Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 10, 18:21)
Man ir norėtųsi kažko originalaus, bet nieko kito nesugalvoju.
Duona gražu, bet kad jos niekas nevalgys  ax.gif

Tai manau liksiu prie sūrio, tik aš manau užsakyti saldų sūrį  rolleyes.gif
Papildyta:
Brangu  ax.gif

Galima pačiai pasidaryti

Duoną galima dabar užsakinėti mažais gabaliukais tokiais mirksiukas.gif Tai paskui galima po gabaliuką įteikt tėvams, jauniesiems. Nu žodžiu ir kepalas nedidelis, o po mažais gabaliukais ir greičiau bei skaniau susivalgo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 10 vasario 2013 - 22:08
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 10, 21:21)

Papildyta:
Brangu  ax.gif

Galima pačiai pasidaryti

pritrariu
Papildyta:
o musu jaunieji sake dar daug laiko, bet kad mes tiksliai nezinom ar busim pirsliais....ne stik paprase, o dabar tyla.... bet as jau po truputi deliojuos viska.
bet kol kas dar tik mintyse biggrin.gif
Atsakyti
O kalbant apie sūrius- dabar jų tokia įvairovė. Šeimininkės sumeistrauja ne tik saldžius sūrius, bet ir su įvairiais prieskoniais, arba net su kelių rūšių prieskoniais viename rolleyes.gif Žiūrint pagal žmonių skaičių, kokių 2-3 kg sūris labai sočiai. Net sakyčiau dviejų kg užtenka, nes kaip žinia sveteliai būna sotūs iš po vakar biggrin.gif kas dviejų dienų balių daro. Kitą dieną ne taip jau valgyt norisi biggrin.gif Bet simboliškai, jaunųjų vardan, taip sakant biggrin.gif po gabalėlį paima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 10 vasario 2013 - 22:23
QUOTE(Sandrėja @ 2013 02 10, 21:21)

Vat ir aš taip apie duoną mąstau, nors gal net į išlydėjimą norėčiau ją įterpt g.gif Nes klupdymų, palaiminimų mano jaunieji nenori, tai duonelė būtų šaunus išsisukimas iš padėties, bet KAS JĄ VALGYS?... unsure.gif
O sūrį darysiu, bet gal prieš tai tinginiu apgavinėsim rolleyes.gif

Beje, šią savaitę mano jauniesiems sukapsėjo 100-dienis iki vestuvių. Anoje temoje buvau minėjusi, kad norėtųsi kažkokio surprise nuotakai. Norėjau nupirkti 100 čiulpinukų, bet pati ne mieste buvau, o vyras neapsiėmė cackintis su skaičiavimais parduotuvėj. Bet pagardą paskutinėms mergautinėms dienoms vistiek padariau, o ir smėlio sluoksniavimą galima sakyt pasirepetavau biggrin.gif
Nupirkau skittles, surūšiavau atskirai spalvomis, gavosi kažkas panašaus:
user posted image
Medžiagos skiautelė, kaspinėlis, užrašėlis ir iškeliavo bigsmile.gif Savo idėjos pilnai neišpildžiau, bet vistiek džiaugiuosi kažkaip tą 100-dienį paminėjus ax.gif
Papildyta:
Beje, bandau permąstyt idėją kuom jaunuosius leisti per tiltą įdomiau. Buvau sumąsčiusi, kad smagu būtų paleisti 'ant žirgų', tokių va:
user posted image
bet jaunosios sesytė pakuždėjo, kad toks 'zbitkas' neišdegs - jaunosios suknelė to neleidžia(kaip suprantu, ji undinėlės silueto).
Tai suku dabar galvą, kuom čia paįvairinti tą nešimą... g.gif
...per brolio vestuves 'vijom' su paspirtukais, tai labai smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
Labuka,
Buvau dingusi savaitgaliui. Lekiau i kaima, mat ten galiu daugiau laiko skirt ruosimuisi biggrin.gif
Matau neblogu ideju jus cia prikalbejot, reik tik viska traukt i visuma.
Atsakyti
na, o as pagalvojau, kad apskritai gal tuo tinginiu ir suzaist.. g.gif nebezinau jau, suris, duona, jauniesiems atrodo senoviska labai..bet ryta juk reikes vis vien kazka ...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 02 11, 07:00)
na, o as pagalvojau, kad apskritai gal tuo tinginiu ir suzaist.. g.gif nebezinau jau, suris, duona, jauniesiems atrodo senoviska labai..bet ryta juk reikes vis vien kazka ...

