Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

O kaip jūs ryžtatės vėl pastoti?
Be galo noriu dar vieno vaikelio, bet vien pagalvojus apie tai, atmintyje iškyla baisūs prisiminimai ir atsiranda milžiniška baimė...
Ar po vaikelio mirties keitėte gydytojas, ar priežiūra buvo kitokia?
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 15, 22:19)
Be galo noriu dar vieno vaikelio, bet vien pagalvojus apie tai, atmintyje iškyla baisūs prisiminimai ir atsiranda milžiniška baimė...

Jau kita diena po gimdymo grizus namo tik ir svaigau apie kita vaika, manjakiskos mintys neapleido iki pat to laiko, kada jau bus galimanvel pradet bandyt kviestis gandus, tik ta mintis mane ir vede I prieki, teike noro gyvent, nes kitaip buciau vegetavus kaip darzove... negeriau jokiu vaistu, stengiaus but stipri is saves ir tikejau, vyliausi, kad tikrai turesiu dar viena, bet sikart gyva vaika. Po gimdymo jau kita menesi sulaukiau mmm, jomps praejus nieko nelaukdami kibom su vyru I darba...ir mano didziausiam dziaugsmui mums pavyko is pirmo karto. Na, o tada seke psichologiskai sunkus nestumas, puse jo kraujavau, tai isvis vare I nevilti, bet sirdy giliai buvau isitikinus, kad sunus atsiuntes tokia dovana jos neatims. Kadangi as gyvenu UK tai cia daktaru nei skiria, nei pasirinksi, eina kur reikia ir tiek, buna kartaisnta pati, kartais kaskart vis skirtinga. Nei vieno nestumo metu negaleciau pasakyt, kad buvo bloga ar kitokia prieziura, o gal man tik taip pasiseke. Tik antra karta jau buvau paskirta prie aukstos rizikos grupes nesciuju ir buvau stebima po padidinamuoju stiklu. Mano sunelis irgi uzduso, tam priezasties taip niekas ir nerado...taigi, kad to neivyktu vel, mane skatino keliom savaitem anskciau ir stai mano dukrytei, mano antram vaikeliui juo tuoj tuoj bus 5 menesiukai.

Labai linkiu visoms, surast ryzto siekti savo tikslo, nes tik ji uzsibrezus gyventi vel galima...norisi...kad ir kaip sunku bebutu
Atsakyti

Dabar taip ir turi buti,labai normalu didele baime.
Mano atveju,as tik maziausiai po metu pastot galejau.
Tai per metus,ir AD vartojau,ir po truputi nusiraminau.Ir noras buvo didesnis uz baime susilaukti vaikiuko.
Pastojau lengvai.Zinojau sirdyje,kad si kart berniukas ir viskas turi buti gerai.
Viskas turi buti gerai-visa nestuma sitais zodziais ejau i prieki.
Buvau priziurima kitam mieste,kitu gyd.kaip su komplikuotu nestumu,nes pradzioj kraujo buvo ir pilva daznai skaudejo.
Echo per 39 sav turejau 27 kartus.Tyrimai kaskart buvo atliekami.Ir cezaris buvo atliktas 10 dienu anksciau.

Atsigausit truputi,prades dazniau mintys lyst apie kita vaikeli,o ne apie baime-ir bandykit.
wub.gif
Atsakyti
Kiek cia sviezio skausmo..... verysad.gif

Apkabinu visas Angelu mamas , o maziesiems po zvakute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2013 05 15, 23:11)
tikejau, vyliausi, kad tikrai turesiu dar viena, bet sikart gyva vaika.

Man šitie žodžiai skaudžiai sminga verysad.gif ...
Sūnui buvo 5 m kai laukiausi dukrytės, labai laukė, centus dėjo į taupyklę ir sakė - bus sesei kepurei ir batams , kad nesušaltų (prisiminus tai be galo graudu)...
Dabar, kad laukiuosi pasakėm 12 sav., nors jau senokai klausinėjo kodėl toks didelis pilvas, sakiau, kad sriubos daug valgau ax.gif , sakė nemeluok... kai pasakėm, kad laukiuosi iškart paklausė - o šį kart bus gyvas?... ir kartais klausimai vaiko būdavo - ką vaikelis veikia? gal negyvas guli?... labai baisu, kas to vaiko galvelėj dedasi, baisu jaust, kad jis irgi gyvena baimėje, nors prie jo stengiamės nekalbėt apie skaudžius dalykus

Kiekvienam ateina laikas kai suvoki ar tau reikia dar vieno kūdikio, ar ne. Mums apsispręst padėjo sūnus, nes jis vis klausinėjo kodėl kiti turi brolį, sesę, o aš ne... Draugai yra draugai, o brolis ar sesuo visada bus artimesni
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 05 16, 08:57)
Kiek cia sviezio skausmo.....  verysad.gif
Apkabinu visas Angelu mamas , o maziesiems po zvakute  wub.gif

