Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(gorosinka @ 2013 05 10, 08:50)

Kada praeina skausmas?

Pirmus 5-6 mėnesius buvo tiesiog smaugiantis skausmas. Paskui jau galėjau bent pradėt rašyt apie tai. Šiek tiek ramybės įnešė paminkliuko pastatymas. Po to dar šiek tiek palengvėjo po pirmųjų metinių. Dabar net nežinau, kaip apibūdinti. Negalvoju nuolat apie tai, nesu įkritus į pastovų ilgesį. Tik kartais suskausta. Iki galo nuo to "išgyti" vargu ar įmanoma.

QUOTE(gorosinka @ 2013 05 10, 10:15)
Vasaros pabaigoje sesuo susilauks leliuko. Turiu troškimą, kad savo meilę, skirtą mažajam Angelėliui, galėsiu dovanoti būsimam sūnėnui ar dukterėčiai. O jeigu man tai bus per sunku... Jeigu į tą vaikelį negalėsiu žiūrėti ir mylėti...

Man jau šioje situacijoje būtų buvę sunku. Juoduoju laikotarpiu neįsileisdavau pas save į svečius nėščių draugių.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

gorosinka - uzuojata.. stiprybes Jusu seimai, apkabinu. gaila, kad tenka bendrauti tokiomis aplinkybemis. Taciau cia tas kampelis, kuriame as atrandu ramybe ir nusiraminima, kai buna nepakeliamai sunku, labai tikiuos ir tu ji rasi

console.gif
Atsakyti
Malonu čia... Kai visos su ta pačia širdgėla... Nereikia jaustis kalta dėl savo jausmų... Nereikia kentėti vienai pasislėpusiai...

Kai ištiko mus nelaimė, užblokavau savo ašaras, kad, pirmiausia, sesuo nepultų stresuoti dėl dvigumo skausmo ir tėvams būtų ramiau... Dabar vis jaučiu, kad pratrūkstu ašarom, kai lieku viena arba su vyru.

Vakar buvau išbėgusi susitikti su draugėm. Susitikom ir jaučiu, kad jos bijo labiau nei aš... Bijo kalbėti ir net vengia tos temos. O man taip norėjosi išsikalbėti.

Šiandien buvom tvarkyti kapelio. Ir turiu pripažinti, kad tikriausiai taikysiu į tų "bejausmių" mamų kategoriją, nes stoviu prie kapelio ir galvoju, kad gera ir ramu širdyje. Iš tikrųjų, tokia šiluma užliejo. Ašara pradėjo riedėti tik tada, kai trimetis sūnelis sako "reikia uždegti žvakę broliukui".
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 11, 22:41)

Šiandien buvom tvarkyti kapelio. Ir turiu pripažinti, kad tikriausiai taikysiu į tų "bejausmių" mamų kategoriją, nes stoviu prie kapelio ir galvoju, kad gera ir ramu širdyje. Iš tikrųjų, tokia šiluma užliejo. Ašara pradėjo riedėti tik tada, kai trimetis sūnelis sako "reikia uždegti žvakę broliukui".

Bus dar visokiu jausmu
Kartais atrodys,kad jau susitaikei
O kita syki noresis sirdi issiplest,kad nekentet

Tu matei Ji?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 05 11, 22:51)
Bus dar visokiu jausmu
Kartais atrodys,kad jau susitaikei
O kita syki noresis sirdi issiplest,kad nekentet

Tu matei Ji?

Mačiau tik veidelį. O veidelis toks ramus, šviesus.
Bet į rankas sąmoningai jo neėmėm, neglaudėm ir paprašėm, kad išneštų iš palatos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 11, 22:58)
Mačiau tik veidelį. O veidelis toks ramus, šviesus.
Bet į rankas sąmoningai jo neėmėm, neglaudėm ir paprašėm, kad išneštų iš palatos  verysad.gif

verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes angelu mamytes! As kaip ir jus esu pirmagymio angeliuko mama. Viskas tai ivyko pries du menesius (2013-03-13). Skaudu visa tai prisiminti. Mano sunelis gime negyvas nes kitaip negalejo gimti. O jeigu gimtu tai ilgiau paros neisgyventu. Labai JO ilgiuosi. Ilgai stengiausi, bandziau ir norejau pastoti. Suzinojus kad turesim vaikeli apsidziaugiau. Laukiau, rinkau kraiteli, svajojau kaip eisiu stumdama vezimeli pasivaiksciuoti, kaip myluosiu, kaip glausiu prie saves, kaip JIS naktimis neleis mums pailseti, bet viskas ivyko kitaip . Dabar liko tustuma . . .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kika2: 14 gegužės 2013 - 18:34
QUOTE(kika2 @ 2013 05 14, 19:26)
Sveikutes angelu mamytes! As kaip ir jus esu pirmagymio angeliuko mama.  Viskas tai ivyko pries du menesius (2013-03-13). Skaudu visa tai prisiminti. Mano sunelis gime negyvas nes kitaip negalejo gimti. O jeigu gimtu tai ilgiau paros neisgyventu. Labai JO ilgiuosi. Ilgai stengiausi, bandziau ir norejau pastoti. Suzinojus kad turesim vaikeli apsidziaugiau. Laukiau, rinkau kraiteli, svajojau kaip eisiu stumdama vezimeli pasivaiksciuoti, kaip myluosiu, kaip glausiu prie saves, kaip JIS naktimis neleis mums pailseti, bet viskas ivyko kitaip . Dabar liko tustuma . . .

laikykis brangioji... nezinau kaip paguosti... jokie paguodos zodziai cia nepades verysad.gif apkabinu,buk stipri 4u.gif

visom angelu mamytem po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kika2 @ 2013 05 14, 20:26)
Dabar liko tustuma . . .

stiprybės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kika2 @ 2013 05 14, 19:26)
Sveikutes angelu mamytes! As kaip ir jus esu pirmagymio angeliuko mama.  Viskas tai ivyko pries du menesius (2013-03-13). Skaudu visa tai prisiminti. Mano sunelis gime negyvas nes kitaip negalejo gimti. O jeigu gimtu tai ilgiau paros neisgyventu. Labai JO ilgiuosi. Ilgai stengiausi, bandziau ir norejau pastoti. Suzinojus kad turesim vaikeli apsidziaugiau. Laukiau, rinkau kraiteli, svajojau kaip eisiu stumdama vezimeli pasivaiksciuoti, kaip myluosiu, kaip glausiu prie saves, kaip JIS naktimis neleis mums pailseti, bet viskas ivyko kitaip . Dabar liko tustuma . . .

labau uzjauciu verysad.gif
kas jam buvo negerai/
Atsakyti
QUOTE(kika2 @ 2013 05 14, 16:26)

kika2 - labai uzjauciu console.gif stiprybes Tau ir tavo seimai..
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 10, 14:57)

Aš iš Klaipėdos.

pas ka lankeisi? blush2.gif

Kika stipriai apkabinu 4u.gif , viena po kitos vis nauju mamyciu atsiranda, o istorijos tos pacios....liudnos....Laikykites mielosios, daug jegu prireiks kol vel islysit i sviesa, tad palikit savo liudesi ir skausma siuose puslapiuose...
Atsakyti