Na, tinginys ir lieka tinginys, kažkaip nelabai gal gražu būtų užbaigti pasakant, kas vis dėl to tinginiai tie jaunieji, nieko gera daugiau neišpaudė kaip tinginį lotuliukas.gif

O kodėl sūris ar duona senoviška? g.gif tai jei nesinori senoviškai, tada iš vis nieko tokio nedaryt. Galima ir be to apseiti. daugybę kartų apsiėjau be to smile.gif

Na, o kai šeimai teko svočiauti tai užsakinėjau sūrį smile.gif Su prieskoniais, man rodos. tai tokį paskui galima ir prie alaus ar šiaip vieną sugraužti unsure.gif

O duona, tai kaip ir rašiau- taigi dabar galima užsisakyt krepšelį duoniukų- mažučių duonos kepaliukų unsure.gif Ir gražu, ir išdalint galima po tą gabalėlį- tėveliams, svitai visai jei duoniukų užtenka rolleyes.gif

Pasirinkimo ir variacijų įvairovė, reikia tik pagalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Siemet ir mes su vyru esam pakviesti i pusiau tradicines/netradicines vestuves liudininkais/pirsliais geguzes 25d. Tikiuosi priimsite ir mane i savo buri smile.gif gal pasisemsiu ideju is Jusu ir pati pasidalinsiu naujomis 4u.gif
Atsakyti
na, sūriai gali būti ir tokie :

user posted image

user posted image

O jei ne sūrį, tai gal vašką gali jaunieji suspausti g.gif g.gif g.gif
Papildyta:

o as cia siaip pagalvojau, ar grazu butu dovanoti saukstelius pvz, ant saksteliu isgraviruota "ponas" ir "ponia" ir medaus statinaite g.gif cia tarkim butu prie vokelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 11 vasario 2013 - 10:18
QUOTE(perla <3 @ 2013 02 11, 08:18)

o as cia siaip pagalvojau, ar grazu butu dovanoti saukstelius pvz, ant saksteliu isgraviruota "ponas" ir "ponia" ir medaus statinaite  g.gif  cia tarkim butu prie vokelio  g.gif

Gražu, kodėl ne? mirksiukas.gif Ir simboliška smile.gif
Atsakyti
As tai antra diena pateikiau duoniukus. Dariau vienus apvalius (kurie simbolizavo mergaite), i kitus pailgus (berniukas). Man iskepe tokius mazycius kepaliukus. Ir buvo toks savotiskas zaidimas. Pastebejau kokius daugiausia eme, ir tada pasakiau kokia reiksme jie turejo, kokiu daugiausia paeme, tas ir gims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2013 02 11, 11:09)
Sveikos mergaites  4u.gif

Siemet ir mes su vyru esam pakviesti i pusiau tradicines/netradicines vestuves liudininkais/pirsliais geguzes 25d. Tikiuosi priimsite ir mane i savo buri smile.gif gal pasisemsiu ideju is Jusu ir pati pasidalinsiu naujomis  4u.gif

ir mes ta pacia dienele pirsliausim biggrin.gif
Papildyta:
super tie duoniukai apvalus ir pailgi, o as pagavojau ar neitu taip su suriais kokiais mini suzaisti g.gif
Atsakyti