Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Kadija @ 2013 03 06, 13:08)
Hm.. o as kazkaip uzfiksavau, kad tu labai stropiai mokeis smile.gif man tas tavo rekordinis skaicius per savaite islaikytu egzaminu ispudi matyt padare neisdildoma, kurio jau nieks nepakeis  thumbup.gif
O dar neapsigynei pas ji? Man kurisniai dar laukia, tai reikia padet prie sio destytojo pliusiuka  bigsmile.gif

Beje, politologija as dabar skaitau , ojeiiii fool.gif bandysiu prasytis laikyti egzamina, kai viska perskaitysiu  umn.gif

O aš antrą mėnesį poilsiauju nuo mokslų blush2.gif nors reikia pradėti palengva vėl juos krapštyti, juk paskui pasikartoti yra lengviau nei viską iš naujo mokytis topsecret.gif bet čia gudriai žinau ir gudri kitam patarti, o pačiai taip daryti..... doh.gif ypač kai dabar nebežinau kada egzaminų galėsiu atvažiuoti laikyti doh.gif bet vis tiek reikės, tik kad nenusikeltų viskas iki kito pavasario doh.gif doh.gif doh.gif

Dar negyniau schmoll.gif nespėjau tada, kai buvau. Kai pereisi į ištęstines ir jeigu truks kreditų, imk dalyką ir kursinį iš to pačio dalyko, pas tą patį dėstytoją. Bus vienas mokymasis ir vienas važiavimas topsecret.gif

Pas Vi.soc.kaitę? Pasiklausk ar reikės konspektų egzamino metu ar ne. Nes pas ją buvo galima naudotis konspektais, bet jų net neleido egzo laikyti, paskui lygtais pakeitė jinai tvarką. Jei su konspektais, tai testas ganėtinai smulkus, praktiškai atsakymas kur nors vieną kartą paminėtas visame konspekte. Buvo ir atvirų klausimų. Aš kai laikiau, tai mano konspektai buvo apklijuoti spalvotais popieriukais kaip kalėdinė eglutė žaisliukais topsecret.gif bet tai padėjo ax.gif
Atsakyti
jauciu, kad nebetruks man dalyku(meldziuos, kad netruktu), o turesiu ES materialine dar issilaikyti, tai is jos nezinau ar noriu kursini rasyt.. ax.gif bet jei truks, tada naudosiuos tavo patarimu. Neisivaizduoju koks tas gynimas, cia is viso kurso medziagos purto ar tik is to apie ka tavo darbas? blush2.gif
pas ta pacia, ji viena ir nepakeiciama smile.gif mums apie konspektus neminejo nieko, todel padariau isvada, kad neleis,. bet reikes paklausti smile.gif o ka zymetis konspekte, net nezinau.. ten visko, visaip ir apie visus prirasyta biggrin.gif biggrin.gif unsure.gif

ir as tinginiavau galima sakyti... BPT vartaliojau (imitavau moksla), bet dabar nervai sueme, sakau jei BPK nelenda, varau Politologija laikyt.. nuo vilko ant meskos jauciu uzsirausiu... blink.gif bet reikia kazkaip pajudinti, islaikyti kazka , kad butu motyvas laikyti BPT smile.gif

beje siandien sapnavau, kad laikiau civiline- reikejo per egza ieskini surasyt.. o as neradau neprirasyto lapelio sasiuvinyje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 06 kovo 2013 - 15:38
Sveikos, gal turi turite koki konspekteli Lietuvos teises saltiniai 1918-1940? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit nusviesti situacija del dalyko atidejimo? Nebesusitvarkau - per daug prisiemiau doh.gif Reikia prasyma rasyti? O iki kada galiu ta dalyka atideti? Ar vel uz jo kreditus moketi nereiks?
Atsakyti
CT SPECIALI ISLAIKYTA ))) 8

JEI KA DOMINA KAS I AZ PRASOM,

Gal kas turite Romenu teises testus, lietuvos teises saltiniu konspektuka? Buciau lbj dekinga
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 03 07, 15:10)
Gal kas galit nusviesti situacija del dalyko atidejimo? Nebesusitvarkau - per daug prisiemiau  doh.gif Reikia prasyma rasyti? O iki kada galiu ta dalyka atideti? Ar vel uz jo kreditus moketi nereiks?

Kada per daug prisiėmei? Šį semestrą ar praeitą? Jeigu praeitą, tai rašyk greičiau prašymą ir siųsk, gal prijungs atgal, o jeigu šį semestrą - tai laiko turi iki birželio 30 d. Bet jei nori atidėti, geriau nelaukti paskutinės semestro dienos, nes realiai jau kokios 2 savaitės iki jo pabaigos matai ar spėsi viską išlaikyti ar ne. O dar kartais lieka laikytų ir neišlaikytų dalykų..... topsecret.gif tada viską surašai į vieną prašymą.

Jeigu atidedi nelaikius visai arba laikius vieną kartą - mokėti nereikia nieko ir skola nesiskaito. Palieka prieigą moodlej prie to dalyko ir viskas. O jeigu jau nepavyko du kartus išlaikyti to pačio dalyko - tada liūdniau. Ir pačiai, ir piniginei....... nes reikia vėl mokėti pilnai už kreditus..... doh.gif doh.gif doh.gif bash.gif: taip kad geriau stengtis per tuos du bandymus išlaikyti topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 03 08, 18:08)
Kada per daug prisiėmei? Šį semestrą ar praeitą? Jeigu praeitą, tai rašyk greičiau prašymą ir siųsk, gal prijungs atgal, o jeigu šį semestrą - tai laiko turi iki birželio 30 d. Bet jei nori atidėti, geriau nelaukti paskutinės semestro dienos, nes realiai jau kokios 2 savaitės iki jo pabaigos matai ar spėsi viską išlaikyti ar ne. O dar kartais lieka laikytų ir neišlaikytų dalykų..... topsecret.gif tada viską surašai į vieną prašymą.

