Įkraunama...
Įkraunama...

ŽIA Valda "Kabantys sodai"

QUOTE(anytė @ 2008 05 15, 07:21)
Mes birželio 4 susitarėme priimti butą. Bet įdomūs jei man vistiek. Sako galėsite įsirenginėti, o paskui jame siųstame rašte rašo, kad į patalpas galėsime patekti ne visada , o tik rangovui leidus, tai kaip atsiprašant per 90 dienų tą butą įsirengt doh.gif

Zivilliux kuris jūsų korpusas, kelintame aukšte butas?

Sveikutes,
as naujoke..svieziai iskepta nelabai zinau kaip veikia sis tinklalapis,bet daznai ji paskaitineju Kaip tik ieskau atsakymu i klausimus..del kabanciu sodu,mano butas is 6auksto,nukrito i 5Akorpuse Reikia kita savaitele pasirasyti dalines apdailos darbu perdavimo-priemimo akta.O kaip pasitikrinti laiduma silumai bei garsui?Maciau per tv ,kad reikia kokiai tai instancijai skambinti..gal kas zinot apie tai?
Atsakyti
Man įdomu pasidarė,o jūs irgi gavote kelionę į bet kurią Europos šalį savaitgaliui? g.gif Gal jau kas keliavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilliux: 18 gegužės 2008 - 13:34
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 18, 12:24)
Man įdomu pasidarė,o jūs irgi gavote kelionę į bet kurią Europos šalį savaitgaliui? g.gif  Gal jau kas keliavot?

tai 2butus pirkot?Man siule antra buta su 10%nuolaida ir kelione....sakau jei isgaliu antra buta ipirkt,tai ir kelione nusipirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Kad kelionę siūlė ir vieną butą perkantiems. Mes kai ten žiūrėjom pirkti, tai klausėm kiek nuleistų, tai atsakymas buvo, kad nieko, nes gaunate kelionę smile.gif
Atsakyti
Pirkom vieną butą,išsikaulinom šokią tokią nuolaidą ir kelionę gavom. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilliux @ 2008 05 18, 13:24)
Man įdomu pasidarė,o jūs irgi gavote kelionę į bet kurią Europos šalį savaitgaliui? g.gif  Gal jau kas keliavot?

na kadangi mes butą jau rezervavę prieš 2 metus buvom ,tai kelionių mums nesiūlė. Ir iš viso mes tai jaučiu priskiriami prie nemylimų klientų biggrin.gif
. Ar kuri nors bandėt keisti buto išplanavimą, labai įdomu kiek užsiprašė už tai.
Atsakyti
Aš tai nebandžiau,nes išplanavimas man patinka.Dabar gyvenu panašaus išplanavimo bute,tai labai patinka. Labiausiai kas nepatiko,kad miegamojo kambaryje padarė du paprastus langus,o man norėtųsi,kad būtų iki žemės.
Atsakyti
Na stai, siandien vyras apziurejo butuka, sake jau galima apdaila daryti thumbup.gif , tik dabar reik susirasti kas darys smile.gif . O as pati to buto dar nesu maciusi gyvai g.gif , na bet gal pamatysiu greitu metu...
Nagi kaimyneles, balsuojam www.sp.lt, uz Irmos ideja ir tik 5 zvaigzdutem. Siandien paskutine diena!!!! O mums gi visai nepamaisytu kameriuke rolleyes.gif , pvz. automobiliu stovejimo aiskteleje. O ko nepabandyti gauti ja nemokamai bigsmile.gif .
Balsuokit is visu kompu ir draugu paprasykit mirksiukas.gif .
Atsakyti
Mes jau sutarėm šį ketvirtadienį butą priimti. thumbup.gif Vyrukai darbui rasti,tai viskas po truptį judės finišo link. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir man keliones nesiule,nes buta rezervavau pacioje pardavimu pradzioje. O jus garso izoliacija pasitikrinote? Kad nesigirdetu ka veikia kaimyneliai biggrin.gif
Architekte sake,jog norint versti gipso kartono sienas jokio sutikimo nereikia,nebent imate paskola,tai su banku pasitart reikia,nes kaip ir jie savininkai. Nebent del atraminiu sienu... Aiskunepamaisys ir pasiklaust pas pardaveja:) As tai didinsiu vonia...nes labai jau mazyte..o norisi vonioje paguleti,duso kabina gerai,bet vonia relax geriau..uzsidesiu sienele ir turesiu kaip ir duso kabina ax.gif Tik svetaine truputeli sumazes... doh.gif

Atsakyti
Mes jau šiandien su meistriuku buvom bute ir aptarėm kaip ką darysim.Patikrino jis viską,ir sakė kokybė pakankamai gera,sienos lygios (ten su kažkokiu aparatu tikrino).Vienintelis minusas,ar pas jus irgi koridoriuje padaryta niša sieninei spintai?Nežinau,kas per idiotai skydelį su elektra sugalvojo įrengti taip,kad statant spintą neitų to skydelio durelių atidaryti?Vandens skydelis padarytas normaliai,kad jo nesimatys,o elektros kažkodėl padarė šone. blink.gif
Atsakyti
As tai didinsiu vonia...nes labai jau mazyte..o norisi vonioje paguleti,duso kabina gerai,bet vonia relax geriau..uzsidesiu sienele ir turesiu kaip ir duso kabina ax.gif Tik svetaine truputeli sumazes... doh.gif
[/quote]

O tai kokio didudo ta vonia yra? g.gif
Atsakyti