O įdomu kaip su tais butais kurie neįrengti juos irgi šildys

Tikrai šildo,prie mano akių nuorino ir pradėjo šildyti.
Nors iš anksto tai nepaskambino,tiesiog tuo metu buvau bute,kai tuos darbininkus sutikau.
Anyte,jei neklystų tai Jūsų butas yra prieš mano,tai ten irgi beldė,nes galvojo,kad gal meistrai bus.Tai manau sulauksit greitu laiku skambučio.

Anyte,jei neklystų tai Jūsų butas yra prieš mano,tai ten irgi beldė,nes galvojo,kad gal meistrai bus.Tai manau sulauksit greitu laiku skambučio.
QUOTE(Zivilliux @ 2008 11 21, 15:23)
Tikrai šildo,prie mano akių nuorino ir pradėjo šildyti.
Nors iš anksto tai nepaskambino,tiesiog tuo metu buvau bute,kai tuos darbininkus sutikau.

Sveikos,
O kokiam cia korpuse sildo jau? A ar B?
B korpuse, mums irgi skambino ir prašė atnešti raktus.
idomu kiek butu jau pradejo sildyti
gal greit ir A korpusa predes po trupuciuka

gal greit ir A korpusa predes po trupuciuka

QUOTE(natalyka @ 2008 11 25, 15:19)
As vakar snekejau su Ausra, tai pasake kad musu bute pajungs ketvirtadieni, t.y. siandien arba rytoj. Tai ryt varysiu tikrinti.
Ar yra tokiu, kas turi baldu bute? Ar galutinai padare apdaila?
Na,aš vakar buvau,tai juda juda ten po biškį.A korpuse pagaliau irgi sudėjo turėklus ir laiptinėse kažkas tvarkoma.
Tik labai pasišlykštėjau darbininkais,nes B korpuse ryškiai jie atlikinėja gamtinius reikalus,nes dvokia vienam aukšte,kaip viešam WC.
Ladytron,pas mane jau yra viskas padaryta ir baldai beveik visi jau yra.
O šildo tai galingai,kai įėjau į butą net kvėpuoti nėra kuo.
Tik labai pasišlykštėjau darbininkais,nes B korpuse ryškiai jie atlikinėja gamtinius reikalus,nes dvokia vienam aukšte,kaip viešam WC.

QUOTE(Zivilliux @ 2008 11 27, 20:07)
Na,aš vakar buvau,tai juda juda ten po biškį.A korpuse pagaliau irgi sudėjo turėklus ir laiptinėse kažkas tvarkoma.

Nu vadinasi mes ne vieni tokie, kas jau viska sutvarke

Mum vakar pajunge sildyma
JEGA
JEGA

QUOTE(Ladytron @ 2008 11 28, 10:07)
Nu vadinasi mes ne vieni tokie, kas jau viska sutvarke
O gal zinai ka nors apie vandens ir elektros pajungina? Kada pazadejo tau?

Dar neklausiau.

sveiki
kadangi su C korpusu viskas taip ir liko daugiau nei neaisku-nusipirkom buta A korpuse
(netgi nuleido kaina visai neblogai..o kas jiems beliko,kai pasisiukslino su tuo C)
isikelt neskubam.tai gresim ir kalsim palengva
kadangi su C korpusu viskas taip ir liko daugiau nei neaisku-nusipirkom buta A korpuse

isikelt neskubam.tai gresim ir kalsim palengva

Aš irgi pirmiausia domėjausi C korpusu,bet jau tada buvo likę prastoki butai ir kaip Jūs minėjote,neaišku kada ten jį statys.