Jeigu atidedi nelaikius visai arba laikius vieną kartą - mokėti nereikia nieko ir skola nesiskaito. Palieka prieigą moodlej prie to dalyko ir viskas. O jeigu jau nepavyko du kartus išlaikyti to pačio dalyko - tada liūdniau. Ir pačiai, ir piniginei....... nes reikia vėl mokėti pilnai už kreditus.....  doh.gif  doh.gif  doh.gif bash.gif: taip kad geriau stengtis per tuos du bandymus išlaikyti topsecret.gif

Si semestra - turiu 7 dalykus, o noriu pasilikti 5.
O kiek laiko as galiu atideti juos (ar turiu sekanti semestra juos jau butinai pasiimti ar galima rasyti prasymus n kartu (t.y. vis "stumti" iki kada as pagaliau noresiu juos studijuoti?) O kam prasyma rasyti?
Noriu atideti lotynu ir ekonomika - nu ziauriai daug laiko reikia tai lotynu skirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 03 08, 17:52)
Si semestra - turiu 7 dalykus, o noriu pasilikti 5.
O kiek laiko as galiu atideti juos (ar turiu sekanti semestra juos jau butinai pasiimti ar galima rasyti prasymus n kartu (t.y. vis "stumti" iki kada as pagaliau noresiu juos studijuoti?) O kam prasyma rasyti?
Noriu atideti lotynu ir ekonomika - nu ziauriai daug laiko reikia tai lotynu skirti  doh.gif

Ekonomika sutinku, daug visko, bet lotynų bandyk stumti. Nėra ten tiek daug (nebent eilinį kartą dėstytoja pasikeitus, pas mus tokia senučiukė buvo, jinai ir prie moodlej gal tik kelis kartus buvo prisijungus topsecret.gif ) Buvo keli namų darbai, egzui reikėjo mokėti Gaudeamus 1,2 ir 4 stulpelius (visa grupė draugiškai traukėm), susirašyti lotyniškų posakių (reikėjo 50 susirašyti, duodi jai ir jinai klausinėja. bet ten gali visus rašyti ir ką jau dabar moki) ir paskui paaiškinti ką reiškia pvz. Achilo kulnas, Pandoros skrynia ir pan. Irgi praktiškai iš bendro išsilavinimo jau daug kas žinoma. Nu, žinok, atrodo, daug, bet iš esmės - įveikiama 4u.gif Nenuleisk rankų taip iš karto, nestumk į šalį ax.gif galų gale bandyk bent jau kokius nors darbus atsiskaityti, jei ir atidėsi, paskui nebereiks daryti.
O atidėti gali kiek nori (garsiai to labai neskelbia, bet aš logiką tempiau jau net nebežinau kiek, man kaip pereinama vėliava buvo į kiekvieną semestrą. Dabar net keista, kad prisijungus prie moodlej logikos nėra hihihi.gif )
Atsakyti
As ekonomika praeitam semestra turejau, tai nebuvo daug darbu su ja g.gif .. O tau dabar atideti nieko nereikia, atsiskaitinek kiek gali arba gali isvis nedaryti nieko si semestra tam dalyke, jei nenori ir nelaikyti egzamino tiesiog, rasyti semestro pabaigoje prasyma, kad paliktu prieiga. Nes iki semestro pabaigos gal dar persigalvosi smile.gif Is anksto nieko niekam pranesti nereikia smile.gif cia juk kada nori mokaisi, tereikia pasirupinti jei neislaikai/nelaikai egzamino, kad nepanaikintu prieigos prie moodle ir viskas mirksiukas.gif

mamaEgle, ar pradejai mokytis? prasom palaikyti mokymosi dvasia kartu su manimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 09 kovo 2013 - 22:43
QUOTE(Kadija @ 2013 03 09, 20:40)
mamaEgle, ar pradejai mokytis? prasom palaikyti mokymosi dvasia kartu su manimi  4u.gif

oi, aš tavo mokymosi dvasią visada palaikau friends.gif o pati dar nepradėjau.... blush2.gif šiaip kol kas nežinau kada važiuosiu į Lt egzaminų laikyti.... doh.gif birželį tikrai ne, gali būti, kad rugsėjį, o gal net tik sausį....... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 03 09, 23:49)
oi, aš tavo mokymosi dvasią visada palaikau friends.gif o pati dar nepradėjau....  blush2.gif šiaip kol kas nežinau kada važiuosiu į Lt egzaminų laikyti....  doh.gif birželį tikrai ne, gali būti, kad rugsėjį, o gal net tik sausį.......  doh.gif  doh.gif  doh.gif

och, ko pavasari net? geru oru smagiau ir egzmainus laikyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 03 10, 07:59)
och, ko pavasari net? geru oru smagiau ir egzmainus laikyti  thumbup.gif

Nežinau kaip su pinigais bus topsecret.gif vasarą gal su MB skrisim, bet vėliau, jam atostogos liepos pabaigoe. O tokiu atveju labai jau brangu man taip dažnai skraidyti, o ir savo apmokamas atostogų dienas jau išnaudojau..... na, bus matyt kaip bus smile.gif
Atsakyti