Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(aferizmas @ 2013 05 21, 20:39)
net apsiverkiau is laimes :-), tiek prissistresavau siandien del to :-). Nes visi sako reikia, reikia :-).

Tai labai labai dekinga esu :-). Tai keliausiu su sabo chekinu be dokument nr :-)
4u.gif

Na kad ir vel darant check-in internetu reikia irasyti ir pilietybe, ir asmens dokumento numeri bei jo galiojimo data. Siandien kaip tik tai dariau, teko viska suvedineti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 05 22, 23:25)
Na kad ir vel darant check-in internetu reikia irasyti ir pilietybe, ir asmens dokumento numeri bei jo galiojimo data. Siandien kaip tik tai dariau, teko viska suvedineti.  mirksiukas.gif

o skrendat tikrai į/iš Šengeno zoną?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 05 23, 10:46)
o skrendat tikrai į/iš Šengeno zoną?

Atsakyti i klausima, ar reikia visus duomenis suvesti skrendant visais Wizzair marsrutais, negaleciau.
O skrendame is Vilniaus i Londona kita treciadieni. mirksiukas.gif

Gali buti, kad reikia suvesti duomenis todel, kad skrendama i Anglija, na butent del tu paciu Sengeno zonu.

Anksciau jokiu duomenu nereikedavo ivedineti kiek esam skride su Wizzair nei i Anglija, nei i Prancuzija ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 23 gegužės 2013 - 10:14
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 05 23, 11:04)
Atsakyti i klausima, ar reikia visus duomenis suvesti skrendant visais Wizzair marsrutais, negaleciau.
O skrendame is Vilniaus i Londona kita treciadieni.  mirksiukas.gif

Rytinis ar vėlesnis skrydis? smile.gif Mes irgi trečiadienį skrendam į Londoną, tik check in bus daromas oro uoste, tai todėl ir nežinau ką reikia suvedinėti darant check in internetu.
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 05 23, 13:27)
Rytinis ar vėlesnis skrydis?  smile.gif Mes irgi trečiadienį skrendam į Londoną, tik check in bus daromas oro uoste, tai todėl ir nežinau ką reikia suvedinėti darant check in internetu.

Vakarinis mirksiukas.gif

O jus kodel oro uoste check-in darysit? Gal su maziuku (Infant) vykstat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 05 23, 15:44)
Vakarinis  mirksiukas.gif

O jus kodel oro uoste check-in darysit? Gal su maziuku (Infant) vykstat? g.gif

Pas mane rytinis, nes reik spėti į DM koncertą smile.gif o check in oro uoste, nes agentūroje pirkau bilietus, tai jau jie taip nurodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 23 gegužės 2013 - 15:19
Nesijuokit blush2.gif
Situacija: dariau užsakymą, kompas blūdijo, prie pavardžių, kur reikia nurodyti kreipinį, nesimato, kas įrašyta, aklai spaudžiau, gavausi MR vietoje MRS doh.gif Ar skambinti į klientų aptavrnavimo centrą, kad pakeistų mane į moteriškę? ax.gif Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2013 05 21, 20:07)
*Be to kažkas buvo pakomentavęs, kad per agentūrą bilietai brangesni, tai lyginausi su wizzair puslapyje skelbiamom kainom, kaina sutampa 1:1  4u.gif

**kelis kartus šioje temoje yra rašyta, kad dokumento vesti nebereikia  4u.gif

Pati sau atsakysiu tongue.gif
* Visgi įsigilinau į kainas, tai sumokėjau agentūrai 29 lt už aptarnavimą nuo žmogaus doh.gif
** Kadangi esu nerami dūšia tai prisiregistravau prie wizzair puslapio, radau savo užsakymą ir netgi leidžia man daryti check in internetu(tik nežinau ar turėčiau kai ant bilieto parašyta jos tai turiu atlikti nemokamai oro uoste), na bet nesvarbu, svarbiausia, kad man išmetė lentelę, kur reikia dokumentą nurodyti, matyt todėl, kad skrendu į šalį nepriklausančią šengenui g.gif

Ir dar...gal kas žino kiek kainuoja didesnis salono bagažas mokant oro uoste? 70 lt? Iš jų pateiktos info nėra galutinai aišku, o užklausus agentūroje pasiūlė 76 lt už vieną lagaminą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 24 gegužės 2013 - 16:39
String, as vietoj Mrs esu Ms, tai siaip gal nieko tokio tas kreipinys, tik viena raidele unsure.gif

o gal kas zinote, ar galima lietuviska debetine kortele bilietus isigyti?
anksciau brolis yra pirkes taip, o dabar bando nusipirkti, sake kazkas nepraeina. g.gif

prie DUK atsakymuose yra parasyta, kad priima ir debetines korteles mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 05 29, 19:44)
String, as vietoj Mrs esu Ms, tai siaip gal nieko tokio tas kreipinys, tik viena raidele unsure.gif

anksciau brolis yra pirkes taip, o dabar bando nusipirkti, sake kazkas nepraeina. g.gif

prie DUK atsakymuose yra parasyta, kad priima ir debetines korteles mastau.gif

Kad priims debetinę kortelę, labai abejoju. Nebent jūsų debetinė su kreditu yra. Paprastai Lietuvoje išduotos debetinės kortelės negalioja.

Jei neturite kreditinės, darykite banko pavedimą. Tik jis dabar kainuoja tiek pat, kiek ir mokant kreditine kortele. verysad.gif

O į tuos kreipinius nekreipkite dėmesio, praeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 29 gegužės 2013 - 20:25
QUOTE(LOCKETS @ 2013 05 29, 18:44)

Galima, tik ne su visomis, priklauso nuo banko ir korteles. Pvz., tinka debetines-SEB mylimiausia, Swedbank Debit Mastercard ir t.t.

QUOTE(linole @ 2013 05 29, 20:17)
Kad priims debetinę kortelę, labai abejoju. Nebent jūsų debetinė su kreditu yra. Paprastai Lietuvoje išduotos debetinės kortelės negalioja.

O ka reiskia debetine kortele su kreditu? Tai jau tada kreditine, o ne debetine kortele. Tikrai LT yra ne viena ir ne dvi debetines korteles, su kuriomis laisvai bilietus galima nusipirkti.
Atsakyti
aciu, mergytes, uz atsakymus 4u.gif .

as tai sau perku su uk debetine kortele, tai problemu nera smile.gif
nupirkom jau broliui bilietukus, nes jo paprasta seb ar swed kortele, kurios apmokejima atmete 4u.gif

bet va lektuve su angliska debetine ir neleidzia atsiskaityti smile.gif tik kreditine arba grynais smile.gif
Atsakyti