Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

QUOTE(Edikute @ 2013 02 28, 14:28)
Sveikutes,
tai gavosi, kad nebebusim pirsliais, nes jaunieji kviete ir mus ir kitus tik konkreciai nei vieniem nepasake, tai anie pradeje ruostis, mergaite jau ir sukne nusipirkus, tai kaip sakoma uzleidome vieta. Aisku ir mes jau pradeje ruostis buvom, tai dabar suku galva kaip man ta pagalvele padovanoti, dar buciau ant jos nerasius vardu, tai galeciau kam nors kitam panaudot, o dabar vistiek reiks sitiems jauniesiems iteikti.
Pradzioje biski buvo liudna, kad zmones taip neatsakingai elgiasi, bet piniginiu atzvilgiu gal ir gerai.

Oi kaip nefainiai verysad.gif , tai jau tikrai.
Papildyta:
Nu as kai buvau praeitose vestuvese, neteko nuimineti nuometo, nes jaunoji buvo be veliumo ir rutu vainikelio tongue.gif Tai labai gerai. Bet va dabar jaunoji bus su veliumu, tai irgi susimasciau, bet ko gero nedarysiu to nuemimo g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu tortu, kokiu mūsų Piršlys išpirko stalą smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu joooo biggrin.gif

bet man nepatiko mintis blush2.gif
Atsakyti
Labukas, svociutes 4u.gif Senokai berasiau, bet vis seku apie ka plepat smile.gif
Kazkuri klauset kiek projektriaus nuoma kainuoja- tai apie 200lt skelbimuose maciau wub.gif As jau turiu visas nuotraukytes is teveliu su mazuciukais musu jaunaisiais thumbup.gif ir draugai pasistenge nuotrauku prisiust biggrin.gif bus galima bandyt ta filmuka daryt wub.gif
Siaip sunku susikaupt viskam, nes pati katik po skyrybu cry.gif (labai netiketu sau paciai), o jaunieji su asarom akyse prase, kad tik neatsisakyciau (sutikom pirsliaut kai viskas buvo tvarkoj ir skyrybom ne nekvepejo)... Tai va, svieciasi man darbelis but vienai uz du, nes pirslio jokio irgi nesiulo i kompanija (siulo man pasikviest drauga ar pan., bet manau, kad ir arkliui aisku jog pirsliaut pas svetimus niekas nenores)... Tai va, pasiskundziau, o daba tesiu minti apie vestuves... wub.gif Norejau klaust, gal kuriai teko dalyvaut kur vestuvese tik svocia buvo? wub.gif Nu, blyn, sunku man isivaizduot kaip as atrodysiu baznycioj viena ir kaip isvis reiks susitvarkyt su 20 zmoniu pulku swoon.gif
Atsakyti
labai situacija ne kokia 4u.gif 4u.gif lakykites..
bet as manau, kad tokiu atveju visai neiciau svociauti..nes juk pirsliauja du zmones, nesu nei girdejus, nei macius, kad butu po viena
Atsakyti
o man mintis kilo, kažin ar nebūna g.gif , pvz. kad ir Jackaitė E. - samdoma svočia, vat įdomu kaip ji dirba viena ar su kažkuo g.gif

Gal kas susidūrę su samdomom svočiom, gal pasidalintų pairtim ,kaip ištiesų būna unsure.gif

Aš viena tikrai nesvočiaučiau blush2.gif

o dėl torto , tai jooooo ...gerulis biggrin.gif Bet potekstė ir man neskani blush2.gif Jezau jaučiuosi kaip senė bambeklė taip kalbėdama lotuliukas.gif , bet man vestuvėse kiti prioritetai ima viršų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili*: 01 kovo 2013 - 22:07
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 01, 22:18)
Labukas, svociutes 4u.gif Senokai berasiau, bet vis seku apie ka plepat smile.gif
Kazkuri klauset kiek projektriaus nuoma kainuoja- tai apie 200lt skelbimuose maciau wub.gif As jau turiu visas nuotraukytes is teveliu su mazuciukais musu jaunaisiais thumbup.gif ir draugai pasistenge nuotrauku prisiust biggrin.gif bus galima bandyt ta filmuka daryt wub.gif
Siaip sunku susikaupt viskam, nes pati katik po skyrybu cry.gif (labai netiketu sau paciai), o jaunieji su asarom akyse prase, kad tik neatsisakyciau (sutikom pirsliaut kai viskas buvo tvarkoj ir skyrybom ne nekvepejo)...  Tai va, svieciasi man darbelis but vienai uz du, nes pirslio jokio irgi nesiulo i kompanija (siulo man pasikviest drauga ar pan., bet manau, kad ir arkliui aisku jog pirsliaut pas svetimus niekas nenores)... Tai va, pasiskundziau, o daba tesiu minti apie vestuves... wub.gif Norejau klaust, gal kuriai teko dalyvaut kur vestuvese tik svocia buvo? wub.gif Nu, blyn, sunku man isivaizduot kaip as atrodysiu baznycioj viena ir kaip isvis reiks susitvarkyt su 20 zmoniu pulku swoon.gif

