Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(diancyk @ 2013 02 05, 14:17)
Inga, o kaip GAPo didziai ? Nesioju S\M EURopini, koki is cia jamti  g.gif su (.)(.) 92 cm  blush2.gif

tik S ne daugiau
QUOTE(bambyze @ 2013 02 05, 14:17)
pasiūlykit tokį gerą variantą vyrišką  bigsmile.gif

http://www.dynamitet...rtz-chronograph

manasis turi, nesioja labai mielai pas mumi jis arti 500lt akropoly gruodi kai gavau spec paziurejau 4u.gif

sesers vyras pirko akribos jam patinka tie visokie pribambasiniai su skeletu viduj, manasis nemegsta tokiu, akribos irgi geri, nors pati nesioju seiko ir mb diesel, seiko i darba nesioja prie kostiumo tik rimtesnius

QUOTE(dziuginta @ 2013 02 05, 14:19)
o jis labai maziukas, kazkaip nesigaudau..

na mano gabaritam jis buvo per mazas nors sesei pirkau toki juoda jai graziai atrodo nepamenu ismatavimu tiksliu bet klasikinis moteriskas laikrodis apyranke normali tik pats mano kaim, bet as vyriskus megstu blush-anim-cl.gif mazokas blush2.gif
P.s gavau viena lucien neveike, jau strioko turejau kad skupus 2 k moka, bet pasirodo tiesiog elementa pakeist riekjo ir dabar tarnauja jau 3ti metai biggrin.gif

QUOTE(Lin1 @ 2013 02 05, 14:26)
o gal megztukai didinti, neprisimenu  g.gif  imti dydziu mazesni ?  4u.gif

gap coton nylon rayon -didinti, silko ir polisterio is cia neturiu tai nepasakysiu, megstukai jei kasmyrai skaiciau kad atitinka bet as gape ju matyt nemaciau nes kaina didele buna blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(trangvilija @ 2013 02 05, 14:13)
Inga, o ar Kaunas dar gaus sia savaite deziu? smile.gif Nes man jau pasiutimas baisus  lotuliukas.gif ziauriai laukiu 12.18 ir 01.09 deziu  smile.gif  o kaip neateina, taip neateina, ta svente i mano kiema  doh.gif

beliatristiku parasiau o normaliai ir neatsakiau blush2.gif deziu sia savaite dar gausim 4u.gif
tikiuosi jau ateis nes i remus proto suvokiamus laikymo... nebeitelpa
QUOTE(B M W @ 2013 02 05, 14:15)
user posted image
Mano tokia striukyte kazkur pasiklydo unsure.gif .Moketa 12.31,galvojau su paskutine siunta bus,bet nera doh.gif Gal dar atkeliaus.Su Laureta dabar nesigauna susisiekti doh.gif .Gal kas netycia mano gavot g.gif ?

BMW as tokia turiu, bet jei jum reik dabar galit paimti manaja o kai jusu ateis man atiduosite, maciau jusu laiskuti bet kai nzn ka atrasyti neatrasau o laureta nebuna online, kai tik ji bus, zadejo savaites gale atrasys 4u.gif

QUOTE(valyte_7 @ 2013 02 05, 14:30)
Jeigu mazai geria, temperaturos nenumusit.

100% sutinku mamuk, mano mazylis kai karsciavo kol neprievartavau su skysciai tol negerejo tik pradejau uzsiimti ties siuo klausimu, per pora paru pagerejo

QUOTE(*ArDoSa* @ 2013 02 05, 14:31)
Aciu, Inga 

Aciu Jums bigsmile.gif
Atsakyti
O GAP cia kazkoks kodukas, kad -50 proc? 4u.gif ax.gif Isidejus i krepsi nieko neminusuoja ax.gif
Atsakyti
taip koduka turiu, vakare pirksiu visom bendra krepsiuka
Atsakyti
Mergaites labai aciu uz nuostabu siuntinuka 4u.gif 4u.gif Dukrytes ugg tobuli wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciukas Jums wink.gif
o kaip ugg vaiku dydziai kazi euro 31 kuris cia usa butu blush-anim-cl.gif
J1?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 05, 14:44)
Aciukas Jums wink.gif
o kaip ugg vaiku dydziai  kazi euro 31 kuris cia usa butu blush-anim-cl.gif
J1?

