Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

GAL girdejot kada bus komisija butus pridavineti?
Atsakyti
Dar negreitai,kadangi nei aplinka nei korpusų vidūs nesutvarkyti.
Atsakyti
Jei jau irenget buta, tai kada planuojat ten apsigyvent?
Atsakyti
Kai tik namas bus priduotas,kitaip niekas neleidžia apsigyventi.Nors daugelis gyvena ir nepriduotuose namuose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 03, 15:06)
Kai tik namas bus priduotas,kitaip niekas neleidžia apsigyventi.Nors daugelis gyvena ir nepriduotuose namuose. g.gif

manau, kad nama greit nepriduos, mes planuojam anksciau apsigyvent, kai jau vandeni su elektra pajungs ax.gif
Papildyta:
kazin ar kas sukurs nauja foruma skirta kabantiem sodams, nes senas jau nebeveikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyka @ 2008 12 03, 13:19)
manau, kad nama greit nepriduos, mes planuojam anksciau apsigyvent, kai jau vandeni su elektra pajungs  ax.gif
Papildyta:
kazin ar kas sukurs nauja foruma skirta kabantiem sodams, nes senas jau nebeveikia  g.gif

Forumas gal veliau atsiras priklausys tik nuo sio namo gyventoju, nes kaip buvo matyti su pirmuoju nelabai kas ten ir kalbejo mirksiukas.gif
Atsakyti
natalyka,aš irgi mąstau keltis,kai viską pajungs,jei tik bus įmanoma.Kai pagalvoju,tai žiauru bus,nes aplink vyks statybos,kiti butus tvarkysis,bet jau taip norisi savuose namuose gyventi. rolleyes.gif

Forumas gali būti,kad ir čia.O gal kas mokantis sukurs atskirame puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 03, 15:31)
natalyka,aš irgi mąstau keltis,kai viską pajungs,jei tik bus įmanoma.Kai pagalvoju,tai žiauru bus,nes aplink vyks statybos,kiti butus tvarkysis,bet jau taip norisi savuose namuose gyventi. rolleyes.gif

Forumas gali būti,kad ir čia.O gal kas mokantis sukurs atskirame puslapyje.

mes tik vakar virtuve uzsakem, baldu vis issirinkt nagalim blush2.gif

Atsakyti
Pas mane yra virtuvės baldai su buitine technika ir sieninės spintos,o kitus dar renkuosi,nors kažkaip neskubu - laukiu Kalėdinių akcijų. bigsmile.gif O gal galit kas patarti kur Vilniuje dairytis geros kokybės baldų?
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 03, 15:47)
Pas mane yra virtuvės baldai su buitine technika ir sieninės spintos,o kitus dar renkuosi,nors kažkaip neskubu - laukiu Kalėdinių akcijų. bigsmile.gif O gal galit kas patarti kur Vilniuje dairytis geros kokybės baldų?

baldu rojui vyksta akcijos, bet mum nieks netinka schmoll.gif
Papildyta:
buitine technika jau turim, o baldu ne ax.gif
Atsakyti
O kur yra tokia parduotuvė? ax.gif Aš ne vilnietė,tai tokių parduotuvių dar nežinau. doh.gif Įdomu būtų pasidairyti,nors sunkiai randu sau patinkančius daiktus.Virtuvės ir sienines spintas užsakinėjau,kad pagal mane pagamintų,nes nieko neradau parduotuvėse. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 03, 16:02)
O kur yra tokia parduotuvė? ax.gif  Aš ne vilnietė,tai tokių parduotuvių dar nežinau. doh.gif  Įdomu būtų pasidairyti,nors sunkiai randu sau patinkančius daiktus.Virtuvės ir sienines spintas užsakinėjau,kad pagal mane pagamintų,nes nieko neradau parduotuvėse. blush2.gif

man rodos kalvariju gatvei, ten didelis asortimentas yra ir vienetiniu baldu, mum kampas reikalingas, bet niekor jo nerandam arba kaina kosmine doh.gif
Atsakyti