Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Aciu mergaites uz atsakymus ir palaikymus flirt.gif
Laukiu mokslu pabaigos (o atsimenu, kaup trizniavau, kada duos prisijungimus, noriu mokytis ir pan. biggrin.gif ), tada iskart begu i biblioteka pasiimu kruva geru grozines lit knygu ir skaitau, skaitau, skaitau savo malonumui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persiko kauliukas: 05 birželio 2013 - 06:01
QUOTE(mamaEgle @ 2013 06 05, 01:03)
Kadija, kaip tau sekasi?  Ar jau laikei ką nors? Gal jau ištęstinėse?

dar ne, rudeni smile.gif laikau egzaminus po truputi, jau 4 bus, mano sesija jau ipusejo biggrin.gif thumbup.gif
as kaip ir persiko kauliukas nueinu i knygyna, pavaikstau tarp knygu, pasvajoju kuria pirksiu kai baigsis sesija lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kada paskutinis egzaminas tau suplanutas, kauliuk? biggrin.gif
Atsakyti
Užtat aš dabar skaitau viską iš eilės, tik ne mokslus...... blush2.gif bet kaip trūksta egzaminų...... per tuos metus jau buvau įpratus: birželis - egzaminai
Atsakyti
Kadija, birzelio 20d. teises istorija, as tik du dalykus pradziai pasiemiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 06 05, 10:43)
Užtat aš dabar skaitau viską iš eilės,  tik ne mokslus...... blush2.gif  bet kaip trūksta egzaminų...... per tuos metus jau buvau įpratus: birželis - egzaminai

man euforija del egzaminu trunka 30 inciu po egzamino, kai ateina atsipalaidavimas toks vidinis.. kai nera egzaminu, visai truksta ju, bet kai sesija ipuseja, jau noretusi pailseti... doh.gif

persiko kauliukas, tai tau gerai, turesi grazaus laiko dar pasiruosti kitam egzaminui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 05, 11:14)
man euforija del egzaminu trunka 30 inciu po egzamino, kai ateina atsipalaidavimas toks vidinis.. kai nera egzaminu, visai truksta ju, bet kai sesija ipuseja, jau noretusi pailseti...  doh.gif
persiko kauliukas, tai tau gerai, turesi grazaus laiko dar pasiruosti kitam egzaminui  thumbup.gif

Taip realiai laiko yra, bet kai namuose leliunas 1,5m, tai pasimokyt gaunu tik per jos pietu miega ir vakare kai visi sugula biggrin.gif, apie laisva laika sau galiu tik pasvajoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 06 05, 14:05)
Taip realiai laiko yra, bet kai namuose leliunas 1,5m, tai pasimokyt gaunu tik per jos pietu miega ir vakare kai visi sugula  biggrin.gif,  apie laisva laika sau galiu tik pasvajoti  ax.gif

man vakarais mokytis pats gazas.. nuo 21 iki 24 val... biggrin.gif o jei dar isjungtu kompa kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 05, 14:28)
man vakarais mokytis pats gazas.. nuo 21 iki 24 val...  biggrin.gif  o jei dar isjungtu kompa kas...  ax.gif

O man atvirksciai, anksti keliuos, tai vakare sunkiai lenda informacija ax.gif
Atsakyti
Panos, o ką geriausia rinktis? Kaip suprantu, nuotoliniam bakalaurui yra 7 studijų programos. https://moodle.mruni...ew.php?id=69164
Ar visos taip studijuojančios siekiat bakalauro? Išeina tie patys 4 metai kaip dieninėse, ar ilgiau tempiat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackTea @ 2013 06 07, 10:00)
Panos, o ką geriausia rinktis? Kaip suprantu, nuotoliniam bakalaurui yra 7 studijų programos. https://moodle.mruni...ew.php?id=69164
Ar visos taip studijuojančios siekiat bakalauro? Išeina tie patys 4 metai kaip dieninėse, ar ilgiau tempiat?smile.gif

Realiai ne visos programos pilnai paruoštos nuotolinėms. Kai kurias gali pradėti, išsilaikyti pusę reikiamų dalykų, o paskui tęsti ištęstinėse/dieninėse/vakarinėsė. Konkrečiai reiktų klausti pas metodininkes. Kiek žinau tai teisė bei teisė ir valdymas praktiškai yra pilnai (be kelių dalykų+kursiniai+praktika+valstybiniai). Bet čia šiai dienai. Kaip bus vėliau nežinia.
Aš siekiu bakalauro. Mokausi jau....... daug.... blush2.gif ax.gif iš pradžių entuziasmo buvo daug, paskui padariau pertrauką (neturėjau galimybių grįžt egzaminams), paskui motyvacija dingo..... reikia susigriebti ir pabaigti, nes lieka jau visai nedaug: keli egzai ir valstybiniai.
Realiai mokslas trunka kiek pats nori. Žinau vieną vaikinukąą kuris per 3 metus baigė, beg žer semestrą imdavo po 10-12 dalykų. Nemažai baigia per 4 metus (ima dieninių programą ir pagal ją renkasi dalykus), na o kiti...... būna ir nebaigia, atideda geresniems laikams doh.gif
Atsakyti
Ar del dalyku atidejimo (kad pratestu prieiga) prasyma reikia rasyti el. pastu ar galima vietoj pas Agneta parasyti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ar siuo metu MRU yra galimybe nuotoliniu budu pabaigti magistro teises diploma? Atleiskit uz durna klausima jei ka, tiesiog lelius lipa ant galvos, baisiai neturiu kada paskaityti temu ar issikapstyti internete info.
Atsakyti