Inga, o ar Kaunas dar gaus sia savaite deziu? Nes man jau pasiutimas baisus ziauriai laukiu 12.18 ir 01.09 deziu o kaip neateina, taip neateina, ta svente i mano kiema
Lucien Piccard laikrodukas turejau toki bet pirkai is worldof kaina vsiai kita buvo, cia superine kaina ir free shipa stax nera kam melyni tinka, smulkutis, neblogas visai laikrodukas
Mano tokia striukyte kazkur pasiklydo .Moketa 12.31,galvojau su paskutine siunta bus,bet nera Gal dar atkeliaus.Su Laureta dabar nesigauna susisiekti .Gal kas netycia mano gavot ?
Lucien Piccard laikrodukas turejau toki bet pirkai is worldof kaina vsiai kita buvo, cia superine kaina ir free shipa stax nera kam melyni tinka, smulkutis, neblogas visai laikrodukas
aha sumaisiau cia matyt man jau nuo problemu-mazius n taja diena su tempa, bronchitas tempa nekrenta- antibiotikai itariu neveikia nu gal kazkiek tempa numusa nesuprantu as situ ligu