Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 5, Statybos Kaune

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 06, 08:40)
Skaiciau ir stebejausi apie tai kaip jus randate plytu ir plyteliu su 20% igeriamumu.  bigsmile.gif
Gal as ko nezinau bet...Sitasme puslapyje kiek maciau visos su 6% igeriamumu.  Gal meluoja rupuzes  g.gif

biesai, skiriat plytas nuo plyteliu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 05, 23:57)
1,8 igeriamumo nerasit ant sendintos ranku darbo plytos. Man pavyko rasti tik Deppe ir Olfry sendintas plytas su igeriamumu 8 proc. Ir cia turbut kad igeriamumas pasiekiamas plytas papildomai gamykliskai impregnuojant.

Visos belgiskos ar olandiskos plytos - ne maziau 14 %

verysad.gif

Na mano nuomone reiktu ishskirti du momentus kai plytos murijamos ir ji yra nepjaustoma ir kai llytos pjaustomos ir klijuojamos. Antram variantui manau daugiau turi itakos igiariamumo parameteas
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 06, 00:44)
nu susiradau plytas <10 proc. Olandiskos. Paskutinis variantas. Atiduodu teismui

Jei neklystu sitos pkytos skaitosi antikinio stiliaus. Man tai gerai atrodo. Tik gal reiktu fasado elementus paderinti prie tokiu plytu t.y exrerjera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 06, 11:06)
biesai, skiriat plytas nuo plyteliu ?  g.gif

Skiriu . bigsmile.gif Tikejausi kad nepasivarginsite ir atsiversite plytas.... Igeriamumas taspats. 6 . mirksiukas.gif

man tik idomu,is kur cia toks stebuklingas procentas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 06 vasario 2013 - 13:22
As tai isvis pirma karta girdziu kad plytas pjausto ir klijuoja ant fasado smile.gif kiek "plyteliu" gaunas is vienos plytos ir kiek duzenu ir ka i ta pjaustyma kaimynai arba darbininkai..
Atsakyti
dabar tik nesijuokit iš mano protingo klausimo biggrin.gif bet kadangi jau vienaip ar kitaip kalba eina apie klinkerį tai ir aš paklausiu (Nors net neabejoju, kad MB žino atsakymą į mano klausimą). Diedui dar net nedrįsau užsiminti apie savo idėjas, tai kad paskui be reikalo nenervinčiau jei tai techniškai neįmanoma, nutariau pirmiausiai čia išsiaiškinti kiek realus ir įgyvendinimas mano pageidavimas. Esmė ta, kad namas jau nutinkuotas, bet išorės apdaila, t.y. struktūrinis tinkas, vis dar neuždėtas. O bet tačiau reikalas tame, kad aš tai jo nelabai ir noriu doh.gif man būtų kur kas gražiau klinkeris. Tai dabar klausimas - ar sukeltų kokių nors problemų, kad sienos jau nutinkuotos ir buvo ruošiamos struktūriniam tinkui, o ne klinkeriui? Ar čia jokio skirtumo kas su tom sienom padaryta (finansiniai nuostoliai šiuo atveju sakykim, kad neegzistuoja lotuliukas.gif ) ir galima tą klinkerį dėt ant bet ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 02 06, 13:57)
dabar tik nesijuokit iš mano protingo klausimo biggrin.gif bet kadangi jau vienaip ar kitaip kalba eina apie klinkerį tai ir aš paklausiu (Nors net neabejoju, kad MB žino atsakymą į mano klausimą). Diedui dar net nedrįsau užsiminti apie savo idėjas, tai kad paskui be reikalo nenervinčiau jei tai techniškai neįmanoma, nutariau pirmiausiai čia išsiaiškinti kiek realus ir įgyvendinimas mano pageidavimas. Esmė ta, kad namas jau nutinkuotas, bet išorės apdaila, t.y. struktūrinis tinkas, vis dar neuždėtas. O bet tačiau reikalas tame, kad aš tai jo nelabai ir noriu  doh.gif man būtų kur kas gražiau klinkeris. Tai dabar klausimas - ar sukeltų kokių nors problemų, kad sienos jau nutinkuotos ir buvo ruošiamos struktūriniam tinkui, o ne klinkeriui? Ar čia jokio skirtumo kas su tom sienom padaryta (finansiniai nuostoliai šiuo atveju sakykim, kad neegzistuoja  lotuliukas.gif ) ir galima tą klinkerį dėt ant bet ko?  g.gif

struktūrai galėjo armavimo tinklelį tik paskandinti tinke, kai klinkeriui tas tinklelis dedasi arba dvigubas arba specialus ir smeigiuojasi kiaurai per tinklelį ir šiltalą. Išsiaiškinkite kaip Jums paruošė paviršių. jei paprastai, tai teks dar kartą tinkuoti, skandinti papildomai tinkliuką ir jį prismeigiuoti.
nebent imti ploniausias klinkerio plyteles ir jomis klijuoti nedidelius plotus - gal būt tada galima būtų išsiversti ir taip
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2013 02 06, 13:44)
As tai isvis pirma karta girdziu kad plytas pjausto ir klijuoja ant fasado smile.gif kiek "plyteliu" gaunas is vienos plytos ir kiek duzenu ir ka i ta pjaustyma kaimynai arba darbininkai..

