Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Ligita.r @ 2013 02 06, 22:59)
Labai fainiai, neesu girdejusi thumbup.gif  O cia antraja diena teikiamas?

Dažniausiai antrą rolleyes.gif
Papildyta:
Radau neblogą nuorodą, dalinuosi 4u.gif

Žodžiai perduodant šeimos židinį
Atsakyti
Gal kas pasinaudosit 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 06, 23:07)
Dažniausiai antrą  rolleyes.gif
Papildyta:
Radau neblogą nuorodą, dalinuosi  4u.gif

Žodžiai perduodant šeimos židinį

oi gera nuoroda del seimos zidinio, jau nusiziurejau vienus zodzius

tiesa jau zinau vestuviu data - rugpjucio 3 galite traukti mane i sarasiuka
Atsakyti
Kadangi skaitinėju visas temas nuo pradžių tai randu labai daug puikių dalykų thumbup.gif

Kadangi visoms dažnai kyla įvairių klausimų tad čia nuorodos iš 38 temos, tikiuosi bus naudingos bigsmile.gif

QUOTE(ziulyte @ 2012 03 23, 00:35)
NAUDINGOS NUORODOS

Pažadų torto detalės  schema

Netrikras tortas stalo išpirkimui

Programa etikečių, diplomų gamybai

Etikečių pavyzdžiai Piršlio alus Konjakas išlaikytas Uošvės šventoji Piršlio melagingoji Svočios trauktinė

Piršlio pinigai 100 Lt jpg formatu   100 Lt png formatu 1 mln. eurų1 mln. eurų antra pusė

Bučinių dežutės detalė 27  žinutė

Popierinės rožės

Standartiniai vestuvių scenarijai vienas ir kitas

Atsakyti
Niekaip nepavyksta rasti svočių namukų nuo 41 iki 45 temos doh.gif

Gal turite kuri nors nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(giengiux @ 2013 02 05, 20:12)
jūs man, padarui pasakykit, ar čia piršlių pareiga tos atminimo dovanėlės svečiams, nes aš tai jokių dovanų nebuvau planavusi nei pirkti, nei daryti svečiams

Apie dovanėlės tikrai negalvojam, ir man atrodo, tikrai čia ne piršlių reikalas schmoll.gif

QUOTE(sauliki @ 2013 02 05, 21:30)
Aš, tai net nežinau ar daryti pažadų tortą, jaučiu, kad ne, nes pati buvau per pastaruosius 3 metus 6 vestuvėse ir visur jie buvo  smile.gif  gal jau sakau pabodęs dalykas, gal ką naujo reikia ieškoti biggrin.gif

Mes darysim pažadus, bet ne tortus, o kiekvienas išsitrauks iš maišelio lapelį.

QUOTE(*Star* @ 2013 02 06, 00:17)
O nuotaikai pakelti- atitempiu nuotrauką- vestuvinio laikraščio  biggrin.gif Nusipirkom namus ir aišku man įdomiausias darbas buvo prasiknisti palėpėse  ax.gif Tad štai ką radau biggrin.gif

Kaip faina thumbup.gif laukiau aš jo labai, taip įdomu bigsmile.gif ten kiti darbeliai tavo? Labai gražūs ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(Lorian) @ 2013 02 06, 09:56)
Tiesa, kaip jus tariates del islaidu, arba kad visos staigmenos ir pan ir bus musu dovana...man kazkaip nedrasu pradet toki pokalbi blush2.gif

Mes šitos temos dar nejudinom, irgi nesiryžtam dar biggrin.gif

Čia įkelsiu mini vakaro programą, kokia buvo pas mus su vakaro vedėju:

Meilės kelionė (fotosesija) ir grįžimas į renginio vietą
Jaunieji , liudininkai ir palyda išvažiuoja į fotosesiją
19.00-19.30 Jaunųjų sutikimas. Jaunuosius ir palydą pasitinka vedantysis, tėveliai ir visi likę svečiai. Tėvelių pasitikimas su duona ir druska, jaunikis perskelia malką,perneša jaunąją per tiltelį ir sudažzo lėkštę. Visi pakviečiami eiti į šventės vietą.
Linksmoji vakaro dalis
19.30 – 19.40 Jaunųjų pasirodymas, dovanų teikimas, svečių susodinimas
20.00 – 20.30 Pirmasis tostas, karštieji patiekalai.
20.10 – 20.30 Kol visi valgo, groja fonine muzika
20.30 – 21.00 Vedančiojo konkursas „Klausimėlis apie jaunuosius“
21.00 – 21.30 Groja Dj‘us
21.30 – 22.00 Vedančiojo konkursas
22.00 – 22.30 Groja Dj‘us
23.00 – 23.30 Vedančiojo konkursas
24.00 – 00.20 Ilgiausių metų jauniesiems, torto pjovimas, jaunosios puokštės metimas, keliaraiščio nuėmimas, padėka tėveliams, šeimos židinio perdavimas.
00.20 – 00.30 Groja Dj‘us
00.30 – 01.00 Jaunųjų atsisveikinimas... išlydėjimas..
00.30 – 01.00 Groja Dj‘us
01.00—02.00 Vedanciojo atsisveikinimas
02.00—03.00 Groja Dj
03.00 Pabaiga...

Tik asmeninis pastebėjimas, kad dažniausiai sugrįžti į šventimo vietą vėluojama. O pats išdėliojimas programos labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, kazkada rasiau, bet kazkodel randu tik senesnes temas doh.gif
Taigi turetumem pirsliauti geguzes 25d. Bet jaunieji tik pakviete, bet nieko konkreciai nesam aptare. kol kas nera tiek streso, kiek buvo ruosiantis pirmam pirsliavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 02 08, 00:01)

Mes darysim pažadus, bet ne tortus, o kiekvienas išsitrauks iš maišelio lapelį.

Aš tai ir torto nedarysiu schmoll.gif 80 svečių doh.gif , i papuoštą, pintą krepšelį dėsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 02 07, 21:01)

Kaip faina thumbup.gif laukiau aš jo labai, taip įdomu bigsmile.gif ten kiti darbeliai tavo? Labai gražūs ax.gif  rolleyes.gif
Mes šitos temos dar nejudinom, irgi nesiryžtam dar biggrin.gif

Mano darbai, ačiū ax.gif
Atsakyti
mergaites Jus man papasakok, kaip ten kas daroma su uzrasais ar lipdukais ant pamergiu, jaunosios padu?
beja kada ir uz teikiamas pvz IPUODS?
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2013 02 08, 10:09)
mergaites Jus man papasakok, kaip ten kas daroma su uzrasais ar lipdukais ant pamergiu, jaunosios padu?
beja kada ir uz teikiamas pvz IPUODS?
Išlydint jaunąją iš namų ant jos bato pado užrašomi pamergių vardai. O vakaro pabaigoje (pvz. tinkamas momentas po puokštės metimo) reikia pažiūrėti, kurios vardas labiausiai nusitrynęs - ta pirmoji ištekės.
Tada galima palyginti, kuri pagavo puokštę, o kurios vardas nusitrynęs. O jei nesutaps, galės abi džiaugtis arba rungtyniauti per ateinančius metus hihihi.gif
Galima ir pabroliukų vardus surašyti ant jaunojo bato.
Ipuod's dovanojamas antrą dieną kaip būsimos šeimininkės pagalbininkas. Čia maždaug prie kraičio skrynios, arba vietoje kraičio skrynios.
Atsakyti
Negalėjau nepasidalinti

Nerealiai wub.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrėja: 09 vasario 2013 - 14:20