Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

man sake jog neaisku ar bus aglima kraustytis be pridavimo,turbut kad nea ax.gif
o apsauga net nieko nebepraso..jokiu leidimu nereikia...iejau ir isejau,net su masina vaziavau..nemaciau jokio apsauginio ir niekas mano auto netikrino mirksiukas.gif
Atsakyti
Oficialiai žinoma,kad negalima kol namas nepriduotas,bet mes jau susitarėm.
Tai tikriausiai matė,kad moteris šaldytuvo nepaneštų,tai ir netikrino. biggrin.gif Viskas užrakinta su abiem spynom,niekas neįsilauš.
Atsakyti
man tai idomu kada musu tuos "kabancius sodus" prades tvarkyti.... siaip ir parkingas belenkas darosi...
Atsakyti
QUOTE(ozyri @ 2008 12 16, 11:43)
man tai idomu kada musu tuos "kabancius sodus" prades tvarkyti.... siaip ir parkingas belenkas darosi...

tai kad jau tvarko, ar seniai buvai?
Atsakyti
Tikrai,parkingą tvarkė jau prieš kokias tris savaites ir aplinkui vaizdas gražėja. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 16, 13:15)
Tikrai,parkingą tvarkė jau prieš kokias tris savaites ir aplinkui vaizdas gražėja. rolleyes.gif

ir man tas vaizdas patinka, pati maciau sestadieni kaip tvarke A korpusa ir aplinkui smile.gif
Atsakyti
6-dienį?Tai matyt tikrai "Žia valdai" užpakaliai dega,nes vasaros metu savaitgaliais ten niekas nedirbdavo. biggrin.gif Ryt pati ten važiuoju,tai pažiūrėsiu ar per dvi savaites kol ten nebuvau,kas pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 16, 13:28)
6-dienį?Tai matyt tikrai "Žia valdai" užpakaliai dega,nes vasaros metu savaitgaliais ten niekas nedirbdavo. biggrin.gif  Ryt pati ten važiuoju,tai pažiūrėsiu ar per dvi savaites kol ten nebuvau,kas pasikeitė.

tikrai pasikeite mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam gyvatuko reikia elektrinio 40W? uz koki 150lt atiduociau.... fainas, naujas ir kompaktiskas.
Atsakyti
O gal kam stiklinės sienelės voniai? biggrin.gif Niekas ja nesidomi,neįsivaizduoju,kaip ją parduoti.
Na,tikrai gražėja mūsų sodai. thumbup.gif Kelias jau tvarkomas,šaligatviai atsirado.
Atsakyti
Ausra sake,kad parkingui dar 2men reikia... O pievele zeldins tik pavasari..ziema niekas "kabanciu sodu" net netvarkys g.gif

Niekam nepavydziu tokio meistro kaip kad pas mane...vonioje tiek broko.. nezinau verkt ar i teisma paduot verysad.gif g.gif
Jau toks atgrubnagis,pats mato kad daug broko,tai net sutiko kad uz dazyma nemokeciau schmoll.gif baisu.. O dar giriasi,jog kazkas is mano kaimynu ji ima remonta daryt doh.gif
Atsakyti
Logiška,žiemą pievelių ir taip niekas neželdina.Man tai giliai dzin ta aplinka,bele sutvarkytų laiptines normaliai,kad greičiau apsigyventi būtų galima. blush2.gif
Atsakyti