Įkraunama...
Įkraunama...

Žiurkės

QUOTE(Laurinele @ 2014 01 10, 22:22)
Mūsų gražuolytės jau pas mus. Abi suglaudę nosytes miega, ilsisi po ilgos kelionės.
Pilni namai džiaugsmo. Vaikai vienas per kitą spiegia iš įspūdžių sakiau, jūs žiurkėm paranoją įvarysit.

Vyras sureagavo labai ramiai. Net sakyčiau taip santūriai apsidžiaugė, kad dvi ne viena ir studijavo atsisėdęs kaip narvą pagaminti. Aišku, kai iš dėžutės išėmėm mergytes, ta vieną nusitvėręs ilgiausiai laikė išsišiepęs iki ausų ir niekam nedavė.

Mes irgi šunį turėjom, bet kai susirgo ir numirė supratom, kad laiko naujam šuniui bus per mažai. Katės nenorėjom, o žiurkė pats fainiausias variantas po šuns. Taip į mūsų namus atkeliavo Tina ir įsimylėjom žiurkytes. Tikiuosi, kad mūsų naujos mažulytės laimingai ir ilgai mus džiugins.

Ir labai ačiū wishmaster79 už labai geranorišką ir tokį rūpestingą mergyčių pristatymą. Joms kelionei buvo parūpinta ir užkandžių ir šiltas paklotėlis.  wub.gif  Ir jau tikrai vakar užklausdama, ar kas žino kur gauti, nesitikėjau, kad šiandien žiurkytes (ne vieną o dvi  lotuliukas.gif ) laikysim ant rankų

Mes irgi dziaugiosime, kad musu mergytes papuole i gerus, milimus rankus ;-)
o del pristatimo, tai mes visada rupinomes, kad musu ziurkytes gerai ir siltai pravestu kelione ;-)
Atsakyti
Aaa, koks gražus žiurkiukas smile.gif) Šitie gyvūnai - vieni šauniausių kuriuos galima laikyti namuose:)
Atsakyti
kaip smagu kad visgi dvi merytes apsigyveno naujuose namuose smile.gif
laukiam foto labai smile.gif

arba bent jau kaip atrodo idomu >)
kokie vardai?
Atsakyti
QUOTE(Laurinele @ 2014 01 10, 23:22)
Mūsų gražuolytės jau pas mus. Abi suglaudę nosytes miega, ilsisi po ilgos kelionės.

Sveikinu su mergytėmis ir labai džiaugiuosi už visą jūsų šeimyną 4u.gif
Ir atskira padėka vyrui kad taip šauniai sureagavo į dvi gyventojas 4u.gif
Ir laukiu nuotraukų laimingų žiurkių šauniuose namuose ax.gif

QUOTE(Laurinele @ 2014 01 10, 18:23)
Žadėjo pagamini narvą, bet jis dar nežino, kad ne vienai o dviem draugužėm  g.gif

O narvą vyras tikrai greitai ir nesunkiai padarys. Turint normalius įrankius ten kelių valandų darbas. Aukštį geriausia daryti tokį, kokio aukščio yra tinklas (1 m), tada atkris dviejų kraštinių dildinimas, liks tik šonai. Dugną galima daryti iš gofroplasto lakšto (jis kainuoja apie 25lt) arba paimti dugną nuo kito narvo - Aleksoto turguje būna pirkti lenkiški dugnai 70x40cm, kaina apie 30-40lt, arba tame pat Aleksote blusų turguje galima nebrangiai rasti didesnių triušinių naudotų narvų - viskas priklauso nuo to, į kokią sumą norite "sutilpti". Prieš pradedant gaminti narvą dar reikia iš karto pagalvoti iš ko darysite narvui lentynas - tai gali įtakoti narvo plotį.
Tinklo yra Senukuose, dengtas žaliu plastiku ir su skylučių dydžių 25x25mm,1m kaina apie 12lt - jis tvirtas ir narvas bus stabilus.
Tik manau jūsų merginas dar reikės kelias savaites paaugti, nes laisvai pro tinklo skylutes išlįs, taigi dar turite kelias savaites laiko narvo gaminimui.
Jei reikia galiu paskolinti reples vielai atkąsti ir elektrinę "dildę" - su ja nereikės rankomis aštrių galų dildinti ir darbas vyks daug sparčiau.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 01 14, 03:53)
Sveikinu su mergytėmis ir labai džiaugiuosi už visą jūsų šeimyną  4u.gif
Ir atskira padėka vyrui kad taip šauniai sureagavo į dvi gyventojas  4u.gif
Ir laukiu nuotraukų laimingų žiurkių šauniuose namuose  ax.gif
O narvą vyras tikrai greitai ir nesunkiai padarys. Turint normalius įrankius ten kelių valandų darbas. Aukštį geriausia daryti tokį, kokio aukščio yra tinklas (1 m), tada atkris dviejų kraštinių dildinimas, liks tik šonai. Dugną galima daryti iš gofroplasto lakšto (jis kainuoja apie 25lt) arba paimti dugną nuo kito narvo - Aleksoto turguje būna pirkti lenkiški dugnai 70x40cm, kaina apie 30-40lt, arba tame pat Aleksote blusų turguje galima nebrangiai rasti didesnių triušinių naudotų narvų - viskas priklauso nuo to, į kokią sumą norite "sutilpti". Prieš pradedant gaminti narvą dar reikia iš karto pagalvoti iš ko darysite narvui lentynas - tai gali įtakoti narvo plotį.
Tinklo yra Senukuose, dengtas žaliu plastiku ir su skylučių dydžių 25x25mm,1m kaina apie 12lt - jis tvirtas ir narvas bus stabilus.
Tik manau jūsų merginas dar reikės kelias savaites paaugti, nes laisvai pro tinklo skylutes išlįs, taigi dar turite kelias savaites laiko narvo gaminimui.
Jei reikia galiu paskolinti reples vielai atkąsti ir elektrinę "dildę" - su ja nereikės rankomis aštrių galų dildinti ir darbas vyks daug sparčiau.

