QUOTE(BlackDhalia @ 2013 09 21, 13:05)
O galima is teises pereiti i teise ir valdyma? nes juk kolkas tai visus dalykus kiek suziurejau mokausi tokius pat kaip ir valdymo
Ir dar vienas dalykas, kalbejau su kitu nuotoliniu studentu, tai jis sake, kad nebutina visus dalykus imti pagal programa, reikia surinkti tam dalykui (tarkim nuotolinei teisei) skirta kreditu skaiciu. Ar cia taip? Ar reiktu pasiteirauti Agnetos? Nes jis sake, kad ten psichologijos ir tokiu panasiu net neeme ir neims, nes nebutina - nuo pagrindiniu disciplinu susidaro reikiamas kreditu skaicius

Sudomino, gal ir man is tikruju daug ko nereikes imti.
Galima

aš pradėjau viešajam administravime, bet tais laikais jame tik keli dalyka nuotoliniu būdu buvo, tai perėjau į teisę ir valdymą.
Žinoma nebūtina imti dalykus pagal programą, tik skaičiuotis lengviau ką turi ir kas dar liko. Aš pati imdavau ne pagal programą, todėl dabar liko ir I-mo semestro ir 7-to....
Taip, kolega studentas teisus, reikia surinkti reikiamų kreditų skaičių, bet taip pat reikia, kad būtų išlaikyti visi privalomi dalykai ir po 1-2 alternatyvas kiekviename semestre. O jos yra surašytos mokymo plane prie kiekvieno semestro. Psichologijos jis gali ir neimti, bet ims kokią Filosofiją ar Etiką, ar Dokumentalistiką. O tu imsi Psichologiją, bet neimsi Filosofijos, ar Etikos, ar Dokumentalistikos. Todėl ir reikia vadovautis programa, kad paskui nebūtų taip, kad imi dalykus belekaip, o kai suskaičiuos kreditus ir nors jų užteks, tačiau pagal programą truks, teks dar laikyti.
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 09 21, 13:58)
Ir dar vienas dalykas, ar teises ir valdymo studiju laikotarpis yra trumpesnis uz teises?
Laikotarpis yra toks, kokį pati pasirinksi ir nesvarbu kokio dalyko. Gali per tris metus pabaigti (žinau vieną tokį atvejį, buvo

), o gali ir per 6 niekaip (irgi žinau - mano pačios

)
Žmonės apkalba tada, kai nežino kaip kitaip paaiškinti, kodėl pas kažką viskas gavosi, o pas juos ne