Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

Kaip dažnai būna -20 proc. akcijos?
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2013 03 11, 14:48)

Karta per menesi dazniausiai. As jau labai laukiu, greitai reikia bilietu 4u.gif
Jau turetu pasirodyti, sia ar kita savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2013 03 11, 20:37)
Karta per menesi dazniausiai. As jau labai laukiu, greitai reikia bilietu  4u.gif
Jau turetu pasirodyti, sia ar kita savaite  g.gif

Tada ir aš dar palauksiu, nes man trims kelionėms reikia. Tikiuosi, belaukiant nepabrangs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2013 03 11, 20:29)
Tada ir aš dar palauksiu, nes man trims kelionėms reikia. Tikiuosi, belaukiant nepabrangs  smile.gif

pabrangs laugh.gif bet gal nedaug, kad nuolaida pasiteisintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Eustoma @ 2013 03 11, 11:01)
Oro uoste iškabintose muitinės taisyklėse yra pažymėta, kad svogūninių gėlių galima vežti iki pusės kg. Kaip su sėklom, nebepamenu. Man tas yra aktualu, kai vežu svogūnėlius iš Olandijos. Vežu nusižengdama taisyklėms, nes svogūnas būna ir po kilogramą sveria smile.gif Ir nieko.

Tai vat aš irgi Olandijoj ax.gif sugalvojau svogūnėlių ir kivi sėklų vežt skardiniame indelyje smile.gif buvo parašyta "export quality" tai nežinau nežinau.... o pavyzdžiui tos ale kanapių arbatos, ar sokoladas su tomis sėklomis kaip ir sausainiai... jie irgi leidziami eksportuot kiek girdėjau... g.gif

o kokie svogūnėliai po kilogramą būna? blink.gif

beja, ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendrine: 11 kovo 2013 - 22:54
QUOTE(nendrine @ 2013 03 11, 22:52)
Tai vat aš irgi Olandijoj  ax.gif  sugalvojau svogūnėlių ir kivi sėklų vežt skardiniame indelyje smile.gif  buvo parašyta "export quality" tai nežinau nežinau.... o pavyzdžiui tos ale kanapių arbatos, ar sokoladas su tomis sėklomis kaip ir sausainiai... jie irgi leidziami eksportuot kiek girdėjau...  g.gif

o kokie svogūnėliai po kilogramą būna?  blink.gif

beja, ačiū smile.gif

Sausainėlių vežti tikrai negalima. Juos net privalu kavinėje ir suvartoti wink.gif Tokia mano asmeninė patirtis, o pažįstami turėjo juos oro uoste palikti. Kaip su arbata ir šokoladu nežinau, bet remiantis savo patirtimi, aš nerizikuočiau, jei skrisčiau lėktuvu smile.gif

O svogūneliai, tiksliau svogūnai, tai pvz. amarilių tam tikrų rūšių smile.gif

O Jūs bandykit, jei jau ten "export quality" pažymėta. Ir su kitais ptirtimi pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Eustoma: 12 kovo 2013 - 22:22
QUOTE(Limeta @ 2013 03 11, 14:48)

Paskutinių Wizzair nuolaidų/akcijų statistika:
2012-11-22
2013-01-03
2013-01-29
2013-02-14
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2013 03 13, 21:53)
Paskutinių Wizzair nuolaidų/akcijų statistika:
2012-11-22
2013-01-03
2013-01-29
2013-02-14

Panašu, kad greitai bus...
Atsakyti
Atsiprašau už gal kvailą klausimą: blush2.gif
žinau, kad skrendant į ES šalis (ir Norvegiją) galima įsivežti 1 litrą stiprių, 2 litrus vyno ir t.t. Ar tai galioja TIK suaugusiems? Nes, logiškai mąstant, negali gi vaikas "savo reikmėms" skraidintis litro degtinės mastau.gif ar bloko cigarečių....
Planuojame skristi į Norgę, tai tiesiog norėtusi ir draugams ir giminėms lietuviško brendžio nuskraidinti. Kuo daugiau cool.gif

Radau jau atsakymą pati. doh.gif

Bet informacijos gausoje susimaišiau- tai kiek litrų stipraus alkoholio ir kiek litrų vyno galima skraidinti??

iš posto atrodo, kad paskutinė alkoholikė kelionę planuoja... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prekestolen: 14 kovo 2013 - 09:08
Sakykit, o registruojantis skrydziui internetu galima iskart registruotis ir atgaliniam skrydziui? Skrendam 3 d., tai griztant i Vilniuj vargiai kur galesime atspausdinti bilietus.
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2013 03 14, 14:16)
Sakykit, o registruojantis skrydziui internetu galima iskart registruotis ir atgaliniam skrydziui? Skrendam 3 d., tai griztant i Vilniuj vargiai kur galesime atspausdinti bilietus.

Check in galima padaryti likus 7 dienoms iki skrydžio. Tad jei išskrendate pirmadienį, o grįžtate sekmadienį, galite registruotis iš namų ir atgaliniam skrydžiui. Jei išskrendante pirmadienį ir grįžtate kitą pirmadienį, dėja, bet check in iš namų neįmanomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Eustoma: 14 kovo 2013 - 14:21
QUOTE(SweetTalk @ 2013 03 14, 16:16)

Aš tokią info gavau paštu iš "Wizzair". Kiek suprantu, jei gali registruotis prieš dvi savaites, tai ir atsispausdinti iškart gali:

Registracija internetu:
Registracijos internetu paslauga yra visiškai NEMOKAMA ir galima ja naudotis likus nuo 14 dienu iki 3 valandu iki skrydžio pradžios. Ne veliau kaip likus 30 min. iki skrydžio pradžios turite išspausdinti ilaipinimo kortele ir pateikti ja prie ilaipinimo vartu kartu su keliones dokumentais (pasu arba nacionaline tapatybes kortele). Jei keliaujate su registruotuoju bagažo skyriuje vežamu bagažu, prie bagažo atidavimo punkto turite atvykti ne veliau kaip likus 40 minuciu iki jusu skrydžio. Jei veluosite, mes jusu nelauksime!

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti