejo, apsitaškė, dar burbulus pagaudė, ir ką - dėmės neišsiskalbia gal jau po 10 plovimo verysad.gif Iš pradžių nesupratau iš kur tos dėmės, tik kai pergalvojau viską, prisiminiau.
Ir nuomos punktuose primygtinai pabrėžia, kad be burbulų per šventes 4u.gif
Atsakyti
na, burbulai is mano puses itraukti ir keliauja is ebay biggrin.gif gal pavyks atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 02 04, 22:43)
na, burbulai is mano puses itraukti ir keliauja is ebay biggrin.gif gal pavyks atsargiai biggrin.gif

Mes, tai vienose vestuvese burbulus visi puteme ne saleje, o, kai isejo is baznycios jaunieji biggrin.gif buvo grazu ir kazkaip niekas nesake apie demes, net nepastebejome biggrin.gif
Atsakyti
prie baznycios balionai bus ir konfeti, tad burbulai lieka sokiui
bet manau, kad pusim lauke, soks ne saleje, jei oras leis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 04 vasario 2013 - 22:09
as norejau paklaust del pazadu torto. pati ideja labai idomi, gaminsiu as ji. tik dabar galvoju kad tie pazadai gal nelabai idomu beveik visur vienodi. g.gif gal galima kazka su dezutem idomiau sugalvot? g.gif kazka ten idet, kad butu staigmena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte25 @ 2013 02 05, 13:38)
as norejau paklaust del pazadu torto. pati ideja labai idomi, gaminsiu as ji. tik dabar galvoju kad tie pazadai gal nelabai idomu beveik visur vienodi. g.gif  gal galima kazka su dezutem idomiau sugalvot? g.gif  kazka ten idet, kad butu staigmena?  4u.gif

Aš per mažylio krikštynas į dėžutes dėjau po 1 "Rafaelo", buvo saldi staigmenėlė svečiams rolleyes.gif
Atsakyti