Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 18, 15:58)
Logiška,žiemą pievelių ir taip niekas neželdina.Man tai giliai dzin ta aplinka,bele sutvarkytų laiptines normaliai,kad greičiau apsigyventi būtų galima. blush2.gif

pritariu visu 100 procentu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki kaimyneliai,
kada susipazinimo baliukas ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ziurekit kaimynkos/ai, kadangi apatiniu spynu vis tiek jie nekeis, tai kad nepirkti nauju cia vienas meistriukas nebloga ideja pasiule... kad ir is skirtingu namu paimti ir apsikeisti mums tomis spynomis. Siaip logiska, pasikeiciam spynom atiduodam visus raktus kuriuos turim vieni kitiems, o ka ten ZIA turi tai jau nebeidomu, nes nieks nezinos kas su kuo apsikeite. Kas susidomejos privacia zinute atsiuskit - apsikeisim ir pinigelio sutaupysim. as A korpuse.
Atsakyti
Sveiki,

Snekejau neseniai su Ausra, gal as aisku is medzio nukritau, bet kazkaip galvojau kad galesim gyventi anksciau nei vasario ar kovo men.? Ka jums zadejo?
Papildyta:
QUOTE(ozyri @ 2008 12 17, 09:57)
Gal kam gyvatuko reikia elektrinio 40W? uz koki 150lt atiduociau.... fainas, naujas ir kompaktiskas.

Gal turi kokia nuotrauka? Nes mes galvojam pirkti, tai vis tiek pigiau iseina smile.gif
Atsakyti
[quote=Ladytron,2008 12 28, 00:23]
Sveiki,

Snekejau neseniai su Ausra, gal as aisku is medzio nukritau, bet kazkaip galvojau kad galesim gyventi anksciau nei vasario ar kovo men.? Ka jums zadejo?

Gal ji turejo omenyje pridavima? nes nesuprantu, kodel jie negali pajungti vandens ir elektra, nes sake, kad del elektros visi dok-ai priduoti ir tik laukiam kada pakvies pasirasyti sutarti su elektros tinklais, del vandens man sake bus pajungta per 2-3 savaites (siaip man atrodo jau praejo ir 2 ir 3 savaites), ko dar pritruko?
ar jau pasiraset pilnos apdailos pridavimo akta?
Atsakyti
as sutinku del apatiniu spynu keitimo thumbup.gif gera mintis mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip galima pasirasyti pilna akta,jei mano balkone net plyteles neisglaistytos,tarp plastikiniu langu didziausi plysiai.. g.gif Nera vandens,tad pati negaliu patikrinti ar gerai meistrai pajunge vonia,wc... ax.gif

Beje,be parkingo nepridavines namo..o jis bus tik po 2-3men. Juk namas nesutvarkytas,kaip gali parkinga pradet verysad.gif
Atsakyti
Aš tai kelis užėjimus mačiau,kad parkingas tvarkomas.
Abejoju ar lauksiu pridavimo,tik sutvarkys laiptinę ir pajungs viską - kelsiuosi gyventi.
Atsakyti
Mes irgi, kai tik tais turesim vandeni ir elektra is kart gyvensim, nesvarbu kad nepriduotas bus, jau pasakiau Ausrai. Belieka tik laukti...

QUOTE(Zivilliux @ 2008 12 29, 14:38)
Aš tai kelis užėjimus mačiau,kad parkingas tvarkomas.
Abejoju ar lauksiu pridavimo,tik sutvarkys laiptinę ir pajungs viską - kelsiuosi gyventi.

Atsakyti
gal kas gali pasidalint mintimis apie slenkscius ? ax.gif pas mane daug langu,tai reiktu juos graziai padaryti....kad nebutu slidus iejimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauracka @ 2009 01 04, 18:25)
gal kas gali pasidalint mintimis apie slenkscius ? ax.gif    pas mane daug  langu,tai reiktu juos graziai padaryti....kad nebutu slidus iejimas  g.gif

Tai kiek pas Jus langų?Čia apie balkonų slenksčius?
Atsakyti
Sveikos kaimynkos 4u.gif
kokios prognozes?
kada vendeni su elektra pajungs?
Atsakyti
Aš tai visai atsilikusi,nieko nebežinau kas ten dedasi. ax.gif
Man irgi įdomu,gal kas iš kaimynų kalbėjot su Aušra? rolleyes.gif
Atsakyti