Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(djurgita @ 2013 05 21, 16:05)
sveiki. skaiciau visu istorijas, asros riedejo, nes  ir as turiu sirdyje savo angeliuka. Jau 2 men kaip neturiu kuom pasidziaugti , tik 3 metu dukryte del kurios gyvenu. Skaudziausia tai kad zmones sako  turesit kitu vaiku, jauni esat. Atrodo jiems kad tas  kudikis koks daiktas, padejai ant lentynos ir uzmirsai. O skausmas sirdyje lieka. Niekada gyvenime negalvojau kad teks  mamai  vaika laidot. Dabar suzinojau kas tai per skausmas. O kaip ta skausma gydyt , jauciu tik laikas pades. Taip ir skaiciuoju dienas, kaip vaikas auga. Pamatai gatveje  vezymelius ir ziuri koks ten vaikutis juk as galejau taip dziaugtis mazu angeleliu, bet dievas paseme. Syrdis net dauzosi. Pagalvojus kokios kitos mamos bejausmes yra kai palieka vaikus kur nors ar i siuksline ismeta arba dar sudegina baisu.
Besededama prie kabineto daktaru atejo tokia pagerinti moteris ir pradejo paskot, kad laukiasi 5 vaiko, ir sako as nebijau jei prarsiu tuoj kita darysim, nes jai reikia lenktiniaut su sogerka nes ji irgi laukiasi 5 vaiko. tai pagalvojus at tuos vaikus nors myli?
Kai suzinojau kad laukiuosi, buvau laiminga, nes dukryte tures broliuka ar sesute. Atrodo nuo visko saugojausi, kad tik nepakenciau savo kudikiui. Ir ta diena kai suzinojau kad vaiko nebeturesiu pilvuke,visos svajones zlugo ir sypsena veide. Nors 2 men tepraejo as kitokia esu negu seniau, net ir vyras sako kas su tavim daros. tiesiog ilguosi ko netekau cray.gif

cray.gif

Uzuojauta tau mergyt console.gif didelis apkabinimas console.gif tik laikas gydo zaizdas, tau viskas taip sviezia bet man taip artima ir pazystamas sis jausmas verysad.gif
Kas atsitiko kad ...? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(djurgita @ 2013 05 21, 15:05)

Kada jau nebebus angelu mamu.kraupu.
uzjauciu labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2013 05 20, 05:58)
Sveikutes  4u.gif  Naujoms mamytems stiprybes ir didelis apkabinimas console.gif
Malonu kad prisimeni mane  smile.gif  as vis dar nenuleidziu ranku , vis dar laukiu ir tikiu  smile.gif  as zinau kad ateis ta diena pamatysi mergyt , tik dar šiek tiek mums reik paluket  mirksiukas.gif Dziaugiuosi vasara, laukiu atostogu ir gal atostogu metu aplankys stebukliukas  wub.gif

4u.gif oj linkiu kad tik atostogos butu sekmingos nestuke.gif

zvakutes visiems angeleliams..
djurgita - uzjauciu, stiprybes Tau
Atsakyti
QUOTE(djurgita @ 2013 05 21, 16:05)
Skaudziausia tai kad zmones sako  turesit kitu vaiku, jauni esat. Atrodo jiems kad tas  kudikis koks daiktas,

Užuojauta ir stiprybės...kad ir kiek turėsi vaikų, to kurio netekai, Tau niekas nepakeis...netgi kitas vaikas, nes jis bus jau kitas... verysad.gif
kas žmonėms svetimos bėdos ir rūpesčiai, bei skausmai...? toks jau tas gyvenimas, kad savo gyvenimo kryžių mes nešamės patys... verysad.gif
ir nors dabar, jau po beveik 3metų, jaučiuosi atsigavusi, šypsausi ir netgi esu laiminga, bet niekada neapleidžia mintis, kad kažko netekau, kad liūdesys keliauja kartu...kas dieną atsimenu Ją, lyginu su kitais vaikais, galvoju, kaip Ji atrodytų, galvoju ar ilgai taip bebus??? viliuosi, kad neužmiršiu Jos...nors kartais ir jaučiuosi kalta, kad per daug šypsotis pradėjau verysad.gif , bet čia turbūt ta šypsena dėl mano mažosios wub.gif tad praėjus skausmui, reikia vis tiek nebijoti planuotis leliuko, nes kitaip sunku atsigauti manau... 4u.gif
šiandien darželyje vaikų šventė buvo, tiek mamų nestuke.gif iš po žiemos išlindo, daug, labai daug smile.gif ...aš nors ir sakiau, kad nieko prieš būčiau prieš nestuke.gif (nes gal dar ir sūnus išeitų unsure.gif ), bet mano mintis vyras slopino ir užslopino, kol kas tikrai nebeišeis, na bet neatmetu galimybės po kelių metų, gal ir finansinė būklė pagerės...ir vyras užsinorės biggrin.gif , nes visgi susiduriu su negatyviom nuomonėm žmonių, kad šiais laikais gimdyti 3-4vaiką, vos ne asocialu verysad.gif , bet patyliu ir susilaikau nuo komentarų, nes dabar mano požiūris į vaikus kardinaliai pasikeitęs, tad geriau visai nesivelti į diskusijas...
Atsakyti
djurgita uzjauciu verysad.gif , stypriai apkabinu console.gif verysad.gif ..... Sutinku kad tikrai labai skaudu, kada kiti zmones sako, nieko jauni turesite dar, kaip jie nesupranta kad kitas tai jau kitas sad.gif ir kiek reikia pereiti kad butu tas kitas..... verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 05 17, 12:08)
o kaip mano palatos kaimynei einasi?  unsure.gif nori nenori, vis pagalvoju  unsure.gif

