Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės

QUOTE(austutua @ 2013 10 23, 23:00)
Niu va, taip išpuolė, kad buvau šiandien Kaune. smile.gif
Ir aplankiau Skaliarą.
Iš forumiečių pasisakymų, tikėjausi tikro žiurkyno biggrin.gif Ta prasme fermos biggrin.gif

Sveikinu su nauja augintine 4u.gif
Kauno Skaliare daug žiurkių nebūna - dažniausiai vienas lizdas, kai žiurkiukai "perauga" ar išsiparduoda savininkas atveža papildo. Pagrindinė Skaliaro "veisykla" yra Klaipėdos parduotuvėje - ten nuolat krūva suaugusių, paauglių, vaikų ir nėščių merginų, dar kažkiek savininkas veisia namuose Panevėžyje.
Stringholdo lašelį siūlau užsipilti.
Paklausyk kvėpavimą, stebėk ar nečiaudo - kartais išlenda problemų.
Na ir kadangi pirkai merginą tai siūlau tris savaites pasimelsti kad mergina nebūtų su "siuprizu" ir nepagimdytų kokių 15 žiurkiukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis tik kasosi daugiau nei reiktų smile.gif Tai Stronholdas jau užlašintas. smile.gif

Negąsdinkit su tuo "siurprizu" nestuke.gif doh.gif Šiaip ji mažulė dar, gal nebus dar nieko pas ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(austutua @ 2013 10 25, 16:47)
Negąsdinkit su tuo "siurprizu"  nestuke.gif  doh.gif  Šiaip ji mažulė dar, gal nebus dar nieko pas ją  g.gif

"Mažulė" tai kiek maždaug jai savaičių? Vienintelis tikslus variantas kad ne nėščia - jei dar "uždarytas" įėjimas į makštį. Visais kitais atvejais gali būti "su įdaru" biggrin.gif Skaliaro merginų amžių nustatyti labai sunku kadangi beveik visos žiurkės būna nedašertos ir kūdos, taigi nei pagal svorį, nei pagal dydį neišeina orientuotis, o gimimo datų jie nežino.
Skaliare niekas niekada nesiproblemina atskirti merginas nuo vyrukų, visada sėdi kartu. Iš viso iš ten ėmiau 6 "suaugusias" žiurkes, 4 "be įdaro", viena buvo antrą kartą nėščia, kita su 4 savaičių vaikais - abi pastojusios apie 6-8 savaičių. Panikuoti nereikia, bet tokį variantą turi turėti omenyje.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2013 10 25, 18:35)
Visais kitais atvejais gali būti "su įdaru"  biggrin.gif

Oi, gerai jus cia lotuliukas.gif
Siandien dalyvavau 5sav. ziurkyciu perdavime mano jaunajam biciuliui, kuris trejeta menesiu mano agute praturejo. Jetau kokie sutverimai nerealus, viena dargi siamine fuziuke buvo, o jau mielos, drasios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 25, 21:56)
Oi, gerai jus cia  lotuliukas.gif
Siandien dalyvavau 5sav. ziurkyciu perdavime mano jaunajam biciuliui, kuris trejeta menesiu mano agute praturejo. Jetau kokie sutverimai nerealus, viena dargi siamine fuziuke buvo, o jau mielos, drasios  wub.gif

Kur faziukų sugebėjote rasti?
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2013 10 26, 01:26)
Kur faziukų sugebėjote rasti?

Pas Inga viena mergyte...nu lygtai fuziuke, tokia plikute su trupuciu pukuciu ant snukelio wub.gif
Atsakyti
[quote=ORNELLA,2013 10 25, 18:35]
"Mažulė" tai kiek maždaug jai savaičių? Vienintelis tikslus variantas kad ne nėščia - jei dar "uždarytas" įėjimas į makštį. Visais kitais atvejais gali būti "su įdaru" biggrin.gif

Tikrai neįsivaizduoju kiek jai laiko. g.gif
Tai teks laukti pūtimosi biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(austutua @ 2013 10 26, 14:38)
Tikrai neįsivaizduoju kiek jai laiko.  g.gif 
Tai teks laukti pūtimosi biggrin.gif  nestuke.gif

Blogiausia kad iš pradžių "pučiasi" visos Skaliarinės mergaitės - vienos nuo nėštumo, kitos - nes po alkanos vaikystės stengiasi atsivalgyti" biggrin.gif
Tikėsimės kad jus "praneš" biggrin.gif
Atsakyti
Kad dabar žiūriu Vilniuje išvis nėra kur žiurkių pirkt g.gif bet visiškai g.gif nekalbu apie kiką aišku.
Vis žiūrinėju žiūrinėju sau žiurkytės, nu bet nėr ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 26, 22:45)
Kad dabar žiūriu Vilniuje išvis nėra kur žiurkių pirkt  g.gif  bet visiškai  g.gif  nekalbu apie kiką aišku.
Vis žiūrinėju žiūrinėju sau žiurkytės, nu bet nėr ir viskas.

Matyt Vilnius neturi "pastovių" daugintojų ir nėra daug tų, kurie nori pasidžiaugti mažais žiurkiukais ar skaito kad žiurkė-moteriškė dėl sveikatos" turi susilaukti palikuonių ax.gif
Nors manau tikrai yra daugintojų, auginančių žiurkiukus gyvačių maistui, tik paieškoti reikia. O kokios Gamtininkų stoties Vilniuje nėra? Jose irgi žiurkes dažnai daugina.
O kodėl nenorite iš to klaipėdiečio daugintojo pasiimti? kiek žinau jis siunčia"
Atsakyti
Nerandu pas jį to "savo" žiurkiuko biggrin.gif laukiu kol pamatysiu ir iškart suprasiu - nu šitas tai man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 10 27, 14:28)
laukiu kol pamatysiu ir iškart suprasiu - nu šitas tai man biggrin.gif

Nu bet fotkese jie visi daugmaz vienodi - yra tam tikros spalvos, ausys, kailis...bet va kai paimi i rankas gyvai, tada jau galima sakyt man ar ne man..nu ar ne taip? Aisku, foto gali patraukt aki, bet tik gyvai paemus gyvuliuka kazka daugiau jam pajust galima.
As savo agute pasiemiau tik del to, kad prilipo, nors brolis labai panasus buvo..bet jokio jausmo jam...arba dabar, atveze tam mano biciuliui gal 5 ziurkytes, nu visos fainos, drasios, bet ta plikiuke fuziuke man lipte prilipo, tik sakiau daugiau su ziurkom nebe, uzteks sunu ax.gif
Atsakyti