QUOTE(djurgita @ 2013 05 21, 16:05)
sveiki. skaiciau visu istorijas, asros riedejo, nes ir as turiu sirdyje savo angeliuka. Jau 2 men kaip neturiu kuom pasidziaugti , tik 3 metu dukryte del kurios gyvenu. Skaudziausia tai kad zmones sako turesit kitu vaiku, jauni esat. Atrodo jiems kad tas kudikis koks daiktas, padejai ant lentynos ir uzmirsai. O skausmas sirdyje lieka. Niekada gyvenime negalvojau kad teks mamai vaika laidot. Dabar suzinojau kas tai per skausmas. O kaip ta skausma gydyt , jauciu tik laikas pades. Taip ir skaiciuoju dienas, kaip vaikas auga. Pamatai gatveje vezymelius ir ziuri koks ten vaikutis juk as galejau taip dziaugtis mazu angeleliu, bet dievas paseme. Syrdis net dauzosi. Pagalvojus kokios kitos mamos bejausmes yra kai palieka vaikus kur nors ar i siuksline ismeta arba dar sudegina baisu.
Besededama prie kabineto daktaru atejo tokia pagerinti moteris ir pradejo paskot, kad laukiasi 5 vaiko, ir sako as nebijau jei prarsiu tuoj kita darysim, nes jai reikia lenktiniaut su sogerka nes ji irgi laukiasi 5 vaiko. tai pagalvojus at tuos vaikus nors myli?
Kai suzinojau kad laukiuosi, buvau laiminga, nes dukryte tures broliuka ar sesute. Atrodo nuo visko saugojausi, kad tik nepakenciau savo kudikiui. Ir ta diena kai suzinojau kad vaiko nebeturesiu pilvuke,visos svajones zlugo ir sypsena veide. Nors 2 men tepraejo as kitokia esu negu seniau, net ir vyras sako kas su tavim daros. tiesiog ilguosi ko netekau
Besededama prie kabineto daktaru atejo tokia pagerinti moteris ir pradejo paskot, kad laukiasi 5 vaiko, ir sako as nebijau jei prarsiu tuoj kita darysim, nes jai reikia lenktiniaut su sogerka nes ji irgi laukiasi 5 vaiko. tai pagalvojus at tuos vaikus nors myli?
Kai suzinojau kad laukiuosi, buvau laiminga, nes dukryte tures broliuka ar sesute. Atrodo nuo visko saugojausi, kad tik nepakenciau savo kudikiui. Ir ta diena kai suzinojau kad vaiko nebeturesiu pilvuke,visos svajones zlugo ir sypsena veide. Nors 2 men tepraejo as kitokia esu negu seniau, net ir vyras sako kas su tavim daros. tiesiog ilguosi ko netekau

Uzuojauta tau mergyt

Kas atsitiko kad ...?