Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2013 03 29, 21:42)
Aš tave auginau ne ant rankų,
Auginau, kaip mokėjau, širdy.
Teka saulė ir kopia į vasaros dangų.
Eik pasaulio žiūrėt iš arti.

Viskas gryna, šviežia ir nuoga.
Dega saulėj pečiai ir plaukai.
Išnokins tave lyg tą žemuogę uogą
Mylimos mano žemės miškai.

Tavo balso i raidą pažinsiu.
Tu dabar savim ir savy gyveni..
Nematau, neskaitau tavo virpančių žingsnių,
Bet žinau, kur esi, kur eini...

Juk tave auginau ne ant rankų.
Auginau, kaip mokėjau, širdy.
Tavo saulė jau kopia į vasaros dangų.
Eik pasaulio žiūrėt iš arti!

Alfonsas Maldonis

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Mergaitės,su gražia pavasario švente wub.gif Ramybės,santarvės ir darnos Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 03 31, 16:13)
Mergaitės,su gražia pavasario švente wub.gif Ramybės,santarvės ir darnos Jums  4u.gif

su sventem!!!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielosios likimo seses,

Sveikinu Jus visas su Šv, Velykomis!!!Ramybės, meilės, gėrio ir šilumos Jūsų namams 4u.gif
Atsakyti

Mergaites, su Sv. Velykom.
Graziu marguciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 31 kovo 2013 - 20:33
Labukas visoms jei dar pamenat mane 4u.gif su praėjusiom šv. velykom jus 4u.gif

apsidžiaugiau, kad naujų angelų nėra daug...gal pagaliau nebebus jų...pamenu, tą vasarą kai prisijungiau prie jūsų būrelio, angelų mamos pylėsi viena po kitos ir taip skaudu būdavo, kad tiek mažučių neteko galimybės džiaugtis žemiškąja meile...

jau senai ruošiaus pas jus užsukti, bet vis nerasdavau laiko...nors gal apgaudinėju save ir jus - turbūt stengiuosi atitrūkti nuo praeities...deja...ji kaip koks šešėlis persekioja dieną naktį...atrodė, kad sulaukus mažylio ta praeitis turėtų nugrimzti gilyn, bet nieko panašaus...kartais net pagalvoju, kad angelėlio gimimą ir visa kas susiję su juo, prisimenu geriau nei mūsų mažojo džiaugsmelio...nekart verkiau žvelgdama į mažąjį ir mąsčiau, kad jie TURĖJO AUGTI KARTU...

artėja metas, kai teks puošti kapelį...taip noris, kad jis būtų pats gražiausias...juk ten ilsis mano dalis širdies...

Nepaisant tų liūdnų akimirkų, ESU LAIMINGA, LABAI LAIMINGA wub.gif augam, stiprėjam, mažasis kasdien vis kuo nors nudžiugina...o jo mažytė šypsena atperka visas nemigo naktis, visus vargelius...mažasis žino savo vertę namuose ir tuo naudojasi (ypač šokdina mamytę biggrin.gif ), bet kartais net džiaugiuos tuo, juk tas laikas bėga nenumaldomai ir tuoj nebenorės jis tų apkabinimų, mylavimų....

Pasiguodžiau, pasidžiaugiau ir bėgsiu, nes mažasis jau girdžiu kriuksena lovytėj wub.gif biggrin.gif visoms visoms daug 4u.gif
Atsakyti
Visas su praejusiom sventem smile.gif
As pati beveik kasdien prisijungiu,nauju mamyciu nera-gera ant sirdies,kad nera daugiau sudauzytu sirdziu.
Taip norisi parasyt, bet nerandu zodziu, nemoku klausimo suformuluot atrodo... tiek daug baimes viduj turiu, kovoju is visu jegu su ja, bet bijau del vyresnelio sunelio, butu nuostabu, kad mamos meile apsaugotu nuo visko, bet deja- pakosti- baisu,nubunda nakti-baisu,kad kazkas ne taip. Kartais atrodo asaros pasibaige,bet ju vis atsiranda. Grizau i darba,atrodo niekas nepasikeite-bet gyvenimas juk niekada nebebus toks pats,tikrai ne man.
Pagaunu save galvojant apie dar viena vaikeli. Bet tada uzeina tokia rauda,tik ju ta galit suprast,niekas kitas.
Jus gal galit patart,po kiek laiko jau galima kapeli sutvarkyt? Kazkas sake,kad metus nereikia liest,o pati nzn kaip elgtis.
Atsakyti
[quote=inezzza,2013 04 03, 08:48]
Labukas visoms jei dar pamenat mane 4u.gif su praėjusiom šv. velykom jus 4u.gif

/quote]

Labas,

Žinoma kad prisimenam 4u.gif
Angelo mamos dalia - iš vieno šono prisiminimai ir širdgėla, iš kito šono didžiausias pasaulyje stebuklas wub.gif

[quote=Emilio_mamyte,2013 04 03, 10:32]
Visas su praejusiom sventem smile.gif
Jus gal galit patart,po kiek laiko jau galima kapeli sutvarkyt? Kazkas sake,kad metus nereikia liest,o pati nzn kaip elgtis.
[/quote]

Galima pavasarį kapelį tvarkyt, nesamonė kad metus negalima liest. Kiti metus laukia dėl paminklo statymo, kad žemė geriau sukristų ir pamatų neiškelnotų, bet tvarkyt tikrai galima 4u.gif
O dėl leliukų mes visos labai bijojom, bet ateina laikas, kai noras būna stipresnis mirksiukas.gif

O čia mano mažoji Elzytė ...
user posted image
Atsakyti
Labai grazi mergyte smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
kristulee fainuole kokia tavo grazuolite.

O mums siandien 3 metai, o as su mazaja gulim liginineje sad.gif ir vyro nera, o taip norisi nuvaziuoti pas mazaja i kapelius.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2013 04 03, 12:33)
Sveikos mamytes
kristulee fainuole kokia tavo grazuolite.

O mums siandien 3 metai, o as su mazaja gulim liginineje sad.gif ir vyro nera, o taip norisi nuvaziuoti pas mazaja i kapelius.

O kas nutiko kad ligoninej? man ir norisi pas savo angeliuka i kapelius nuvaziuoti, bet si kart nusprendem kad net ir labai dideliam norui esant is Kauno r. ribu nei kojos, sunku, nes labai ilgiuosi angeliuko, o ir po ziemos daugemetes gelytes nusalo, tai vyrui teks kazkokiu budu vienam viska sutvarkyt, bet as tikiu kad jis viska padarys taip kaip reikia, nes jis labai stengiasi, kai nuvaziavom pamenu po laidotuviu jau tvarkyt kapelio, tai tiek pastangu pranokt savo galimybes ir padaryt viska geriau nei kas nors kitas as nebuvau maciusi niekada...
Atsakyti
su praejusiom sventem wub.gif
QUOTE(inezzza @ 2013 04 03, 07:48)
Labukas visoms jei dar pamenat mane  4u.gif

kone kasdien apie tave galvojau, kaip sekasi, kaip augat ir t.t. wub.gif as fishke beje blush2.gif

kristuleees lelyte kaip faina wub.gif
Atsakyti