Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Jau nebereikia pagalbos - šiandien nuėjau į užsakymą, įlaipinimo talonas telpa į vieną puslapį thumbup.gif . Perspausdinau ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2014 03 27, 11:01)
Jau nebereikia pagalbos - šiandien nuėjau į užsakymą, įlaipinimo talonas telpa į vieną puslapį thumbup.gif . Perspausdinau ir tiek.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2014 03 26, 19:19)
QUOTE(Irreelle @ 2014 03 26, 18:39)

Gaudykit dar vieną diiiidelį ačiū. 4u.gif

4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2014 03 26, 23:20)
buna tokie medziaginiai kaip uzvalkaliukai ant sedyniu uzdeti su uzrasu RESERVED SEAT ar kazkas panasaus  ax.gif

O jie buna visuomet, ar gali ir nebuti? Mama antradieni vel skris pas sese, o pirma karta paemiau jai priority boarding, tai turiu perspeti, kad nesisestu i tokias vietas.

QUOTE(Arturas15 @ 2014 03 27, 10:01)

Rytas uz vakara protingesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 03 26, 23:20)
buna tokie medziaginiai kaip uzvalkaliukai ant sedyniu uzdeti su uzrasu RESERVED SEAT ar kazkas panasaus  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Jau užsiregistravau skrydžiui. smile.gif Kadangi skrisiu su sūnumi, kuriam tai pirmas kartas, nusprendžiau rezervuoti vietas. - Norisi, kad skrydį prisimintų su malonumu, o ne kaip stumdymąsi ir sumaištį. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

pirmą kartą keliausiu su Wizzair į Londoną, tad iškilo man vienas klausimukas o Wizzair puslapyje apie tai info neradau, sakau, gal Jūs žinosite 4u.gif

Keliauju tik su dideliu rankiniu salono bagažu, tai žinau kad absoliučiai viską reikia sutalpinti į jį, atskirai rankinuko turėti negaliu, čia viskas aišku, bet ar galiu į lėktuvą įsinešti maišiuką su prekėmis, jau nusipirktomis duty free? ar tas prekes irgi reikės sukišti į tą didelį rankinį bagažą? ax.gif
Važiuoju pas draugę, o ji paprašė jai kai ką atvežti iš gėrimų, tai svarstau, ar galėčiau nusipirkti tuos gėrimus duty free ir įsinešti į lėktuvą netalpinant į rankinį bagažą.

Labai lauksiu atsakymo, ačiū iš anksto! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Gal žinote kiek oficialiai cigarečių blokų vienam žmogui galima vežtis. Ar kur tiksliai rasti šią info. Nes visur skirtingai randu. Bijau, kad nekonfiskuotų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluzee @ 2014 03 28, 08:34)
Sveiki,

pirmą kartą keliausiu su Wizzair į Londoną, tad iškilo man vienas klausimukas o Wizzair puslapyje apie tai info neradau, sakau, gal Jūs žinosite 4u.gif

Keliauju tik su dideliu rankiniu salono bagažu, tai žinau kad absoliučiai viską reikia sutalpinti į jį, atskirai rankinuko turėti negaliu, čia viskas aišku, bet ar galiu į lėktuvą įsinešti maišiuką su prekėmis, jau nusipirktomis duty free? ar tas prekes irgi reikės sukišti į tą didelį rankinį bagažą? ax.gif
Važiuoju pas draugę, o ji paprašė jai kai ką atvežti iš gėrimų, tai svarstau, ar galėčiau nusipirkti tuos gėrimus duty free ir įsinešti į lėktuvą netalpinant į rankinį bagažą.

Gal tai padės? smile.gif Tik atidžiai skaitykit. 4u.gif
http://www.makalius....kalius-kalbina/
Atsakyti
QUOTE(Laiza @ 2014 03 28, 11:49)
Gal tai padės?  smile.gif Tik atidžiai skaitykit.  4u.gif
http://www.makalius....kalius-kalbina/

Ačiū labai:) Vadinasi galima tokius pirkinukus iš duty free neštis atskiruose maišeliuose, nebūtina sutalpinti į rankinį bagažą thumbup.gif
Atsakyti
O man teko viska susitalpinti i rankini ir d.free pirkinius,eilini karta sunervino jie mane schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 03 28, 12:48)
O man teko viska susitalpinti i rankini ir d.free pirkinius,eilini karta sunervino jie mane schmoll.gif

unsure.gif rodos, info iš pirmų lūpų.. O še, kad nori.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiza: 28 kovo 2014 - 17:39
QUOTE(sauluzee @ 2014 03 28, 08:34)
Sveiki,

Galima tikrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos, pirmą kartą skrisiu su wizzair, labai sugundė Korfu, pirkau bilietus tik su mažuoju rankiniu bagažu, visur rašo tik jo išmatavimus, o koks svoris niekur neradau.
Atsakyti