Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

Sveikos, 4u.gif
Aš buvau statybose užvakar ir šiandien ten važiuosiu.Turėjau pirkti butą C korpuse,bet kai pamačiau,kad jis bus statomas ant seno pastato,o ir langai į sieną,tai apsigalvojau. doh.gif Tą korpusą žada baigti statyti tik rudenio viduryje.Išsirinkau B korpusą,nes kažkodėl labiausiai patiko,kad langai i tą garsų sodą.Nežinau su kuo jūs kalbėjote,kad žadėjo gegužės mėnesį leisti remontus pradėti,bet man sakė,kad tik liepos mėn. blush2.gif
Atsakyti
Mes kai rinkomės butą tai rinkomės tarp dviejų variantų: Kabančių sodų ir Vivulskio 12. Pasirinkome Vivulskio, nors ir brangesnis nei Sodai, bet ten sukėlė abejonių statybos kokybė bei laikas kada užbaigs. Kai apžiūrinėjome Sodus, tai sakė, kad pabaigs gegužės mėnesį, Vivulskio- birželį. Palyginau ir pamačiau, kad Sodų tikrai daug mažiau padaryta, dar net fasadas nepradėtas normaliai daryti, o Vivulskio jau pastolius nurinkinėja, jau daug butų yra kur įsirenginėja žmonės. Baisu, kad Soduose norėdami laiku suspėsti su terminais nepradėtų paskubomis daryti ir dėl to nukentės kokybė. Dar vienas dalykas, kuris nulėmė, kad nesirinkome Sodų- neaišku, kada toje teritorijoje statybos baigsis, nes C korpusas dar net nepradėtas statyti g.gif Tai kieme manau, kad dar ir kitais metais vyks darbas, kažkai nelabai viliojo toks variantas. Taip pat gamykla stovinti, kuri ne ŽIA priklauso, o kažkam kitam ir lygtais ją žada remontuoti, tai vėl vyks kažkokios statybos. Tai šis projektas mums sukėlė tam tikrų abejonių ir nusprendėm pasirinkti kitą variantą.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 04 26, 13:35)
Mes kai rinkomės butą tai rinkomės tarp dviejų variantų: Kabančių sodų ir Vivulskio 12. Pasirinkome Vivulskio, nors ir brangesnis nei Sodai, bet ten sukėlė abejonių statybos kokybė bei laikas kada užbaigs. Kai apžiūrinėjome Sodus, tai sakė, kad pabaigs gegužės mėnesį, Vivulskio- birželį. Palyginau ir pamačiau, kad Sodų tikrai daug mažiau padaryta, dar net fasadas nepradėtas normaliai daryti, o Vivulskio jau pastolius nurinkinėja, jau daug butų yra kur įsirenginėja žmonės. Baisu, kad Soduose norėdami laiku suspėsti su terminais nepradėtų paskubomis daryti ir dėl to nukentės kokybė. Dar vienas dalykas, kuris nulėmė, kad nesirinkome Sodų- neaišku, kada toje teritorijoje statybos baigsis, nes C korpusas dar net nepradėtas statyti  g.gif  Tai kieme manau, kad dar ir kitais metais vyks darbas, kažkai nelabai viliojo toks variantas. Taip pat gamykla stovinti, kuri ne ŽIA priklauso, o kažkam kitam ir lygtais ją žada remontuoti, tai vėl vyks kažkokios statybos. Tai šis projektas mums sukėlė tam tikrų abejonių ir nusprendėm pasirinkti kitą variantą.