Aš klausiau, bet pati radau internete, kad nuoma 50 lt g.gif 200 kažkaip nerealiai skamba g.gif
n * 4u.gif kad stiprybės ir ryžto būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit pirmas dalykas ka pasakiau, kad tikrai nebusiu, net pazadejau padet kitiem pasiruost ir visa surinkta informacija perduot... BET... Isteka mano mazoji sesute ir kai ji su asarom manes prase neatsisakyt ir aiskino, kad zino jog as ir viena busiu geriau uz betka kita negalejau atsisakyt unsure.gif Kolkas man vien tas zodis vestuves gasdinanciai skamba, bet... Kas musu nenuzudo- mus sustiprina, taip kad, bandysiu nepasiduot liudnom nuotaikom ir padaryt graziausia svente savo sesei ir jos busimajam vyrui... wub.gif
Del projektoriaus- tai as paskubom ieskojau, bet poroj skelbimu permeciau, kad apie 180 projektorius ir dar kazkiek tas stovas ant kurio filmuka rodai... Bet gal yra ir pigiau... Tiesa, as ziurejau kad visam savaitgaliuj butu, nes visteik nusivezt noresiu is vakaro, o parvesiu tik po sventes mirksiukas.gif Gal todel ta suma tokia gavosi...
kas del samdomu- tai itariu, kad jom duoda siaip koki vyruka, kad salia pastovetu per svente ir tiek g.gif Nes pvz. samdomam pirsliui- tai reik moterytes salia, kad ji uz viska moketu blink.gif Pamenu kazkada mamai siule su Silansku eit ir pasake salygas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 01, 23:05)
o man mintis kilo, kažin ar nebūna  g.gif , pvz. kad ir Jackaitė E. - samdoma svočia, vat įdomu kaip ji dirba viena ar  su kažkuo  g.gif

Gal kas susidūrę su samdomom svočiom, gal pasidalintų pairtim ,kaip ištiesų būna  unsure.gif
Aš viena tikrai nesvočiaučiau  blush2.gif
o dėl torto , tai jooooo ...gerulis  biggrin.gif Bet potekstė ir man neskani  blush2.gif Jezau jaučiuosi kaip senė bambeklė taip kalbėdama lotuliukas.gif , bet man vestuvėse kiti prioritetai ima viršų rolleyes.gif

man taip pat..jaunimas mano nori truputi pablevyzgiot, kazka turbut mastysiu iteikt nakciai pulkui tokio "poslesnio", o visa kita bus jautru, silta, be "antro galo" poteksciu blush2.gif
Atsakyti
merginos pasidalinkit ką planuojate jauniesiems dovanoti 12 val? smile.gif kokią staigmeną ruošit? smile.gif
Atsakyti
sveiks oi lauryte_norge padetis nepavydetina, nu bet manau imanoma, sekmes jums,

del projektoriaus tai man pasiseke vyras is darbo pasiskolins:) tik va nuotraukas reik surinkti. o filmuka darote su power piontu?

del 12h dar renkuosi idejas,

niekaip nesusidarau planuo namuose sad.gif ka reikia daryti svociai pas jaunaja namie kol laukia jaunikio? padeti susiruosti jaunajai, o ka dar?

dar klausimelis svociutems, skaitau scenarijus ir amn kai kurios kalbos graudina mane pacia, kaip skaityti ir paciai neapsizliumbti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nikituke*: 02 kovo 2013 - 11:47
Aciu, mergaites uz palaikyma wub.gif Tikiuosi, kad viskas pavyks 4u.gif
Nikituke, pasistenk isrinkti tekstuka, kad nereiktu labai verkt ax.gif Visgi makiazai gali nubegt biggrin.gif O jei rimtai,- tai manau, kad svarbiausia nusiteikt ir viskas bus gerai wub.gif Ir zinoma pasiskaityt namie kelis kartus, kad asarai akis uztemdzius nereiktu is naujo skaityt ieskant kur baigei 4u.gif
Ka 12h planuoju jau rasiau, bet dar pasikartosiu blush2.gif Zadu paleist daug dangaus zibintu i ora (tikiuosi, kad oras nenuvils), kurt lauza (kai kalade su pjuklu ipjauna ir uzdega arba kazka pan) i kuri sveciai mes gintaro dulkes ir pabaigoj uzdegt didele sirdi islankstyta is metalo... wub.gif Na, bet aisku, dar viskas apmastymu stadijoj... Kolkas tik dangaus zibintus is ebay atsisiunciau (vakar atsiemiau is pasto rolleyes.gif ) ir su vienu zmogum sutariau, kad sirdi padarys is metalo thumbup.gif
Atsakyti