Labai ačiū visoms už sveikinimus. Mūsų mergaitės tikras džiaugsmas ir vaikams ir mums patiems. dabar abu vaikai po žiurkytę turi. Bandžiau fotografuoti, bet jos tokios judrios, kad nuotrauka baisiai nekokybiška gaunasi. Bet mūsų Megė yra iš Wishmaster79 skelbimo pirmoji, o Tina (nes niekaip kitaip dukra nevadino jos tik buvusios žiurkytės vardu, tai nusprendėm kad jos žiurkytė tegu ir nešiojasi tą vardą) tai pilkutė visa.

Labai ačiū Ornella už tokius nuoširdžius patarimus dėl narvo. Manau, kad kol vyras prisiruoš tikrai praeis tos kelios savaitėlės mergaičių paaugimui (nu bet jau jų mažumas, kažkaip nesitikėjau, kad tokios mažulytės bus). Mano vyras prie tų, kur vis kažką meistrauja namuose, tai manau, kad reples ir dildę turės (bent jau kažkada tai tikrai turėjo). Bet žinosiu į ką kreiptis patarimo, jei reikės. Jau pirmosios detalės narvui parvažiavo namo. Tai dabar lauksiu įkvėpimo, kada vyrui užeis gal savaitgalį ir pagamintų. Man norisi kuo greičiau prie tualetuko jas pratinti, kol dar mažos, o į dabartinį narvą nelabai yra kur įterpti, tada joms pačioms vietos mažai liks. juolab, kad išsirinko sau vietą po kopėtėlėmis.

Ir dar labai ačiū visoms už patarimą įsigyti žiurkikes iš žmogaus. Tai iš karto privalumą jaučiame. jos visai nebijo mūsų, o atvirkščiai ieško žmogaus ir bėga pas mus, kai tik pamato.

Nu va kiek prirašiau. Čia vis iš to didelio džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(Laurinele @ 2014 01 14, 13:18)
Mano vyras prie tų, kur vis kažką meistrauja namuose, tai manau, kad reples ir dildę turės (bent jau kažkada tai tikrai turėjo).

Dildę siūlau ne paprastą, o elektrinę biggrin.gif Bet jei vyras meistrauti mėgsta tai greičiausiai tokią turės. Aš gi po pirmo karto kai rankomis visą valandą dildinau metalines dureles, greitai lėkiau į Aleksoto turgų pirkti šio prietaisiuko biggrin.gif

O kokio dydžio dabar jūsų narvas? Galiu laikinai duoti šinšilinį60 (59x36x55cm) - vis tiek be darbo stovi (vakar apsižiūrėjau kad 15 žiurkių turiu 14 narvų ir dar vienas yra paskolintas doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 01 14, 23:51)
Dildę siūlau ne paprastą, o elektrinę  biggrin.gif  Bet jei vyras meistrauti mėgsta tai greičiausiai tokią turės. Aš gi po pirmo karto kai rankomis visą valandą dildinau metalines dureles, greitai lėkiau į Aleksoto turgų pirkti šio prietaisiuko  biggrin.gif

O kokio dydžio dabar jūsų narvas? Galiu laikinai duoti šinšilinį60 (59x36x55cm) - vis tiek be darbo stovi (vakar apsižiūrėjau kad 15 žiurkių turiu 14 narvų ir dar vienas yra paskolintas doh.gif )

15 žiurkių bigsmile.gif Geras, o aš dar save vadinu žiurkių karaliene, kai abi mergičkos susikaria ant manęs lotuliukas.gif