mažai klauseisi mirksiukas.gif daug kas taip daro, viskas ten normaliai.
jei ne kampinės tai iš vienos plytos gaunasi dvi plytelės
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 06, 14:20)
struktūrai galėjo armavimo tinklelį tik paskandinti tinke, kai klinkeriui tas tinklelis dedasi arba dvigubas arba specialus ir smeigiuojasi kiaurai per tinklelį ir šiltalą. Išsiaiškinkite kaip Jums paruošė paviršių. jei paprastai, tai teks dar kartą tinkuoti, skandinti papildomai tinkliuką ir jį prismeigiuoti.
nebent imti ploniausias klinkerio plyteles ir jomis klijuoti nedidelius plotus - gal būt tada galima būtų išsiversti ir taip
Papildyta:

mažai klauseisi  mirksiukas.gif daug kas taip daro, viskas ten normaliai.
jei ne kampinės tai iš vienos plytos gaunasi dvi plytelės

O tai fokusas kame? Pluteles netokios grazios ar pjaunant zenkliai pigiau gaunas? Kai teko pjaustyt keraminius blokelius tai net nzn kas pasirasytu ir uz kiek pjaustyt plytas?
Atsakyti
Kiek atsimenu plytelių standartinis kampas gaunasi brangiau, nei kad iš plytos išpjauti du kampus. Tai ypač aktualu, jei namas kampuotas.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 02 06, 14:44)
O tai fokusas kame? Pluteles netokios grazios ar pjaunant zenkliai pigiau gaunas? Kai teko pjaustyt keraminius blokelius tai net nzn kas pasirasytu ir uz kiek pjaustyt plytas?

čia jau individualūs fokusai, kiekvienas jų prisigalvoja savų.
galiu pakomentuoti savo atvejį:
norėjau pilnos mūro imitacijos, o tam reikėjo storio, kurio plytelės neturi. norėjau sendintos faktūros ir čia jau mažesnis plytelių pasirinkimas na , kaip Giedruolė ir sakė: 1m2 plytelių ir pjaustytų plytelių iš plytos kainų skirtumas nėra didelis (įvertinus broką ir darbą bei disko ir įrengimo nuomą, aišku reikia žiūrėti ką su kuo lygini, bet mano atveju pjaustyti iš plytos buvo pigiau), bet kai prieini iki kampinių reikalų, tai plytelės ten kainuoja po 10 ar 15 Lt/vnt doh.gif , tada primeti angokraščius, vidinius ir išorinius kampus - fantazija atšoka. be to, koloną aš mūrinau pilna plytą.
mačiau iš likusių viduriukų sumūrytą tvorą - super įdomiai atrodo. kiti išsikloja tais likučiais perimetrą apie namą.

beveik visi klinkerio klijuotojai be vargo pasirašo pjaustymui. bent jau tie, u kuriais aš bendravau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 06 vasario 2013 - 15:17
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 06, 16:16)
čia jau individualūs fokusai, kiekvienas jų prisigalvoja savų.
galiu pakomentuoti savo atvejį:

o kiek bent apytiksliai jūsų atveju gavosi 1 kv.m. kaina (su medžiagom ir darbu)?
Atsakyti
biesas, na as as nustebes, kaip jie ten sendintoms plytoms deklaruoja <6 proc. Nemaciau as ju. Bet aisku, ten spalvu labai mazai pas ta gamintoja ir ne mano skonio jos. O jus pavaiksciokit po kitus puslapius, dar vienoj vietoj rasit kur nors <10 sendintai plytai.. labai abiejoju.

pjaustau del 2 priezasciu:
1. kampai
2. man negrazu, kai siules mazai igilintos. Klinkerio plyteles gamyklines per plonos normaliam igilinimui.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 02 06, 15:51)
o kiek bent apytiksliai jūsų atveju gavosi 1 kv.m. kaina (su medžiagom ir darbu)?

patikslinkite už kokius darbus ir kokias medžiagas Jus domina 1m2 kaina. Nes jeigu parašysiu 120lt/m2 ar tai ką nors jums sakys?

beje - medžiaga medžiagai nelygu. kažkas šiltina EPS, kažkas Steico medžio pluoštu, kažkas PU putomis, kažkas klinkerį vežasi išardytą iš Tibeto vienuolyno sienos, kažkas kieme pats molį minko ....
Atsakyti