Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Sveiki,

planuoju su skrydziu pirkti 32kg bagaza. Nezinau ar man tiek uzteks (Wizzair kaip suprantu leidzia net 6 tokius bagazus po 32kg pirkti) ir mastau ar jau kai nusipirksiu bilieta ir likus keliom dienom sugalvosiu kad man per mazai, ar galesiu laisvai prideti ir antra toki bagaza? Ar nereiks ten keitimo mokesciu kokiu moket (apart papildomu 88LT uz bagaza).

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2014 02 16, 17:13)
Sveiki,

planuoju su skrydziu pirkti 32kg bagaza. Nezinau ar man tiek uzteks (Wizzair kaip suprantu leidzia net 6 tokius bagazus po 32kg pirkti) ir mastau ar jau kai nusipirksiu bilieta ir likus keliom dienom sugalvosiu kad man per mazai, ar galesiu laisvai prideti ir antra toki bagaza? Ar nereiks ten keitimo mokesciu kokiu moket (apart papildomu 88LT uz bagaza).

Aciu 4u.gif

Kai uzregistruosite skrydi, jau nieko nebegalesite padaryti. O iki registracijos galite pirkti paslaugas, bagaza taip pat 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz uzsakyma! thumbup.gif
Atsakyti
O ar tikrai galima pirkti antra bagaza ir veztis 2 lagaminus po 32kg? Man rodos perkasi papildomas lagaminas, bet svoris tas pats yra. Gal klystu, nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 02 16, 18:58)
O ar tikrai galima pirkti antra bagaza ir veztis 2 lagaminus po 32kg? Man rodos perkasi papildomas lagaminas, bet svoris tas pats yra. Gal klystu, nezinau g.gif

antras lagaminas taip pat 32 kg...juk susimokat uz ji.
Atsakyti
Dabartinėse Wizzairo taisyklėse nieko nerašo apie 6 lagaminus, arba aš nematau g.gif o ir užsisakinėjant skrydį neteko matyt, kad galima pasirinkt, kiek bagažo imi.
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 02 07, 16:05)

Prasitrinkit zinutes smile.gif - noriu Jums parasyt AZ, bet niekaip neina smile.gif
Arba brukstelkit man savo tel. i AZ - skambtelsiu del knygutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 02 11, 20:49)
merginos, o sakykite su paprasta seb banko visa kortele galima nusipirkti bagaza wizzair puslapyje?

bilietus mums pirko su UK kortele, bet bagazo trukumas jauciasi, kazin ar galima butu Lt kortele atsisakityt  g.gif

pati paklausiau - pati atsakysiu smile.gif

ogi galima, tik reikia suvesti sms'u gauta koda smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 01 31, 13:26)
7 eur, bet tenka moketi tik tiems kas skrenda su Ryanairu, nes kitos linijos ji moka pacios (iskaiciuotas i bileta)

Poshlina_za_bezopasnost

Ar reikia moket atskridus i Riga su Ryanair?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 19, 16:01)

Arba mokate Rygoje arba oro-linijos įskaičiuoja jau į pradinę bilieto kainą.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 19, 15:01)

Atskridus nereikia
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 19, 16:01)

tik ishskrendant reikia moketi smile.gif
Atsakyti