Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Aciu Jums labai 4u.gif pagelbejot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2013 04 05, 17:49)
Aciu Jums labai  4u.gif pagelbejot smile.gif

Sėkmės ir kantrybės 4u.gif kai pasirinksit dalykus - parašykite kokius, kartais sutampa kas kokius pasirenka, tai keliems smagiau mokytis ir egzaminus paskui drąsiau laikyti thumbup.gif

O jei bus klausimų - klauskite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 04 05, 23:34)
Sėkmės ir kantrybės  4u.gif kai pasirinksit dalykus - parašykite kokius, kartais sutampa kas kokius pasirenka, tai keliems smagiau mokytis ir egzaminus paskui drąsiau laikyti  thumbup.gif

O jei bus klausimų - klauskite  4u.gif

4u.gif Aciu labai,sekmes Jums studijuojant
Atsakyti
Labas visoms, pasirodo namu darbams gavome tiesiog klausimus i kuriuos reikia issamiai atsakyti ir viena bylute isspresti smile.gif , zodziu beveik viska pasidariau, bet pritrukau literaturos, gal kuri nors turit uzsienio teises istorijos, ar lietuvos teises istorijos pdf knyga, nesvarbu kokio autoriaus, gal galetumet pasidalinti (jooratuke@gmail.com) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 04 07, 05:05)
Labas visoms, pasirodo namu darbams gavome tiesiog klausimus i kuriuos reikia issamiai atsakyti ir viena bylute isspresti  smile.gif , zodziu beveik viska pasidariau, bet pritrukau literaturos, gal kuri nors turit uzsienio teises istorijos, ar lietuvos teises istorijos pdf knyga, nesvarbu kokio autoriaus, gal galetumet pasidalinti (jooratuke@gmail.com)  ax.gif

Prisijungsiu iš kompo, tada pažiūrėsiu ar turiu ką. Dabar neprisimenu. Bet tai gali būti į dienos pabaigą, dar išvažiuoti turiu
Atsakyti
Sveikos MRU studentaites 4u.gif

as po keleriu metu studiju sustabdymo ryztuosi gryzti. Labai reikia Jusu pagalbos.. Turiu du nelaikytus dalykus -
baudziamosios teises proceso ir
administracines teises proceso egzaminai.
Gal kas turit konspektu pasidalinti, buciau labai labai dekinga, nes labai pagelbetumete, nepazystu nei vieno studento, su kuo pasitarti, reikia viska ruostis savarankiskai ir eiti laikyti.
Gal atsiras neperseniausiai laikiusiuju siuos dalykus, butu smagu pasitarti, butu drasiau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2013 04 09, 12:43)
Sveikos MRU studentaites  4u.gif

as po keleriu metu studiju sustabdymo ryztuosi gryzti. Labai reikia Jusu pagalbos.. Turiu du nelaikytus dalykus -
baudziamosios teises proceso ir
administracines teises proceso egzaminai.
Gal kas turit konspektu pasidalinti, buciau labai labai dekinga, nes labai pagelbetumete, nepazystu nei vieno studento, su kuo pasitarti, reikia viska ruostis savarankiskai ir eiti laikyti.
Gal atsiras neperseniausiai laikiusiuju siuos dalykus, butu smagu pasitarti, butu drasiau..  verysad.gif

baudziamaji procesa kaip tik ruosiusi laikyti ateinanciomis savaitemis.. 4u.gif galiu imesti medziaga, bet ji siek tiek pasenusi, nes yra bpk pakeitimu. As labiau is knygos mokausi.. Dar man atrodo turiu papildomos medziagos.
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 04 09, 13:41)
baudziamaji procesa kaip tik ruosiusi laikyti ateinanciomis savaitemis..  4u.gif  galiu imesti medziaga, bet ji siek tiek pasenusi, nes yra bpk pakeitimu. As labiau is knygos mokausi.. Dar man atrodo turiu papildomos medziagos.

mamaEgle, ar turejai ziniu visuomenes pletra? uzstrigau su viena uzduotim, man ten toks kosmosas.. doh.gif jei turejai- prasysiu pagElbos lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Kadija,2013 04 09, 14:44]
baudziamaji procesa kaip tik ruosiusi laikyti ateinanciomis savaitemis.. 4u.gif galiu imesti medziaga, bet ji siek tiek pasenusi, nes yra bpk pakeitimu. As labiau is knygos mokausi.. Dar man atrodo turiu papildomos medziagos.

na stai, kaip smagu:) Zinoma mokytis ruosiuosi ne vien is konspektu, bet pradziai butu smagu, orientacijai susisteminta medziaga, plius, gal net gi aiskiau, kai viskas primirsta...
As Jums zinute parasysiu;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 09 balandžio 2013 - 14:54
[quote=Dairana,2013 04 09, 14:53]
[quote=Kadija,2013 04 09, 14:44]
na stai, kaip smagu:) Zinoma mokytis ruosiuosi ne vien is konspektu, bet pradziai butu smagu, orientacijai susisteminta medziaga, plius, gal net gi aiskiau, kai viskas primirsta...
As Jums zinute parasysiu;)
[/quote]
Knygose viskas taip pat kuo puikiausiai susisteminta, be to ten netgi naujesne informacija, pagal naujausius pakeitimus (praktiskai visus). Rekomenduoju: http://www.patogupir...-vadovelis.html
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 04 10, 08:57)
Knygose viskas taip pat kuo puikiausiai susisteminta, be to ten netgi naujesne informacija, pagal naujausius pakeitimus (praktiskai visus). Rekomenduoju: http://www.patogupir...-vadovelis.html

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dairana @ 2013 04 11, 17:56)

aisku knygos kaina kiek didoka... bet man labai patinka, kad joje viskas aisku ir paprasta smile.gif gal yra kas internete perparduoda ja.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 04 09, 12:44)
baudziamaji procesa kaip tik ruosiusi laikyti ateinanciomis savaitemis..  4u.gif  galiu imesti medziaga, bet ji siek tiek pasenusi, nes yra bpk pakeitimu. As labiau is knygos mokausi.. Dar man atrodo turiu papildomos medziagos.
Papildyta:

mamaEgle, ar turejai ziniu visuomenes pletra? uzstrigau su viena uzduotim, man ten toks kosmosas..  doh.gif jei turejai- prasysiu pagElbos  lotuliukas.gif

Neturėjau aš šito gėrio. Man vien pavadinimas siaubą kėlė..... nors gal medžiagos turiu, pažiūrėsiu
Atsakyti