Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 15:16)
Per kiek laiko ji atsiuncia ? g.gif  Nes uzsakinejau is ryto,bet dar negavau  g.gif

keista, man atrodo greitai atsiusdavo. o prisijungus prie savo profilio Wizzair puslapyje matote uszsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 05 vasario 2014 - 15:46
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 02 05, 15:45)
keista, man atrodo greitai atsiusdavo. o prisijungus prie savo profilio Wizzair puslapyje matote uszsakyma?

Niu zinokit matau g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2014 02 05, 13:22)
o nepastebejot tokio dalyko? idomu, cia visada taip buna  g.gif  nes vakar kaip tik ruosiausi pirkti lektuvo bilietus, ir gavau laiskeli, kad ryt,t.y. siandien bus ta 20 proc nuolaida, nu galvoju, ok, palauksiu rytojaus  biggrin.gif  ir ka jus manot  lotuliukas.gif  siandien kainos jau SU NUOLAIDA yra brangesnes nei vakar...
idomu cia visad taip  g.gif  atkreipciau demesi kitiems kartams  g.gif

mano bilietai irgi šiandien su nuolaida brangiau kainuoja, nei vakar be nuolaidos sad.gif matyt net neapsimoka tos nuolaidos laukt

QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 15:15)
Niu zinokit matau  g.gif

tai gal į kokį spam'ą nukeliavo g.gif o šiaip jei prie profilio matot, tai nebūtinas tas emailas - prie bendros info yra visos sąskaitos ir tik patvirtinimo kodukas reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnedz @ 2014 02 05, 17:59)

tai gal į kokį spam'ą nukeliavo  g.gif  o šiaip jei prie profilio matot, tai nebūtinas tas emailas - prie bendros info yra visos sąskaitos ir tik patvirtinimo kodukas reikalingas  4u.gif

4u.gif taip ir pagalvojau daryt,apmokesiu be emailo smile.gif
O dabar sakykit, man ten suma raso eurais doh.gif Tai butina eurais moket?
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 18:10)
4u.gif  taip ir pagalvojau daryt,apmokesiu be emailo  smile.gif
O dabar sakykit, man ten suma raso eurais  doh.gif  Tai butina eurais moket?

O tai skrydis ne iš Lietuvos kad EUR rodo? Bet kuriuo atveju užsakant paskutiniame žingsnyje lyg ir leidžia valiutą pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 02 05, 18:37)
O tai skrydis ne iš Lietuvos kad EUR rodo? Bet kuriuo atveju užsakant paskutiniame žingsnyje lyg ir leidžia valiutą pasirinkti.

Skrydis is Rygos, paskutiniam zingsny rinkaus litus,bet wizz puslapy prie mano skrydzio rodo suma eurais..emailo dar negavau ..
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 18:44)
Skrydis is Rygos, paskutiniam zingsny rinkaus litus,bet wizz puslapy prie mano skrydzio rodo suma eurais..emailo dar negavau ..

Nežinau ką ir patarti. Jei prisimenat tikslią sumą litais galite ją sumokėti. Arba gal pabandykite iš naujo užsakyti (jei kaina nepasikeitė). Apmokėsite tik vieną užsakymą, o tą pirmą anuliuos.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 02 05, 19:24)
Nežinau ką ir patarti. Jei prisimenat tikslią sumą litais galite ją sumokėti. Arba gal pabandykite iš naujo užsakyti (jei kaina nepasikeitė). Apmokėsite tik vieną užsakymą, o tą pirmą anuliuos.

O kazin jei as sumokeciau eurais ,dabar ziuriu banke valiuta konvertuot galima g.gif
Atsakyti
Sumokejau vis delto eurais, nauju bilietu nepirkau,nes jau brangesnius rode doh.gif Dabar meldziuos kad tik viskas gerai butu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Slim*: 06 vasario 2014 - 08:06
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 06, 09:06)
Sumokejau vis delto eurais, nauju bilietu nepirkau,nes jau brangesnius rode  doh.gif Dabar meldziuos kad tik viskas gerai butu  unsure.gif

Jiems el.laisko megalima parasyt pasiteiraujant, kas ir kaip? Arba tiesiog i atstovybe nuvykt ir pasiaiskint?
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 16:16)
Per kiek laiko ji atsiuncia ? g.gif  Nes uzsakinejau is ryto,bet dar negavau  g.gif

Man visada per 2 darbo dienas atsiuncia. I spam'a nenuejo? Nors matau, kad jau sumokejote, as buciau dar palaukus, nes visada ateina laiskas, ten tiksliai buna surasyta ka kur rasyti pavedime, ka rasyti i paskirti, kad paskui jie atsektu mokejima ir patvirtintu skrydi. Na, tikekimes, kad viskas gerai bus su jusu mokejimu ir skrydzio rezervacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 02 07, 08:17)
Man visada per 2 darbo dienas atsiuncia. I spam'a nenuejo? Nors matau, kad jau sumokejote, as buciau dar palaukus, nes visada ateina laiskas, ten tiksliai buna surasyta ka kur rasyti pavedime, ka rasyti i paskirti, kad paskui jie atsektu mokejima ir patvirtintu skrydi. Na, tikekimes, kad viskas gerai bus su jusu mokejimu ir skrydzio rezervacija smile.gif

Nbegalejau laukt, nes reikejo per 24 val.apmoket .. unsure.gif Na dabar jau kaip bus taip ..jEI KAS,PO 5 dienu skambinsiu wizz'am g.gif
Atsakyti