nekaip, nesiseka, po nauju vel persileido verysad.gif
QUOTE(gorosinka @ 2013 05 17, 14:49)
O dėl echo skaičiaus aš vis nesuprantu, kokia tvarka yra. Vienoms sako, kad priklauso tik vienas nemokamas, kitoms - du. O va mano pusseserė Kaune kiekvienu vizitu daro echo, nors nėštumas nėra rizikingas.

Kiek zinau tai du kartus echo turi buti nemokamas jei valstybineje istaigoje.

QUOTE(Anggell @ 2013 05 18, 20:08)
Sveikos Angeleliu mamytes.  Net nezinau nuo ko pradeti …. Noreciau ir as pasipasakoti.  verysad.gif

Didziausia uzuojauta Jūsų šeimai verysad.gif 4u.gif :console:As vis pagalvoju is kur tiek stiprybes turi buti pas zmogu....siaubas kaip sunku, laikykis!!!

QUOTE(AIRA @ 2013 05 18, 22:30)
Mielos mamos, ar matėt koks paminklas yra sukurtas? Kai pamačiau, tiesiog negalėjau patikėti, toks jis man artimas, ašaros pačios teka.. Paminklas negimusiems vaikams

Stiprybės visoms, kurioms skausmas dar toks šviežias ir stiprus, apkabinu verysad.gif

buvau maciusi, asaros tada riedejo, mann irgi be galo grazus sis paminklas. wub.gif verysad.gif

QUOTE(djurgita @ 2013 05 21, 15:05)
sveiki. skaiciau visu istorijas, asros riedejo,

Stiprybes ir tau 4u.gif console.gif
Labai panasi i mano istorija ir tos pacios mintys ..
Atsakyti
Aciu Raja28, vyras labai supratingas, palaiko, padeda nepaluzti,jo meile, rupestis, nors matau kaip jam sunku, kaip nuvaziuojame ant kapu kiekviena karta verkia, man taip sirdi drasko, kad negaliu jam padovanoti vaikelio sad.gif, jauciuosi nepilnaverte .... sad.gif, suprantu kad as ne viena tokia ir tada dar skaudziau pasidaro, kodel taip yra, kodel tiek angeliuku mamu....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2013 05 22, 05:27)
Aciu Raja28, vyras labai supratingas, palaiko, padeda nepaluzti,jo meile, rupestis, nors matau kaip jam sunku, kaip nuvaziuojame ant kapu kiekviena karta verkia, man taip sirdi drasko, kad negaliu jam padovanoti vaikelio sad.gif, jauciuosi nepilnaverte .... sad.gif, suprantu kad as ne viena tokia ir tada dar skaudziau pasidaro, kodel taip yra, kodel tiek angeliuku mamu....sad.gif

As jauciuosi taip pat.. taip drasko mane tie jausmai, kad negaliu pastot.
bet zinoma vis turiu vilti ir vyliuosi, kad ateis Ta diena ax.gif
Atsakyti
Tee as irgi turiu vilti kad viena grazia diena viskas bus gerai, kad praeis laiko vel pastosiu ir 3 kartas bus sekmingas. 4u.gif , bet manau tai bus po geru pora metu, nes reikia atsigauti, noriu padaryti visus kokius tik imanoma tyrimus, kad zinoti kad as tikrai galiu ir esu sveika ir tada vel bandyti. Dar eisime pas genetikus su vyru, nors nemanau kad ten kas negerai, bet del viso ko. Dabar labai laukiu isvadu, gal ten turesiu koki atsakyma ......kodel.....
Atsakyti
Pamelo su tortadieniu mergyt tave smile.gif user posted image
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu!
Pamelo su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 05 15, 08:38)
labau uzjauciu verysad.gif
kas jam buvo negerai/

Aciu mergynos uz palaikyma! Mano sunelis neturejo smegenu beveik, galveleje susirinko vanduo. Galvos apimtis gimdymo metu buvo padidejusi (37 sav 6d - 38 cm per dvi dienas dar paaugo 2 cm, o pagimdziau tik savaite veliau), tai jau daktarai nematavo galvele. Gimdymo metu suneliui gimdoje pradure galva kad skystis isteketu ir galeciau pagimdyti. Sunelis iki paskutines minutes judejo pilvelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kika2: 26 gegužės 2013 - 16:45