Įkraunama...
Įkraunama...

Wizzair

QUOTE(linole @ 2013 03 20, 18:24)
Parašysiu subjektyvius savo pastebėjimus: tais atvejais, kai antrą dieną būna nuolaida visiems, tai nebūtinai ta nuolaida yra reali.  mirksiukas.gif
Ne kartą teko pirkti bilietus kitam žmogui (aš pati neskrisdavau) ir dažnai būdavo, kad toji visiems nuolaidinė kaina laikydavosi ir kitą bei dar kelias dienas, o paskui ima ir net sumažėja. Aišku, viskas priklauso nuo maršruto, lėktuvo užpildymo. Ir tikrai netvirtinu, kad taip visada būna.  4u.gif Bet tokį dalyką pastebėti teko ne kartą.

drinks_cheers.gif Pritarsiu
Visa savaite sekiau kainas man reikiamu skrydziu...tai kilo leidosi, vel kilo..ir o jegele, akcija thumbup.gif nuolaida 40 lt lotuliukas.gif doh.gif Parasyta didesne kaina, nubraukta ir sumazinta..nors man ir taip ta mazesne buvo kaip klubo nariui doh.gif

Zodziu optine apgaule lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 03 20, 18:24)
Parašysiu subjektyvius savo pastebėjimus: tais atvejais, kai antrą dieną būna nuolaida visiems, tai nebūtinai ta nuolaida yra reali.  mirksiukas.gif
Ne kartą teko pirkti bilietus kitam žmogui (aš pati neskrisdavau) ir dažnai būdavo, kad toji visiems nuolaidinė kaina laikydavosi ir kitą bei dar kelias dienas, o paskui ima ir net sumažėja. Aišku, viskas priklauso nuo maršruto, lėktuvo užpildymo. Ir tikrai netvirtinu, kad taip visada būna.  4u.gif Bet tokį dalyką pastebėti teko ne kartą.

Ir dar papildysiu, kad man dar nei karto neteko pastebėti, kad iškart antrą dieną kainos būna mažiausios. Vėliau būna mažesnių. Ir tądien jos keičiasi keletą kartų per dieną. Pamenu, vasario mėnesį mano norima kryptimi per pusvalandį kaina pasikeitė netgi 3 kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta.Eustoma @ 2013 03 20, 15:24)
Jei tėveliai skris kartu su Jumis, tai šiandien visiems bilietus ir pirkite, nes visiems bus nuolaida, ne tik kortelės savininkui.

O šiaip paskutinį kartą nuolaidos visiems buvo kovo 6 d. ryte, o klubo nariams kažkada vasario pusėje ar į galą.

ne, skristu tik mano tevai blush2.gif
idomu geguzes viduriui imanoma 2 zmonems pirmyn-atgal uz maziau nei 550lt (cia be jokiu mokamu lagaminu) sulaukti, ar jau nelabai unsure.gif
marsrutu Londonas-Vilnius-Londonas ax.gif
geguzes pabaigoje uk vaikams atostogos ir kainytes truputi kyla.

mums patiems reiketu liepos antrai pusei, bet dar manau siek tiek anksti...
stebesiu kasdien ir matysim ax.gif
Atsakyti
ooops, supainiojau marsruta.
geguzei bilietuku reikes marsrutu Vilnius-Londonas-Vilnius biggrin.gif

o liepos pabaigai atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Nu va, šiandien nuolaida visiems. Pracekinau savo datas, kurioms bilietus jau įsigyjau, kainos net 100 Lt didesnės. Ot tau ir nuolaidos doh.gif Išvada - reikia kasdien įvariu paros metu tikrinti kainas.
Atsakyti
o sakykit jei as perku skrydi Vilnius-Londonas-Vilnius, bet moketi noriu banko pavedimu is angliskos saskaitos, o ne kortele. Ar galima taip?
i kuria tada saskaita moketi jiems mastau.gif
Atsakyti
Issiaiskinau pati ax.gif
Atsakyti
jau ir patvirtinima gavau thumbup.gif

patinka man wizzair daug labiau nei ryanair smile.gif
dar jei i Kauna skraidytu - isvis jega butu, bet aisku neskraidys... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kodel kovo 26- balandzio 2 i Bergamo skaiciuoja po 105 lt registruota bagaza? Ju dar ne sezonas lygtais g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kiek įlaipinimo lapų reikia turėti? Paskaičiau pirmoje temos žinutėje, kad 2 ir atsimenu, kad paskutinį kartą kai skridau taip pat 2 lapai buvo, bet šįkart tik 1nas yra g.gif Kažko nepadariau, ar čia po atnaujinimo taip turi būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2013 03 24, 13:26)
Sveikos  4u.gif Kiek įlaipinimo lapų reikia turėti? Paskaičiau pirmoje temos žinutėje, kad 2 ir atsimenu, kad paskutinį kartą kai skridau taip pat 2 lapai buvo, bet šįkart tik 1nas yra g.gif Kažko nepadariau, ar čia po atnaujinimo taip turi būti? unsure.gif

Dabar jau pakeista. 1 lapas likęs. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiu linole 4u.gif
Atsakyti