Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

Del tortu tai ziurint kokios vestuves, jei visai nedaug tai uzteks ir jaunuju torto bet jei 50 ir daugiau neuzteks, bent pas mus dar yprasta ideti torto ir saldumynu laukneseli namo, tai vieno torto be sansu kad uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2013 03 04, 09:03)
Del tortu tai ziurint kokios vestuves, jei visai nedaug tai uzteks ir jaunuju torto bet jei 50 ir daugiau neuzteks, bent pas mus dar yprasta ideti torto ir saldumynu laukneseli namo, tai vieno torto be sansu kad uzteks smile.gif

Na tai vien tik jaunųjų torto nebūna g.gif , bent aš neesu buvusi tokiose vestuvėse, visada mamos kažką saldaus, gal ir giminės, nors čia jau kaip pas ką priimta (pas mus visada giminės į rimtą balių pasitaria, ka skokį skanumą atsineš ) ir t.t.
Būtų gana keistos vestuvės tik su vienu tortu ir be kitų saldumynų, čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte_norge @ 2013 03 03, 21:52)
Man Gulbinienes "Kankorezis" yra tobulas tortas wub.gif  Vien del jo ir zadu ten uzsisakinet tortuka birthday.gif
Nezinau kodel, bet siandien butent tortus apziurinejau ir galvojau koki reiks uzsisakyt wub.gif Kokio dydzio jus tortukus planuojat? g.gif Kiek zinau, skaiciuojama 100g/zmogui. Laikotes tokiu proporciju? ax.gif

na va kaip zmoniu skoniai skiriasi smile.gif o as morenginiu nemegstu, man patika "slapi" ypac skanus ju Vitrazas ar Oranžadas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2013 03 04, 08:01)
Ojei dar kunigas del ziedlapiu gali prietarauti?

Žinoma, o kas po jūsų visa tai sutvarkys ? bigsmile.gif O jums patiktų ateiti jau į bažnyčią, kurioje prieš tai tuokėsi keletas porų ir visi barstė žiedlapius, kofeti, ryžius ar dar ką biggrin.gif Ko gero ne... kažkas turi tai sutvarkyti, kad ir kitiems būtų gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 03, 22:44)
Mes sutarėm, kad aš šimtalapį atsivešiu,man už jį skanesnių tortų nėra  bigsmile.gif

O dabar jūs man pasakykit , kiek apskritai tų tortų svočiai reikia , nes kuo daugiau apie viską mąstau, tuo labiau pasimetus jaučiuosi  lotuliukas.gif

Ir dar toks klausimas iškilo, kiek šiais laikais duoda piršlys litukų muzikantams už maršą(čia kai atvažiuoji pas jaunąją) ar duoda pinigų, kai grįžta į salę ar tik butelaitį, papasakokit kaip šiais laikais viskas vyksta, nes paskutinį karą prieš 6m. svečiais vestuvėse buvom.

viskas priklauso nuo paciu vestuviu, pvz. pas mus tokiu dalyku nebuvo ir niekam nieko nereikejo moketi ar duoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*nikituke* @ 2013 03 04, 09:03)

mano manymu tas dejimas i "maisiukus" jau visiska atgyvena ir mes niekam nieėko nedejome, kas norejo pasieme saldainiu vaikams smile.gif
Atsakyti
Skaitau ... ir kaip skirtingai viskas visur ax.gif kad dažnas vestuvių lankytoja sbūtum žinotum, o dabar kai visi susituokė vos ne vienu penkmečiu, taiir nežinai žmogau kaip šiuolaikiškai viskas vyksta biggrin.gif

Tai kaip supratau, jaunieji turėtų perspėti muzikantus šiais laikais dėl "reketo" biggrin.gif

Dėl totrų dar gal kas pasisakys, dar savo svočios reikės pasiklaust, nu nepamenu kaip buvo, kad karvojų (tortą) atsinešė antros dienos rytą šitą pamenu biggrin.gif bet ar ką daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 04, 09:27)
Skaitau ... ir kaip skirtingai viskas visur  ax.gif kad dažnas vestuvių lankytoja sbūtum žinotum, o dabar kai visi susituokė vos ne vienu penkmečiu, taiir nežinai žmogau kaip šiuolaikiškai viskas vyksta  biggrin.gif

