Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 5, Statybos Kaune

QUOTE(Vilienė @ 2013 02 05, 19:18)
AD ar pl klinkerio pasiulymai perziureti?

nea, bet jau jau..pradesiu. zinai koki dzydeli importeri? Jauciu mane domina isskirtinai vokiskas klinkeris.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 05, 21:42)
nea, bet jau jau..pradesiu. zinai koki dzydeli importeri? Jauciu mane domina isskirtinai vokiskas klinkeris.

mano iš ten, kur mergina 05 nuorodą įkėlė. tik neatsimenu belgiškos ar olandiškos, bet tikrai ne vokiškos.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 02 05, 22:55)
mano iš ten, kur mergina 05 nuorodą įkėlė. tik neatsimenu belgiškos ar olandiškos, bet tikrai ne vokiškos.

Neseniai teko pabuvoti olandijoj, tai susidaro ispudis kad olandai didesni klinkerio fanai nei vokieciai.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 02 05, 21:59)
Neseniai teko pabuvoti olandijoj, tai susidaro ispudis kad olandai didesni klinkerio fanai nei vokieciai.

joo...Red light district ir as buvau lotuliukas.gif

visa beda, kad jie ten silciau gyvena ir niekam neidomus igeriamumas (14-20 - visu plytu).

Bet spalvu spalvyciu, ypac rudu - tikrai turi.
Atsakyti
tai tos ranku darbo (sendintos) visos geria kaip kempine , nors teigiama kad joms tai visai nekenkia butent del poretumo -tipo dregme pasiskirsto ir neisprogdina. Nors as pats i igeriamuma ziurejau ypac paranojiskai- pasirinkau 1,8 proc. plyta.Bet tokias murint reikia ir neeilinio oro, ir neeilinio murininko.Pas kaimyna murinta is lenkiskos plytos , geria apie 8 proc. -ir stovi , nei trupa nei ka.O jei dar vieno auksto trioba -tai visos atlaikys.
Atsakyti
QUOTE(apievata @ 2013 02 05, 22:53)
tai tos ranku darbo (sendintos) visos geria kaip kempine , nors teigiama kad joms tai visai nekenkia butent del poretumo -tipo dregme pasiskirsto ir neisprogdina. Nors as pats i igeriamuma ziurejau ypac paranojiskai- pasirinkau 1,8 proc. plyta.Bet tokias murint reikia ir neeilinio oro, ir neeilinio murininko.Pas kaimyna murinta is lenkiskos plytos , geria apie 8 proc. -ir stovi , nei trupa nei ka.O jei dar vieno auksto trioba -tai visos atlaikys.

1,8 igeriamumo nerasit ant sendintos ranku darbo plytos. Man pavyko rasti tik Deppe ir Olfry sendintas plytas su igeriamumu 8 proc. Ir cia turbut kad igeriamumas pasiekiamas plytas papildomai gamykliskai impregnuojant.

Visos belgiskos ar olandiskos plytos - ne maziau 14 %
Atsakyti
ne tik ranku darbo , bet ir pigmentuotu (spalvotu), nors murininkas teige , kad murijo kazkokias tamsias kanadietiskas , kurios buvo irgi "stiklines". Bet jei veiksmas vyko rudeni, tai visos jos stiklines iskyrus ranku darbo..
Atsakyti
QUOTE(apievata @ 2013 02 06, 00:04)
ne tik ranku darbo , bet ir pigmentuotu (spalvotu), nors murininkas teige , kad murijo kazkokias tamsias kanadietiskas , kurios buvo irgi "stiklines". Bet jei veiksmas vyko rudeni, tai visos jos stiklines iskyrus ranku darbo..

Nesuprantau, kas yra "stiklines". o ypač rudenį.... smile.gif
Atsakyti
ypac mazai geriancios, o rudeni dasideda oro dregme -praktiskai neina jomis murinti.
Atsakyti
QUOTE(apievata @ 2013 02 05, 23:20)
ypac mazai geriancios, o rudeni dasideda oro dregme -praktiskai neina jomis murinti.

nu susiradau plytas <10 proc. Olandiskos. Paskutinis variantas. Atiduodu teismui
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 02 05, 22:42)

Esu pravaziaves dideli klinkerio centra pietinej varsuvoj, ant 79 kelio lyg konstantynow rajonas.
[B]Pradek nuo cia
Atsakyti
Skaiciau ir stebejausi apie tai kaip jus randate plytu ir plyteliu su 20% igeriamumu. bigsmile.gif
Gal as ko nezinau bet...Sitasme puslapyje kiek maciau visos su 6% igeriamumu. Gal meluoja rupuzes g.gif
Atsakyti