Liniuote blink.gif wub.gif greit lekia laikas ax.gif
kaip tu/.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Ar girdejot liudna zinia apie si savaitgali turejusi sulaukti 2 metuku berniuka Vakari Martinaiti? verysad.gif
Jis ir jo seima gyvena Airijoj. Berniukas iskrito per langa (anglu spaudoj berods mini, kad nuo laiptu..) ir patyre sunkia galvos trauma.
Jis buvo gyvas. Bet greitoji neatvyko, nes nebuvo atseit laisvu.. kaimynas veze i ligonine, bet deja nespejo.. sad.gif
Kaip man beprotiskai gaila sito grazaus berniuko sad.gif galbut butu pavyke ji isgelbeti.. kokia neteisybe.. verysad.gif
Norejau su jumis pasidalinti sia istorija, nes tiesiog negaliu apie tai baigti galvoti..
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 05 16, 08:00)
... labai baisu, kas to vaiko galvelėj dedasi, baisu jaust, kad jis irgi gyvena baimėje, nors prie jo stengiamės nekalbėt apie skaudžius dalykus

kaip viskas artima ir pazistama verysad.gif suauges dar dar, na suvoki, kad yra taip ir nekitaip, kad ir kaip baisu, bet kas tu musu pipiru galvelese dedasi..... Mes irgi tempem iki pat....pat.... na kol jau tikrai vaikai netikejo, kad pilvelyje sriuba ar kotletas... Iki siol klausimai kasdien, ar sitas broliukas gims gyvas verysad.gif
QUOTE(Lu @ 2013 05 16, 08:18)
Liniuote blink.gif  wub.gif greit lekia laikas ax.gif
kaip tu/.

kartais rodos greit, kartais noretusi pagreitinti, bet dziaugiames kiekvienas nueita diena, tik to megavimosi nestuke.gif kad ir kaip liudna nera...

jei apie ta pati klausi kai suprantu, buna visokiu dienu, siandien ji gera ,naktis irgi buvo rami wub.gif aciu, kad klausi wub.gif

gorosinka, pastot norejau tuoj pat cia ir dabar, grizus namo staugiau kaip noriu nestuke.gif bet kartu suvokiau, jog nesu pasiruosus, tiesiog norejau nejausti tos tustumos.... Kikevienai turbut kitaip, nes man nuo noro cia ir dabar iki pastojimo praejo 1,5 metu... Kartu rodos ir daug, ir mazai ....

Keiciau gydytoja be kalbu,bet tik tam , kad kaskart nekiltu neigiami prisiminimai ja pamacius, ta pati ligos istorija ir t.t. Nors..... Kitai gydytojai juk reikejo viska nuo iki issakyti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 16 gegužės 2013 - 11:43
Mano gydytojas, nestuma priziurejes- superinis,pas ji tik ir eisiu. O patologonio skyriaus iskaitant vedeja-sarlatanes,jom kokioj skerdykloj dirbt...
Atsakyti
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 15, 14:14)
Aš lankiausi pas Chadarcevą. Man patiko pas ją lankytis: švelni, maloni, rūpestinga. Galvoju, kad norėčiau pakeisti gydytoją, bet kažkaip sunku imtis šio žingsnio

neteko nieko girdeti apie tokia g.gif Manau svarbu kaip pati jauti, ar gali pasitiketi, ar gali jaustis rami po vizitu, pakeitimas jokiu garantiju nesuteikia g.gif

QUOTE(Emilio_mamyte @ 2013 05 15, 14:16)
Niekada Tavęs nepamiršiu...
Labai tave myliu.

Tavo mama.

nuostabus laiskas wub.gif as irgi kai ruosemes i kelione, ir skrydziui lektuvu, sokinejau is dziaugsmo blush2.gif , toks kvailas jausmas uzejes buvo nuo minciu, kad va pakilsiu aukstai virs debesu ir pabusiu nors trumpai arciau savo vaiku wub.gif blush2.gif ax.gif
QUOTE(angeliuko-mamyte @ 2013 05 15, 18:08)

Apie D.... man irgi sunku kalbėti, kažkada juo labai tikėjau, bet dabar jokio tikėjimo...jeigu jis iš tikrųjų yra tai manau supranta kodėl aš juo nebetikiu...Tik savo Angeliuko prašau mus saugoti ir globoti.

as irgi nesu labai jau tikinti, bet nuejus i baznycia mane teigiamai veikia ta ramybe, einu kai tuscia , uzdegu zvakeles , pabunu.... man tiek uztenka , manau reikia kazkuo tiketi, taip lengviau isbristi is skausmo.

Man irgi norejosi tuoj pat ir ne dienos veliau, bet poto palaipsniui biski atslugo ta mintis, reikejo ir atsigauti, sustipreti, nes sveikata buvo ne kokia, tad nesinorejo per daug skubeti.
QUOTE(Lu @ 2013 05 16, 07:37)
Echo per 39 sav turejau 27 kartus.Tyrimai kaskart buvo atliekami.Ir cezaris buvo atliktas 10 dienu anksciau.

blink.gif nemazai!!!
QUOTE(zuzule @ 2013 05 16, 11:17)
Sveikos mamytės  4u.gif
Ar girdejot liudna zinia apie si savaitgali turejusi sulaukti 2 metuku berniuka Vakari Martinaiti?  verysad.gif

teko girdeti, liudna labai verysad.gif

QUOTE(Biškis @ 2013 05 16, 12:37)
kartais rodos greit, kartais noretusi pagreitinti, bet dziaugiames kiekvienas nueita diena, tik to megavimosi  nestuke.gif  kad ir kaip liudna nera...

va tai ir liudniausia, kad negali besidziaugti taip kaip visos, dziaugiesi tik kiekviena nugyventa diena ir mintimis apie artejanti finisa.
Labai dziugu uz tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2013 05 17, 09:45)

blink.gif  nemazai!!!

Nemazai.
bet taip reikejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 05 17, 09:58)
Nemazai.
bet taip reikejo. smile.gif

suprantu mirksiukas.gif
as sutikciau ir visa nestuma su uzdetu echoskpu pragulet jei tik butu galima mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti