o apsauga net nieko nebepraso..jokiu leidimu nereikia...iejau ir isejau,net su masina vaziavau..nemaciau jokio apsauginio ir niekas mano auto netikrino
man sake jog neaisku ar bus aglima kraustytis be pridavimo,turbut kad nea
o apsauga net nieko nebepraso..jokiu leidimu nereikia...iejau ir isejau,net su masina vaziavau..nemaciau jokio apsauginio ir niekas mano auto netikrino
Oficialiai žinoma,kad negalima kol namas nepriduotas,bet mes jau susitarėm.
Tai tikriausiai matė,kad moteris šaldytuvo nepaneštų,tai ir netikrino.
Viskas užrakinta su abiem spynom,niekas neįsilauš.
Tai tikriausiai matė,kad moteris šaldytuvo nepaneštų,tai ir netikrino.
QUOTE(ozyri @ 2008 12 16, 11:43)
man tai idomu kada musu tuos "kabancius sodus" prades tvarkyti.... siaip ir parkingas belenkas darosi...
tai kad jau tvarko, ar seniai buvai?
Tikrai,parkingą tvarkė jau prieš kokias tris savaites ir aplinkui vaizdas gražėja.
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 16, 13:15)
Tikrai,parkingą tvarkė jau prieš kokias tris savaites ir aplinkui vaizdas gražėja. 
ir man tas vaizdas patinka, pati maciau sestadieni kaip tvarke A korpusa ir aplinkui
6-dienį?Tai matyt tikrai "Žia valdai" užpakaliai dega,nes vasaros metu savaitgaliais ten niekas nedirbdavo.
Ryt pati ten važiuoju,tai pažiūrėsiu ar per dvi savaites kol ten nebuvau,kas pasikeitė.
QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 16, 13:28)
6-dienį?Tai matyt tikrai "Žia valdai" užpakaliai dega,nes vasaros metu savaitgaliais ten niekas nedirbdavo.
Ryt pati ten važiuoju,tai pažiūrėsiu ar per dvi savaites kol ten nebuvau,kas pasikeitė.
tikrai pasikeite
O gal kam stiklinės sienelės voniai?
Niekas ja nesidomi,neįsivaizduoju,kaip ją parduoti.
Na,tikrai gražėja mūsų sodai.
Kelias jau tvarkomas,šaligatviai atsirado.
Na,tikrai gražėja mūsų sodai.
Ausra sake,kad parkingui dar 2men reikia... O pievele zeldins tik pavasari..ziema niekas "kabanciu sodu" net netvarkys
Niekam nepavydziu tokio meistro kaip kad pas mane...vonioje tiek broko.. nezinau verkt ar i teisma paduot
Jau toks atgrubnagis,pats mato kad daug broko,tai net sutiko kad uz dazyma nemokeciau
baisu.. O dar giriasi,jog kazkas is mano kaimynu ji ima remonta daryt
Niekam nepavydziu tokio meistro kaip kad pas mane...vonioje tiek broko.. nezinau verkt ar i teisma paduot
Jau toks atgrubnagis,pats mato kad daug broko,tai net sutiko kad uz dazyma nemokeciau
Logiška,žiemą pievelių ir taip niekas neželdina.Man tai giliai dzin ta aplinka,bele sutvarkytų laiptines normaliai,kad greičiau apsigyventi būtų galima.