Aš apie elektrinę dildę ir kalbėjau. Kažkada vyras kažką konstravo ir tikrai ilgai aplinkui skraidžiojo žiežirbos ir visokios "dilenos" tai kažkaip man atrodo, kad turi. Jis pas mane savęs nevargina. Meistraut meistrauja, bet tai neturi būti per daug komplikuota lotuliukas.gif

Narvas tai mūsų yra toks:
http://www.kika.lt/?featureValues[0]=173&featureValues[1]=1081&featureValues[2]=813&productId=2555#gsc.tab=0

Jo išmatavimai 50x28x43,5

Dabar žiūriu, kad jūsiškis didesnis. Gal mažulėms ir geriau būtų, kol vyras prisiruoš meistrauti. O kur jūs esate? Ar jums tikrai nesudarytų kokių nepatogumų mums paskolinti?

Negaliu atsistebėti, kaip mielai jūs čia mane priimate ir norite padėti. Jaučiuosi labai šiltai priimta į žiurkiukų mylėtojų būrį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurinele: 15 sausio 2014 - 13:17
QUOTE(Laurinele @ 2014 01 15, 13:14)

Negaliu atsistebėti, kaip mielai jūs čia mane priimate ir norite padėti. Jaučiuosi labai šiltai priimta į žiurkiukų mylėtojų būrį.

As cia irgi naujoke. Pagrindetik skaitau, bet lygiai taippat stebiuosi merginu gerumu. Alia ne visi zmones dar sugede biggrin.gif
Zemai lenkiu galva pries tokias mergaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinele @ 2014 01 15, 14:14)
15 žiurkių  bigsmile.gif  Geras, o aš dar save vadinu žiurkių karaliene, kai abi mergičkos susikaria ant manęs  lotuliukas.gif

15 žiurkių tai nebedaug verysad.gif geriausiais laikais prieš 1-2 metus buvo 10-12 narvų ir 30-35 gyventojai biggrin.gif
O kai vienu metu ant tavęs susikaria 8-10 merginų tai jausmas dar labiau nepakartojamas lotuliukas.gif

QUOTE(Laurinele @ 2014 01 15, 14:14)
Dabar žiūriu, kad jūsiškis didesnis. Gal mažulėms ir geriau būtų, kol vyras prisiruoš  meistrauti. O kur jūs esate? Ar jums tikrai nesudarytų kokių nepatogumų mums paskolinti?

Nepatogumų man nesudarys - narvas jau pusmetis stovi nenaudojamas, tik dulkes renka. Ir artimiausiu metu man jo tikrai neprireiks - jokių naujų žiurkių imti neplanuoju.
Aš gyvenu Partizanų gale.
Atsakyti
QUOTE(ORNELLA @ 2014 01 15, 17:18)
15 žiurkių tai nebedaug  verysad.gif  geriausiais laikais prieš 1-2 metus buvo 10-12 narvų ir 30-35 gyventojai  biggrin.gif
O kai vienu metu ant tavęs susikaria 8-10 merginų tai jausmas dar labiau nepakartojamas  lotuliukas.gif
Nepatogumų man nesudarys - narvas jau pusmetis stovi nenaudojamas, tik dulkes renka. Ir artimiausiu metu man jo tikrai neprireiks - jokių naujų žiurkių imti neplanuoju.
Aš gyvenu Partizanų gale.

Oi kaip šaunu, Ačiū, kad rūpinatės mano mergytėmis 4u.gif Ar būsite namuose šeštadienį? (Nes iki to laiko krimsiu savo mokslus iki vėlumos, tai nelabai kaip išeis, o va šeštadienį kaip tik planuojam pro ten važiuoti pas tėvus, tai užsuktume.

Gal į AŽ galėtumėt man savo telefoniuką parašyti, tai aš tada prieš važiuodama Jums pasiskambinčiau.

35 žiurkės tai jau stipru. Va kas yra tikroji žiurkių karalienė mirksiukas.gif
Atsakyti
laurinele o kad tu zinotum koks dziaugsmas apima matant protingu naujoku parasymus ir nora mokytis ir isgirsti kas sakoma wub.gif

perdaug jau tokiu uzsispyreliu teke sutikt, kad nevertint protingu zmogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2014 01 15, 20:46)
laurinele o kad tu zinotum koks dziaugsmas apima matant protingu naujoku parasymus ir nora mokytis ir isgirsti kas sakoma wub.gif

perdaug jau tokiu uzsispyreliu teke sutikt, kad nevertint protingu zmogu smile.gif

Ačiū už pagyrimą. Aš esu iš prigimties besimokantis žmogus ir nelabai suprantu, kaip galima neklausyti to, kas turi didžiulę patirtį tame, kur tu dar tik pradedi žengti pirmuosius žingsniu. O kai yra, kas pataria, tai tik gali būti dėkingas ir stengtis mokytis, kiek įmanoma.
Atsakyti