Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 21:41)

be testų. Puikiai mokėk LT konstitucijas.
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 24, 13:43)
Sveikos, gal prisimenat apie teises istorijos egza? uzklausoje  kokia forma egzamino Sapoka atsake, kad bus testo forma kuriame bus ir atviru klausimu, ir jums taip buvo? Siaip testas man priimtinesnis manau butu, bet tie atviri klausimai gasdina  unsure.gif

man buvo du atviri klausimai, na kaip Kadija rašė. Aš mokiausi iš santraukos "Esminiai dalykai", man užteko ax.gif blush2.gif bet buvau padarius visus atsiskaitymus ir tuos konspektus mokėjau beveik mintinai. Prisimenu, kad klausimas buvo apie kažkurį Statutą kas jame buvo svarbiausiai, tai pasakiau, kad apibrėžta vaiko globa, tai jam labai patiko ax.gif bet kitiems sako buvo mažai to konspekto, tai nelabai galiu pasakyti užtenka jo ar ne..... mastau.gif

QUOTE(BlackDhalia @ 2013 05 24, 15:48)
Yesss... uzteks tiek  thumbup.gif
MamaEgle - jus kaip visada nepakartojama  drinks_cheers.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Būtinai išmok posakius ir turėk susirašius ant lapo ką moki. Jinai klaus. jeigu neturi, pažiūrėk 80 lotynų posakių
Atsakyti
<!--QuoteBegin-mamaEgle+2013 05 25, 01:49

Būtinai išmok posakius ir turėk susirašius ant lapo ką moki. Jinai klaus.
[/quote]

O ten uzteks tik uzsirasyti pvz achilo kulnas ar reikia ir paaiskinimo? bet cia lietuviu kalba, ane? blush2.gif o man nuorodos neatidaro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDhalia: 25 gegužės 2013 - 11:50
Ačiukas už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas turite logikos konspektu? Nes is moodle medziagos kazkaip sudetinga mokytis, daug neaiskumu... smile.gif Buciau labai dekinga ax.gif miniboze@gmail.com
Atsakyti
MamaEgle, o gal dar turi ta "esminiu dalyku" santrauka? Gal galetum pasidalinti ax.gif jooratuke@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Minaya @ 2013 05 27, 06:08)
Sveikos 4u.gif

Gal kas turite logikos konspektu? Nes is moodle medziagos kazkaip sudetinga mokytis, daug neaiskumu... smile.gif Buciau labai dekinga  ax.gif  miniboze@gmail.com

Iš savo ilgametės patirties galiu pasakyti: spręsk uždavinius, kurie yra įkelti į moodle ir dar pažiūrėk gal dėstytojas davęs papildomų užduočių (kartais būna per konsultacija įkelia į forumą). Konspektus skaityk tik ieškodama kaip išspręsti uždavinį. O su papildomais konspektais būk atsargi, nes gali būti sudaryti pagal kito dėstytojo medžiagą, o ten skiriasi visi žymėjimai, tai labai susipainiosi, visai nieko nebus aišku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 05 27, 08:33)
MamaEgle, o gal dar turi ta "esminiu dalyku" santrauka? Gal galetum pasidalinti  ax.gif  jooratuke@gmail.com

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 27, 10:29)
Išsiunčiau  4u.gif

Aciu, tu kaip visada greitos reakcijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar sunku islaikyti administracine pas Ieva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 05 28, 17:59)
Ar sunku islaikyti administracine pas Ieva?  blush2.gif

man nebuvo sunku schmoll.gif buvo testas labai panašus koks yra savitikros testuose, netgi klausimai kai kurie tie patys buvo topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 05 28, 22:13)
man nebuvo sunku  schmoll.gif buvo testas labai panašus koks yra savitikros testuose, netgi klausimai kai kurie tie patys buvo  topsecret.gif

nesunku islaikyti, pagrindinius dalykus reikia zinoti, neklausia is smulkmenu dazniausiai. cia specialiojoje dalyje pas ja testukas kartais buna unsure.gif , o bendrojoje atvirus klausimus megsta ji.. bent jau kai as jau laikiau, tai atviri buvo.. o testas tik spec dalyje, nors gali sugalvoti ir zodziu paklausineti, jei nedaug zmoniu.. 4u.gif
Atsakyti