Tai kaip supratau, jaunieji turėtų perspėti muzikantus šiais laikais dėl "reketo"  biggrin.gif

Dėl totrų dar gal kas pasisakys, dar savo svočios reikės pasiklaust, nu nepamenu kaip buvo, kad karvojų (tortą) atsinešė antros dienos rytą šitą pamenu  biggrin.gif bet ar ką daugiau  g.gif

zinau kas laikosi tradiciju tai dar antra diena suri atnesa smile.gif
Atsakyti
Pas mus yra tradicija antar diena suriu ir duona svecius vaisinti. Bet tuo rupinasi patys jaunieji.
Prie baznycios vietoj ziedlapiu galima paleisti i ora balionus. Vienas helinis balionas i ora gali pakelti apie 10, gal net daugiau paprastu balionu. o vietoj dangaus zibintu galima leisti helinius balionus su bengaliskom ugnelem. Nuo ju dar negirdejau kad kas uzsiliepsnotu.
Papildyta:
Tiesa dar palydint jaunuosius miegot galim ajiems iduoti ruginiu miltu, varskes kad turetu is ko suri slegti ir duona kept, bet cia jau tiems kas primygtinai nori tradiciniu vestuviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 03 04, 10:27)
Skaitau ... ir kaip skirtingai viskas visur  ax.gif kad dažnas vestuvių lankytoja sbūtum žinotum, o dabar kai visi susituokė vos ne vienu penkmečiu, taiir nežinai žmogau kaip šiuolaikiškai viskas vyksta  biggrin.gif

Tai kaip supratau, jaunieji turėtų perspėti muzikantus šiais laikais dėl "reketo"  biggrin.gif

Dėl totrų dar gal kas pasisakys, dar savo svočios reikės pasiklaust, nu nepamenu kaip buvo, kad karvojų (tortą) atsinešė antros dienos rytą šitą pamenu  biggrin.gif bet ar ką daugiau  g.gif

Manau, kad vienodu vestuviu nebuna ir labai daug priklauso nuo to, kokios vestuves planuojamos... Ar tradicines, ar ne, ar bandomas rasti viduriukas... wub.gif
Pinigus rinkt gali tik tradiciniai muzikantai- tai pvz jei DJ'u ar kokia grupe samdo iskart aisku, kad tokiu dalyku nebus... smile.gif o ir siaip daug kas nenori papildomu rinkliavu is sveciu- tai tiesiog neleidzia "pasipinigavimo" ir tradiciniam muzikantam wub.gif
Na, o svocia- tai dar sakotuka manau gali atsivezt g.gif Bent as zadu veztis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte_norge: 04 kovo 2013 - 10:55
Įdomiai čia g.gif kiek buvau vestuvėse tradiciniai muzikantai tikrai jokiu pinigu nerinko ir net neteko girdet kad rinktu. Pas jus pirma karta išgirdau. Ir kazkas minejo jauniki islydint pirslys duoda pinigu blink.gif ,na nezinau, bet kiek teko susidurt tai muzikantai nebevaziuoja islydet jaunuju, o jei nori tai papildoma suma prisidedakazkur 200ltar daugia, nes daugiau muzikantai nereikalingi ir jiems vaziuot i sale ir laukti visa diena iki vakaro tai nevisi sutinka dar. Nebent vietinia kokie tai namo isvaziuoja.

Kalbejot apie staigmenas jauniesems 12 h, na jei pinigine nesa tai gal g.gif ir galima, bet nemanau kad visas vestuves suorganizuot su visom staigmenom tai pirsliu darbas doh.gif jau ir taip pirslai visokiu atrakciju prigalvoja, kurios tikrai kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 04 kovo 2013 - 11:16
Sveikutės smile.gif ,ką planuojat įteikti tėveliams dovanų ir muzikantams g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda76 @ 2013 03 04, 13:19)
Sveikutės smile.gif ,ką planuojat įteikti tėveliams dovanų ir muzikantams g.gif

blink.gif blink.gif o kas čia dabar??? bent mes tikrai nieko biggrin.gif
Atsakyti