[quote=aiskauda,2013 02 20, 15:37]
[quote=kad ji kur galas,2013 02 20, 13:57]
kas dėl vėdinimo - tikrai jau nesinorėtų kartotis, bandykite rasti laiko ir perversti temas nuo pradžių (būtinai konspektuokitės, kopijuokite tinkamus postus su nuorodom)
Papildyta:
Replikuosiu i sita pasisakyma - tik pabandykite suprasti naujokus, kurie statosi namus. Neturi jie laiko viska skaityti - sutinkat? Jei tai tik reiktu tik apie vedinima pasiskaityti - na dar suprasciau, perversciau. Bet kai reikia ir apie pamatus, stogus, sildyma, vedinima, langus, duris ir etc ir visur temu nemaziau kaip po penkias o kai kur ir netoli 20, tikriausiai nereikia buti genijum, kad suprastum jog tai nelabai imanoma
[/quote]
čia bandot užlipti ant daugiau pažengusių statybose sąžinės, kad atsakytų 645-ą kartą į tą patį klausimą (ir taip pat išsamiai), kuris paskutinį kart buvo aptarinėjamas porą temų atgal?
tikriausiai nereikia buti genijum, kad suprastum jog tai nelabai įmanoma
Na kažkaip nesutikčiau su teiginiu ir dėl laiko trūkumo. čia jau reiktų susidėlioti prioritetus. Aš kažkaip radau. Dar ir nuo klausimo priklauso - jeigu plaukiojam tarp celiuliozės ir mineralinės vatos, tai iš patirties sprendžiu, kad išsamiai atsakinėdamas rizikuoji į tą patį klausimą tam pačiam žmogui dar kokius 5-6 kartus parašyt. Ir abejoju jog jis panorės atsiversti temą atgal.
ir galu gale, čia forumas o ne konsultacinė firma. Kodėl Jūs galvojate, jog net nemačius projekto, nors vienas iš čia būnančiu turi teisę nuspręsti ką kitam forumiečiui reiktų pasirinkti konkrečiu atveju?
užvest ant kelio, išmušt iš stereotipų, priversti pamąstyti savo galva - taip galima
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2013 02 20, 16:08)
Pas mane sienos apšiltintos tik 5 cm apšiltinimo sluoksniu, nešildant per parą nuo 10 laipsnių nukrito iki 8

. Ir tai buvo tuo metu, kai už lango buvo kažkas ~ -17, -10. Jūs tikrai manot, kad pasiekėt gerą rezultatą

?
o pas mane stogas visai nešiltintas ir tai name per parą temperatūra visai nepasikeitė - kaip buvo +3C taip ir liko

gal visai kurent nereikia?