Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVII

va kokį fainą puslapiuką radau clap_1.gif
http://www.medausnam...nos-jauniesiems

ir dar... blush2.gif
http://www.elstera.l....php/pageid/325
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLLILYTE: 03 vasario 2013 - 00:00
http://www_vestuviuplanuotojos_lt/ gal kuriai pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2013 02 02, 19:48)
Va todėl ir nenoriu molinių  schmoll.gif  nežinai kas gali atsitikt, ieškau geležiniu.
Ir šeip jos man neišvaizdžios,

As tai noreciau didziules senovines spynos su dideliu ilgu raktu wub.gif Isgraviruciau vardus ir data smile.gif gal visai graziai atrodytu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,labai nedrasiai,bet jungiuos i jusu bureli 4u.gif balandzio men esam pakviesti ir mes tai didziajai misijai-pabut liudininkais :)nors manau tas zodis turetu iskart but keiciamas i pirslius ax.gif,nes kaip ir pas daugeli situacija panasi;kvieciam liudininkais bet tikim ,kad jus galit daug daugiau smile.gif pirsliave esam jau du kartus,tai nera taip ,kad nieko nezinom ir nieko nemokam,tiesiog situacija siek tiek(o gal net ir daug doh.gif )sudetingesne;jauniesiems tai bus ne pirmos santuokos g.gif kadandi tema netradiciniu vestuviu beveik tuscia,tai pabusiu nekukli ir kreipsiuos pas jus blush2.gif ka jus manot apie tokia situacija,ka daryt su tom visom tradicijom?gi ne pirmas kartas(beje ir vaiku turi jau ne viena smile.gif )o ir laiko tikrai ne per daugiausiai doh.gif nzn kaip islaviruot tarp tu tradiciju netradicinej sventej verysad.gif busiu dekinga uz bet kokia nuomone drinks_cheers.gif ir aisku prasau prisijungimo prie pastuko 4u.gif Didelis aciu ir sekmes visoms pasiruosime drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis ,jungiuosi ir as i jusu bureli 4u.gif Esam pakviesi pirsliauti balandzio 6 d .Man tai pirmas kartas biggrin.gif O kadangi pirslys (vyras) grys tik likus savaitei iki vestuviu, teks man vienai viska susidelioti,o ir laiko ner daug. O jaunieji nieko nezino ko klausiu unsure.gif
Gal ir man raktuka mesteltumet nuo pastuko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 02 02, 21:02)
Ateinu su intriga. Nusipirktame name palėpėje radau 80 m leidimo tokį mini vestuvių laikraštuką biggrin.gif tad rytoj aš jį bandysiu kažkokiu mistiniu būdu perkelt į kompą ir jums būtinai parodysiu tą relikviją  dirol.gif  lotuliukas.gif

Geras thumbup.gif laukiam tos relikvijos biggrin.gif

QUOTE(roksi25 @ 2013 02 03, 20:45)
ka jus manot apie tokia situacija,ka daryt su tom visom tradicijom?

O klausėt, ko nori patys jaunieji? Mano pirmas darbas buvo susirašyti vestuvių eigą su tradicijomis ir atmesti tai, ko jaunieji nenori mirksiukas.gif

Dėl paštuko - merginos, na paskaitykit pirmą žinutę. Mane truputį nervina tie prašinėjimai per visą temą doh.gif

Manau, radau šeimos židinį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2013 02 04, 00:41)

Labai gražutis wub.gif
O aš tam pačiam puslapy užmačiau lipdukus ant batų. Tai imsiu, manau fotosesijai susieis thumbup.gif
Atsakyti
Kam įdomu įvairesnių formų širdelės, tai yra čia, man graži štai šita.
Kažkuriai reikėjo varpelio, bet manau jis bus nedidelis.