Na šaunu ,kad pasirinkot sau tinkamiausią variantą. Kiekvienas turi manau savo pliusų ir minusų. Manau dėl kokybės bus dar matyti ,gal jūsiškiai kaip tik skuba ir ir brokas taip taip pat gali būti neišvengiamas mirksiukas.gif . O kol kas bent pirmas vaizdas neblogas kas liečia dalinę apdailą. O dėl statybų šalia niekas negarantuotas kad šalia jūsiškio neikada nevykas statybos. Žodžiu bet kokiu atveju kaip bus taip, pakentėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2008 04 28, 09:21)
Na šaunu ,kad pasirinkot sau tinkamiausią variantą. Kiekvienas turi manau savo pliusų ir minusų. Manau dėl kokybės bus dar matyti ,gal jūsiškiai kaip tik skuba ir ir brokas taip taip pat gali būti neišvengiamas mirksiukas.gif . O kol kas bent pirmas vaizdas neblogas kas liečia dalinę apdailą. O dėl statybų šalia niekas negarantuotas kad šalia jūsiškio neikada nevykas statybos. Žodžiu bet kokiu atveju kaip bus taip, pakentėsim  mirksiukas.gif

Visiškai sutinku, aš išdėsčiau argumentus, kodėl mes nesirinkome kabančių sodų, jokiu būdu nieko neatkalbinėju ir neįtikinėju. Reikalas tas, kad mano draugas, su kuriuo kartu perkame butą, dirba statybų srityje ir nusimano tuose dalykuose. Brokas visose statybose buvo ir bus, tik vienose mažiau, o kitose daugiau. Dėl Sodų man daugiausiai abejonių kelia pabaigimo laikas, nes kai mes apžiūrinėjom prieš porą savaičių, tai agentė sakė, kad gegužės mėnesį pabaigs. Savaitgalį kaip tik pro šalį praėjom, tai vaizdas toks, kad niekas nepasikeitė nuo to laiko kai mes ten viduj buvom. Nu bet čia gal iš šono taip atrodo. Tikrai nekritikuoju tų kas ten pasirinko butus. 4u.gif
Vivulskio tą butą kur nusipirkom tikimybė kad ką nors pastatys po langais yra nedidelė, nes yra darželis, bet aišku visko būna. Ir šiaip ten vieta tokia, kad sunkiai ką nors įkiši, nebent senus namus griauti pradėtų smile.gif
Atsakyti
Vivulskio tą butą kur nusipirkom tikimybė kad ką nors pastatys po langais yra nedidelė, nes yra darželis, bet aišku visko būna. Ir šiaip ten vieta tokia, kad sunkiai ką nors įkiši, nebent senus namus griauti pradėtų

va, kasdien ziuriu i jusu nama is ofisiuko smile.gif statybos juda sparciai, vieta tikrai labai patogi smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos kaimynes smile.gif , prasom uzsukt i www.sp.lt/kaimynai/ ir prie irmos idejos, paspausk ant penktos zvaigzdutes smile.gif , gal pavyks laimeti kamera naujiems namuciams rolleyes.gif
Atsakyti
Ryt ir vėl važiuojam į statybas. doh.gif
Mums pranešė,kad po dviejų savaičių bus galima pradėti remontus,tai kaip paklaikę ieškom remontininkų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 14, 22:55)
Ryt ir vėl važiuojam į statybas. doh.gif
Mums pranešė,kad po dviejų savaičių bus galima pradėti remontus,tai kaip paklaikę ieškom remontininkų. blink.gif

Mes birželio 4 susitarėme priimti butą. Bet įdomūs jei man vistiek. Sako galėsite įsirenginėti, o paskui jame siųstame rašte rašo, kad į patalpas galėsime patekti ne visada , o tik rangovui leidus, tai kaip atsiprašant per 90 dienų tą butą įsirengt doh.gif

Zivilliux kuris jūsų korpusas, kelintame aukšte butas?
Atsakyti
Na,šiandien viską tiksliau ir aš sužinosiu. g.gif
B korpuse,penktame aukšte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 15, 09:26)
Na,šiandien viską tiksliau ir aš sužinosiu. g.gif
B korpuse,penktame aukšte. smile.gif

mes irgi ten pat ir aukštas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Tai būsim kaimynių kaimynės. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta blush2.gif nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju rolleyes.gif Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse schmoll.gif Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai? ax.gif
Papildyta:
Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta blush2.gif nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju rolleyes.gif Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse schmoll.gif Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai? ax.gif
Atsakyti