Gal galit papasakoti ar darėtės, kur interjero dizainą projektavimą. Kur pvz. virtuvėj kriauklė, viryklė šaldytuvas, vonioje dušas, kriauklė, vonia, rozetės ir pan. Aš čia susigriebiau,kad tokius dalykus reikia jau planuotis praktiškai sienas pasistačius. Ale pati tai visai neturiu žalio supratimo kaip patogiai viską išsidėstyti. Vieną turim rekomenduotą tai gal pas ją kreipsimės.
QUOTE(kuuzia @ 2013 02 16, 15:48)
Gal galit papasakoti ar darėtės, kur interjero dizainą projektavimą. Kur pvz. virtuvėj kriauklė, viryklė šaldytuvas, vonioje dušas, kriauklė, vonia, rozetės ir pan. Aš čia susigriebiau,kad tokius dalykus reikia jau planuotis praktiškai sienas pasistačius. Ale pati tai visai neturiu žalio supratimo kaip patogiai viską išsidėstyti. Vieną turim rekomenduotą tai gal pas ją kreipsimės.
Prie elektros plano priklauso, priklauso santechnikos išdėstymas, taip pat virtuvės baldų išdėstymas, su elektrą labai susyjąs.
Man su elektros planu viską pabarė, pagal mano pageidavimus, šiuos visus tris kartu, nes vieno be kito kaip ir neišeina.

QUOTE(kuuzia @ 2013 02 16, 15:48)
Sveiki!
Na jus sienas pastate zadate interjero dizaina projektuotis, o mes tai namo projektavimo stadijoje zadame tai atlikti. Nes ne velnio neturime tiek fantazijos kad sugalvot kaip viskas butu patogiau, racionaliau ir pan... O juk reikia numatyt ir kur langai bus, ir kur rozetes, vandetiekis ir pan.

va matai, net nereik karmelavoj gyvent kaip nuo lektuvu kenciama...pas mus tai tik kaip atrakcija, surrealizmas koks tai
brisovas kaip tik siande figuravosi...tikrai, garsas nekoks, bet kai nedaznai skraido, tai net idomu...kaip tas volsebnikas su zydru vertaliotu

QUOTE(LokysL @ 2013 02 15, 21:01)
lektuvai dar nieko bet kai malunsparniai skraido tai nu nafik. Dabar Baku dirbu prie oro uosto tai sraigtasparniai kas 30 min praskrenda. Garsas ne koks. Tai gal ir gerai kadl lietuva neturi litu pirkineti sraigtasparnius
brisovas kaip tik siande figuravosi...tikrai, garsas nekoks, bet kai nedaznai skraido, tai net idomu...kaip tas volsebnikas su zydru vertaliotu

QUOTE(aiskauda @ 2013 02 16, 18:31)
Sveiki!
Na jus sienas pastate zadate interjero dizaina projektuotis, o mes tai namo projektavimo stadijoje zadame tai atlikti. Nes ne velnio neturime tiek fantazijos kad sugalvot kaip viskas butu patogiau, racionaliau ir pan... O juk reikia numatyt ir kur langai bus, ir kur rozetes, vandetiekis ir pan.
O ka jumi rekomendavo? gal galit kontaktus, svetaines ju darbus pasiziuret... Jei nenorit viesai - i az. Aciu!

Iš tikrųjų tai mums patiko kaip pas mano sesę padaryta, o daugiau darbų ir nebuvom matę, reikės pasidomėti ir dar susižiiūrėjom, kad pametėm kontaktus, teks ieškotis

patikslinkit, kuo blogai naudoti frezuota putplasti siltinant sienas?
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 17, 19:24)
Tikriausiai darbo specifika, bei neekonomiška putplasčio išeiga.

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 17, 18:24)
Aš rinkčiausi lygų ir klijuočiau lapus netik prie sienos, bet ir tarpusavyje.
Turim juodžemio. Mašina 50lt. Kaunas, Kauno raj. Visa info tel. 861123441
QUOTE(Alekto @ 2013 02 18, 11:45)
Ech kaip gaila, kad mums sklypui kelti juodžemis netinka

QUOTE(Heli @ 2013 02 14, 12:39)
Mes i lubinius sviestuvus irgi rinkomes LEDus. Kelis bandem parsisiusti patys is kinieciu, visus kitus pirkom is Leduvos. TAigi mano patirtis tokia: tuos kur pirkom vietoj kolkas esu patenkinta, rinkomes 3000K, 4W ir 4.5W. Pvz 11 kv.m. plote yra 5*4.5w, bet dar kabinsiu vienoj vietoj sviestuviuka, nes taip jau numacius, bet sviesos is esmes uztenka ir be to sviestuvo.
Kas liecia kinietiskas 2 papuole geros, jau kelis men sviecia, o sekanciu pirkimu viena is kart buvo bloga, o dar 2 perdege vos po menesio. Rinkomes led su stikliukais.
Kas liecia kinietiskas 2 papuole geros, jau kelis men sviecia, o sekanciu pirkimu viena is kart buvo bloga, o dar 2 perdege vos po menesio. Rinkomes led su stikliukais.
yra sios imones e-puslapis, gal pasidalinsi kokius issirinkai, nes pasirinkimas beprotiskas!
QUOTE(Alekto @ 2013 02 18, 12:45)
O kokio dydžio čia ta mašina?