US Sizes Euro Sizes UK Sizes Japan Sizes Inches CM
13 - 30 - 12 - 18 - 7.5" - 19.1
1 - 31 - 13 - 19 - 7.75" - 19.7
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 02 05, 15:44)
Aciukas Jums wink.gif
o kaip ugg vaiku dydziai  kazi euro 31 kuris cia usa butu blush-anim-cl.gif
J1?

tiesa sakant ten ant etiketes nesamoningai raso pirkau youth 2 dydi tai etiketej raso us 2 ,eur 32,bet realiai atitinka 34 kaip pagal normalia us dydziu lentele mirksiukas.gif Gal aiskiai parasiau mirksiukas.gif
As pirkau bailey mini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godukxas: 05 vasario 2013 - 14:55
[quote=Ingakalnis,2013 02 05, 14:35]

BMW as tokia turiu, bet jei jum reik dabar galit paimti manaja o kai jusu ateis man atiduosite, maciau jusu laiskuti bet kai nzn ka atrasyti neatrasau o laureta nebuna online, kai tik ji bus, zadejo savaites gale atrasys 4u.gif

Aciu Ingute 4u.gif ,dabar man jos nereikia.Galiu palaukti.Norim pavasari puostis.Tik bijau,kad visai nedingtu ar netycia kitai mamai nebutu issiusta.

Pamaciau,kad kitos mamos jau turi ax.gif ,tai ir panikuot swoon.gif pradaejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 02 05, 14:51)
US Sizes  Euro Sizes  UK Sizes  Japan Sizes  Inches  CM
13 - 30 - 12 - 18 - 7.5" - 19.1
1  - 31 -  13  - 19  -  7.75" - 19.7

rapoja size lentele zinau.. bet real jie didinti tai ir idomu kiek 4u.gif

QUOTE(godukxas @ 2013 02 05, 14:54)
tiesa sakant ten ant etiketes nesamoningai raso pirkau youth 2 dydi tai etiketej raso us 2 ,eur 32,bet realiai atitinka 34 kaip pagal normalia us dydziu lentele mirksiukas.gif Gal aiskiai parasiau mirksiukas.gif
As pirkau bailey mini

aciu labai 4u.gif

BMW as pirkau ta pacia diena kaip ir jus, gavau su siom dezem, luktelkim matyt jusu ateina sia savaite 4u.gif

labai laukiu kompanijos
www.gymboree.com dar truksta iki free shipuko drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki o kazin kaip gap dydziai vyrams ar atitinka europini jei paprastai nesioja xl europini koki rinktis cia apie megztinius aciu labai
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 02 05, 15:30)
Jeigu mazai geria, temperaturos nenumusit.

va tame ir beda-kad geria normaliai g.gif ta tempa ir taip nedidele svyuoja nuo 37-iki 37,6 nereik jokiu nuo tempu duot.. g.gif vakare savaime nukrinta isvis -nakti nebuna-ryte ir vel tas pats... doh.gif siandien ketvirta diena laukiu stebuklo doh.gif o bronchitas nesitraukia- todel ir manau kad antibiotikai nepadeda, nes kiek atsimenu kiti vaikai sirgo-savaite ir sveiki jei reikedavo antibu doh.gif ale tas dalykas vyresniems teko tik po du kartus, mazius tokiu bronchitu isvis pirma kart kad reiktu antibiotiku-per sesis metus doh.gif uztekdavo visokiu tepalu, laseliu ir prie sunkiausio kosulio doh.gif
reik man sirdziai mielo laikrodzio ir vyrui nu nerandu zaraza nors ieskau intensyviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgina @ 2013 02 05, 15:13)
sveiki o kazin kaip gap dydziai vyrams  ar atitinka europini jei  paprastai nesioja xl  europini koki  rinktis cia apie megztinius  aciu labai

vyrui turiu viena coton tai M pirkau ir tiko, tai jei nesioja Xl jauciu imciau Xl... nors aisku vienas cia nepalyginimui,gal kas turit daugiau ir pakomentuos 4u.gif

zeneta... nu taip bepigu patarineti 4u.gif
Atsakyti