Papildyta:

Man gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Notte @ 2013 02 04, 01:02)
O aš tam pačiam puslapy užmačiau lipdukus ant batų. Tai imsiu, manau fotosesijai susieis  thumbup.gif

O aš darbe atsispausdinsiu, nereikės pirkt biggrin.gif

ALMUŠKA, geras puslapiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roksi25 @ 2013 02 03, 20:45)
Labas vakaras,labai nedrasiai,bet jungiuos i jusu bureli 4u.gif balandzio men esam pakviesti ir mes tai didziajai misijai-pabut liudininkais :)nors manau tas zodis turetu iskart but keiciamas i pirslius ax.gif,nes kaip ir pas daugeli situacija panasi;kvieciam liudininkais bet tikim ,kad jus galit daug daugiau smile.gif pirsliave esam jau du kartus,tai nera taip ,kad nieko nezinom ir nieko nemokam,tiesiog situacija siek tiek(o gal net ir daug doh.gif )sudetingesne;jauniesiems tai bus ne pirmos santuokos g.gif kadandi tema netradiciniu vestuviu beveik tuscia,tai pabusiu nekukli ir kreipsiuos pas jus blush2.gif ka jus manot apie tokia situacija,ka daryt su tom visom tradicijom?gi ne pirmas kartas(beje ir vaiku turi jau ne viena smile.gif )o ir laiko tikrai ne per daugiausiai doh.gif nzn kaip islaviruot tarp tu tradiciju netradicinej sventej verysad.gif busiu dekinga uz bet kokia nuomone drinks_cheers.gif ir aisku prasau prisijungimo prie pastuko 4u.gif Didelis aciu ir sekmes visoms pasiruosime drinks_cheers.gif

Sveika prisijungusi smile.gif , mano situacija beveik analogiška tavąjai biggrin.gif . mudu su vyru taip pat esam pakviesti būti liūdininkais antrą kartą besituokiančiųjų vestuvėse wub.gif . abu jau turi beveik užaugusius vaikus. aš irgi visur ieškojau informacijos apie tai, bet nieko ypatingo neradau, todėl mąsčiau savaip smile.gif , vakar su būsima nuotaka apsitarėm ir štai: darysim minimalų išleidimą iš namų. paskui civilinė metrikacija. po jos nuotakai užsiminiau apie balandžius, tai užsimanė lotuliukas.gif po "zakso" važiuosim prie tilto, tai tenai širdžių spynelės, gyvenimo recepto akmenukai, vėliau vyksim į kapines, nes jaunosios tėvukai jau abu mirę unsure.gif , vėliau parkas, fotografavimasis , vėliau grįšim į kavinę, tenai iki mums atvykstant svečiai savo pirštų antspaudais "papuoš" medį, vėliau sveikinimai, jokių stalo užsėdimų nebus, nes jaunieji nenori. galiausiai bus stalo valdžio išrinkimas, liudijimo perskaitymas. iš tradicijų tai darysim šeimos židinio įžiebimą, dar smėlio ceremoniją, kurioj dalyvaus ne tik jaunieji, bet ir jų vaikai. dar planuojam padėką tėvams ir nuotaka nori, kad tylos minute pagrerbtūme ir jos tėvukus.
vėliau žaidimai visokie, dvyliktą valandą fejerverkai, paskui torto pjaustymas, puokštės metimas ir kaip ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giengiux: 04 vasario 2013 - 08:02
QUOTE(Notte @ 2013 02 04, 01:02)
Labai gražutis  wub.gif 
O aš tam pačiam puslapy užmačiau lipdukus ant batų. Tai imsiu, manau fotosesijai susieis  thumbup.gif

aga, sitie faini labai, as irgi uzsisakiau, tik pamasciau, kad isejus is baznycios , jau geriant sampana uzklijuosiu thumbup.gif tik nuo vyro batu, itariu, greitai nusitrins
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokie faini lipdukai thumbup.gif galima galvo ir per isleidima is namu kazkaip panaudot biggrin.gif

Merginos,gal kam pravers, savaitgali buvau Siaures miestely isparduotuviu parke, tai Zana indu pardej yra labai fainu tauriu ir kaip tik akcijos db. Seip dar maciau vazele visai tinkama smelio ceremonijai, tik kad be dangtelio, tai pabijojau, kad sunku bus issaugot grozi...

Tiesa kuri ten siulesi parduot inda smelio ceremonijojai? gal galima pamatyt kaip atrodo? ax.gif
Atsakyti