QUOTE(Latifa @ 2013 02 06, 13:57)
dabar tik nesijuokit iš mano protingo klausimo

bet kadangi jau vienaip ar kitaip kalba eina apie klinkerį tai ir aš paklausiu (Nors net neabejoju, kad MB žino atsakymą į mano klausimą). Diedui dar net nedrįsau užsiminti apie savo idėjas, tai kad paskui be reikalo nenervinčiau jei tai techniškai neįmanoma, nutariau pirmiausiai čia išsiaiškinti kiek realus ir įgyvendinimas mano pageidavimas. Esmė ta, kad namas jau nutinkuotas, bet išorės apdaila, t.y. struktūrinis tinkas, vis dar neuždėtas. O bet tačiau reikalas tame, kad aš tai jo nelabai ir noriu

man būtų kur kas gražiau klinkeris. Tai dabar klausimas - ar sukeltų kokių nors problemų, kad sienos jau nutinkuotos ir buvo ruošiamos struktūriniam tinkui, o ne klinkeriui? Ar čia jokio skirtumo kas su tom sienom padaryta (finansiniai nuostoliai šiuo atveju sakykim, kad neegzistuoja

) ir galima tą klinkerį dėt ant bet ko?
struktūrai galėjo armavimo tinklelį tik paskandinti tinke, kai klinkeriui tas tinklelis dedasi arba dvigubas arba specialus ir smeigiuojasi kiaurai per tinklelį ir šiltalą. Išsiaiškinkite kaip Jums paruošė paviršių. jei paprastai, tai teks dar kartą tinkuoti, skandinti papildomai tinkliuką ir jį prismeigiuoti.
nebent imti ploniausias klinkerio plyteles ir jomis klijuoti nedidelius plotus - gal būt tada galima būtų išsiversti ir taip
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2013 02 06, 13:44)
As tai isvis pirma karta girdziu kad plytas pjausto ir klijuoja ant fasado

kiek "plyteliu" gaunas is vienos plytos ir kiek duzenu ir ka i ta pjaustyma kaimynai arba darbininkai..
mažai klauseisi

daug kas taip daro, viskas ten normaliai.
jei ne kampinės tai iš vienos plytos gaunasi dvi plytelės