Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(iggnas @ 2008 01 12, 19:11)

?
Atsakyti
Sveiki kaiminai 4u.gif
Ir mes laukiam buto A korpuse nežinau jau kiek metu.Aušku reikejo pirkti ne rezervacini poperiuka o daikta.Pasirašem preliuminari sutarti liepos men.Vieta tikrai gera.Ir nera šnekos apie miegamaji raj.Is ryto KAMSČIAI --vakare atgal tas pats.Kiekviena diena važinineju ten atgal:((((((.Buvau prancuzijoi,buvau ir kitur .specialiai ne žiurejau ,bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre thumbup.gif .
Atsakyti
bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre

pastaba buvo del komplekso kokybes, ne vietos smile.gif
Atsakyti
Musu 7 4u.gif tikrai kaimynkos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyka: 25 sausio 2008 - 09:36
QUOTE(Camil @ 2008 01 24, 16:01)
Sveiki kaiminai 4u.gif
Ir mes laukiam buto A korpuse nežinau jau kiek metu.Aušku reikejo pirkti ne rezervacini poperiuka o daikta.Pasirašem preliuminari sutarti  liepos men.Vieta tikrai gera.Ir nera šnekos apie miegamaji raj.Is ryto KAMSČIAI --vakare atgal tas pats.Kiekviena diena važinineju ten atgal:((((((.Buvau prancuzijoi,buvau ir kitur .specialiai ne žiurejau ,bet nekur nemačiau emigrantu bendrabučiu ar butų miesto centre thumbup.gif .

Kuriam aukšte jūsų butas

QUOTE(voveriena @ 2008 01 25, 08:43)
pastaba buvo del komplekso kokybes, ne vietos smile.gif

iš ko sprendi apie kokybę, kol nepastatyta. Tą patį apie kokybę galiu kalbėti apie visus statomus namus, rask nors vieną kokybišką mirksiukas.gif
QUOTE(natalyka @ 2008 01 25, 09:34)
Musu 7  4u.gif tikrai  kaimynkos

Aga , bet labai jau nenoriai bendraujančios biggrin.gif
Atsakyti
iš ko sprendi apie kokybę, kol nepastatyta. Tą patį apie kokybę galiu kalbėti apie visus statomus namus, rask nors vieną kokybišką

komplekso kokybe- ne tik statybos kokybe wink.gif
Atsakyti
Pardavimas ne labai g.gif .Saite]KABANTYS SODAI[kaip buvo 15 būtu taip ir yra.......tik rezervacija šokineja .www.Skelbiu.lt apie 10 kitu būtu.O kur dar Aruodas,e-domus.Eigu rezervuotos buvo visos,reiškia nuo preliuminario daug atsisako??? Apie kokybe .Kokybe nuo žmogaus atsakomybes ir sažines priklauso,ir medžiagu pasirinkimo(kainų).Aš taip galvoju g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Camil @ 2008 01 30, 12:12)
.Eigu rezervuotos buvo visos,reiškia nuo preliuminario daug atsisako??? Apie kokybe .Kokybe nuo žmogaus atsakomybes ir sažines priklauso,ir medžiagu pasirinkimo(kainų).Aš taip galvoju  g.gif .

Na apie sąžinę ir atsakomybę šių žmonių tai aš patyliu, taip kad labai gero tikėtis bijau unsure.gif
Atsakyti
Ej, kaimynkos,

Nereikia nervintis anksciau laiko, as galvoju kad viskas bus ok. mirksiukas.gif Nereikia nieko klausytis nei apie kokybe, nei apie dar ka.

voveriena, o tu gal statybose dalyvauji?
Atsakyti
Ramu čia pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2008 02 21, 12:20)
Ramu čia pas mus rolleyes.gif

Labai ramu...nebendraujancios kaimynkos blink.gif
Atsakyti
voveriena, o tu gal statybose dalyvauji?

ne, tik savo laiku dirbau firmoj, projektuojancioj si kompleksa smile.gif
Atsakyti