Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

susitikom su jaunaja, jaunikiu, atvyko i svecius, turejom dvi dienas gerai praleisto laiko ir puikaus paplanavimo, vakar visa diena praieskojom batu jai, dieve, dieve, reikia pieno baltumo - o tokiu rast doh.gif misija neimanoma doh.gif
sakytis bandys is uzsienio, grazins jei netiks
pasiplanavom visas dienas, panasiai net valandu tikslumu, beliko susidelioti tik scenariju su zodziais ir bus beveik baigta
del tortu kilo klausimas, nes butu reikeje penktadieni juos patiems parsivezti, o auksciai tai oooo, nutarem sakytis is kauno, atves ir mano, ir jaunosios torta i vieta thumbup.gif uzsakem pas gulbiniene
Atsakyti
Sveikos merginos, labai noriu prisijungti prie jusu, nes mus su vyru draugai pakviete i vestuves ir nori kad mes butume liudininkai - svotai , kalbejome tik telefonu, bet is kalbos supratome, kad nores su pilna programa - zaidimais, sutikimais , gamta doh.gif Vestuves bus rugpjucio 24 d. tai laiko kaip ir turime smile.gif
Oi labai bijau, nes as esu neiskalbiuju, laime mano vyrui neduok pavalgyti, duok pakalbeti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2013 03 03, 16:51)
susitikom su jaunaja, jaunikiu, atvyko i svecius, turejom dvi dienas gerai praleisto laiko ir puikaus paplanavimo, vakar visa diena praieskojom batu jai, dieve, dieve, reikia pieno baltumo - o tokiu rast doh.gif misija neimanoma doh.gif
sakytis bandys is uzsienio, grazins jei netiks
pasiplanavom visas dienas, panasiai net valandu tikslumu, beliko susidelioti tik scenariju su zodziais ir bus beveik baigta
del tortu kilo klausimas, nes butu reikeje penktadieni juos patiems parsivezti, o auksciai tai oooo, nutarem sakytis is kauno, atves ir mano, ir jaunosios torta i vieta thumbup.gif uzsakem pas gulbiniene

o kokios skonio tortus rinkoties?nes mes vienose vestuvese ragavome keliu skoniu tai nelabai patiko- sausoki, sunkiai pjovesi doh.gif
Atsakyti
kankorezis, rududu, napaleonas, visi tokie, kurie atlaikytu karsti ir butu isragauti jau smile.gif man pasitaike visada labai skanus, favoritas musu - kankorezis ir rududu, pats tas, kai labai karsta..
man svarbiausia, kad neististu, o kai patys atves, tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
kas liečia tortus, tai musiškė nuotaka nenori, kad aš nei tortą, nei šakotį pirkčiau, atseit ji pati užsakynės. tai mudu su vyru pasitarėm ir torto vietoj užsakysim raižytą arbūzą su jaunųjų vardais, juos kaip tik Kėdainiuose raižo vienas žmogus ir į vietą pristato. nuoroda, jei kam įdomu: https://www.facebook...%...=ts&fref=ts. manom, kad bus įspūdingiau, nei tortas
Atsakyti
na, tortas sventeje tokioje, tai manau, akd butinas akcentas..kadangi nuotaka norejo juos uzsakyti savo meiste, bet per daug nezinojo nei kaip, nei ar skanus, tai kai atvyko - issprendem kartu reikala, nes nori, akd mano tortas butu panasus i jos, ty, elementai tokie patys, nes ryta nenes niekas karvojaus, bus padetas is vakaro kartu prie jaunuju
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 03 03, 17:14)
kankorezis, rududu, napaleonas, visi tokie, kurie atlaikytu karsti ir butu isragauti jau smile.gif man pasitaike visada labai skanus, favoritas musu - kankorezis ir rududu, pats tas, kai labai karsta..
man svarbiausia, kad neististu, o kai patys atves, tai liuks  thumbup.gif

va konkorezis man ir nepatiko kito net pavadinimo nezinau verysad.gif bet cia jau skonio reikalas. sios kepyklos tortu daug esu ragavusi ir tikrai yra skaniu bet va del to karscio negali rinktis "slapiu" tortuku verysad.gif
Atsakyti
kankorezis morenginis tortas, gan saldus, su rududu kremu
Atsakyti
Man Gulbinienes "Kankorezis" yra tobulas tortas wub.gif Vien del jo ir zadu ten uzsisakinet tortuka birthday.gif
Nezinau kodel, bet siandien butent tortus apziurinejau ir galvojau koki reiks uzsisakyt wub.gif Kokio dydzio jus tortukus planuojat? g.gif Kiek zinau, skaiciuojama 100g/zmogui. Laikotes tokiu proporciju? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte_norge: 03 kovo 2013 - 21:52
Mes sutarėm, kad aš šimtalapį atsivešiu,man už jį skanesnių tortų nėra bigsmile.gif

O dabar jūs man pasakykit , kiek apskritai tų tortų svočiai reikia , nes kuo daugiau apie viską mąstau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi lotuliukas.gif

Ir dar toks klausimas iškilo, kiek šiais laikais duoda piršlys litukų muzikantams už maršą(čia kai atvažiuoji pas jaunąją) ar duoda pinigų, kai grįžta į salę ar tik butelaitį, papasakokit kaip šiais laikais viskas vyksta, nes paskutinį karą prieš 6m. svečiais vestuvėse buvom.
Atsakyti
Mes atskiro torto nepirksim. Man išvis nesusipratimas atrodo keli tortai per vestuves. Bet čia tik mano nuomonė, kuri sutampa su jaunųjų 4u.gif

dėl litukų muzikantams - irgi nesuprantu, kodėl jų duot reikia g.gif gaus atlygį nuo jaunųjų, tuom viskas ir pasibaigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 03, 23:44)
Mes sutarėm, kad aš šimtalapį atsivešiu,man už jį skanesnių tortų nėra  bigsmile.gif

O dabar jūs man pasakykit , kiek apskritai tų tortų svočiai reikia , nes kuo daugiau apie viską mąstau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi  lotuliukas.gif

Ir dar toks klausimas iškilo, kiek šiais laikais duoda piršlys litukų muzikantams už maršą(čia kai atvažiuoji pas jaunąją) ar duoda pinigų, kai grįžta į salę ar tik butelaitį, papasakokit kaip šiais laikais viskas vyksta, nes paskutinį karą prieš 6m. svečiais vestuvėse buvom.

Na, as manau, kad vienas tortas svociai priklauso g.gif
O del pinigeliu ir marsu- tai nuo zmogaus priklauso, manau... 10-20lt turetu uztekt, visgi muzikantai samdyti ir siaip gauna pinigus uz darba g.gif O siaip tai reik jaunuju pasiklaust ar rinks pinigus muzikantai, nes kartais jaunieji ispeja "nereketuot" zmoniu wub.gif
Atsakyti
Ojei dar kunigas del ziedlapiu gali prietarauti?

Mes 12 h dar pasamdysim pora mergaiciu sokti smile.gif mums svotai per musu vestuves tokia dovana padare, super atrode smile.gif tik mes samdysim mb pussesere, tai gausis pigiau nes tas kur mums samde tai 700lt kainavo blink.gif
Atsakyti