Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2013 09 25, 13:29)
Tik teorija, kokie ten uždavinia.... užtenka teorijos  doh.gif

Baisiai nuskambejo.... lotuliukas.gif O gal atsimenate kokie mazdaug klausimai buvo? Kad tokia baisi patirtis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 09 25, 11:56)
Baisiai nuskambejo....  lotuliukas.gif  O gal atsimenate kokie mazdaug klausimai buvo? Kad tokia baisi patirtis  lotuliukas.gif

neatsimenu, kad tas buvo.... irnesakyk.gif, tuo labiau, kad neišlaikiau aš jos blush2.gif ax.gif dar turiu vieną bandymą topsecret.gif gal pasirausus senosiose temose ir galima būtų rasti kokie klausimai buvo mastau.gif tik kad man per KT lyginamąją davė klausimus iš Lt KT mega_shok.gif, ko aš buvau absoliučiai neskaičius tam kartui, o egzą laikius gal prieš 2,5 metų topsecret.gif

Šiaip buvo apie Prancūzijos konstituciją, o du klausimai iš Lt. tai kaip galima buvo išlaikyti??? Ir aš jau per kelis kartus pasakiau, kad aš KT lyginamąją, jinai "gerai gerai" ir diktuoja klausimus iš Lt fool.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko susidurti su anglu k destytoja Alvyda Liuoliene? Ar griezta?
Ir filosofijos Jolanta Saldukaityte?

Tiesa pradejau skaitineti logika, nu jo... kaip kazkas ir rase, tai mokslas apie raketu kura blink.gif , beje destys Bubelis, tai kiek supratau apie ji pasiskaitinejusi labai neblogas destytojas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 09 25, 14:16)
Sveikos, gal kam teko susidurti su anglu k destytoja Alvyda Liuoliene? Ar griezta?

Tiesa pradejau skaitineti logika, nu jo... kaip kazkas ir rase, tai mokslas apie raketu kura  blink.gif , beje destys Bubelis, tai kiek supratau apie ji pasiskaitinejusi labai neblogas destytojas  bigsmile.gif

Tos dėstytojos kiekvieną semestrą vis kitos anglų, būtinai prisimink jos pavardę, jei sausio mėn. nelaikysi egzo, nes kita nepriims doh.gif durna tvarka, bet pas juos būtent tokia fool.gif man atrodo aš pas ją pirmą dalę esu, bet dabar jau gerai neprisimenu mastau.gif

O Bubelis superinis thumbup.gif iš savo ilgametės patirties draugystėje su logika galiu patarti: neskaityk teorijos kaip romano, iš karto pradėk spręsti uždavinius topsecret.gif yra atskirai įkelti uždaviniai, vat juo ir daryk. Ir dar prašyk. Tada bus viskas aišku. Ir drąsiai klausk dėstytojo 4u.gif nes tokio kantraus ir pareigingo praktiškai nebuvau gavus kiek mokausi MRU topsecret.gif nebent Šeimos teisės buvo dar panašus mastau.gif

O filosofijos nežinau tokios schmoll.gif
Atsakyti
Aciu mamaEgle 4u.gif
Atsakyti
sveiki...gal kas turite bent kokios informacijos apie verslo administravima ar seip apie versla...buciau labai dekinga jei pasidalintumet
Atsakyti
Kadija, kaip tau bioetika? Ar pasirinkai kursinių temas? Kaip su praktika, ar užskaitė?

QUOTE(ragana87 @ 2013 09 25, 20:16)
sveiki...gal kas turite bent kokios informacijos apie verslo administravima ar seip apie versla...buciau labai dekinga jei pasidalintumet

aš tikrai nieko nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Gal kažkuriai teko laikyti administracinę teisę spec. dalį pas R. Kalašnyką? Kokie atsiliepimai būtų ? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 09 25, 15:16)

Filosofija ne pas moteri isvis turejau. O del anglu, laikiau ne pas savo destytoja (destytoja sutare, kad mane paegzaminuos kita), tai per tuos nervus jau neatmenu ar tik ne Jusu minima destytoja ir egzaminavo.. g.gif Antra dali laikiau pas ja, tai ant durniuko nesiruost siulau.. turekit ka pakalbet, ismokit zodziu reiksmes smile.gif Mano patirtis cia buvo tragiska, egza laikiau 1,5val... doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mamaEgle @ 2013 09 25, 22:06)
Kadija, kaip tau bioetika? Ar pasirinkai kursinių temas? Kaip su praktika, ar užskaitė?
aš tikrai nieko nežinau  schmoll.gif

Bioetika- O.K. visai patiko man biggrin.gif
Kursiniu dar nepasirinkau blush2.gif
Praktika susiforminsiu dabar, nes man jau gana tu popieriu ir vazinejimo.. doh.gif Nusprendziau, kad taip bus paprasciau, be to i ziemos sesija neber valciu spet man smile.gif
Gal turi praktikos sutarti savo? Kaip ten formuluot tiksla ir rezultatus mazdaug? Ten konkreciai labai reikia rasyti ar vejus kokius?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 09 27, 08:10)
Mano patirtis cia buvo tragiska, egza laikiau 1,5val...  doh.gif  lotuliukas.gif
Bioetika- O.K. visai patiko man  biggrin.gif
Kursiniu dar nepasirinkau  blush2.gif
Praktika susiforminsiu dabar, nes man jau gana tu popieriu ir vazinejimo..  doh.gif Nusprendziau, kad taip bus paprasciau, be to i ziemos sesija neber valciu spet man  smile.gif
Gal turi praktikos sutarti savo? Kaip ten formuluot tiksla ir rezultatus mazdaug? Ten konkreciai labai reikia rasyti ar vejus kokius?

nebloga egzo trukmė.... mega_shok.gif

O tai tau užskaitys tavo darbą ar ne?

Popierius pažiūrėsiu namie, diiiirbu dabar ax.gif ten vėjai pievose tie tikslai tai irnesakyk.gif...... doh.gif
Atsakyti
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus.

Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikant egzamina mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Rasykite asmenine zinute. Pati as juos pirkau ir mokėjau dosniai. Egzamino programa nuo 2010 iki 2013 praktiskai nesikeite - prisidejo tik keli smulkus klausimai.
Atsakyti
QUOTE(super-mergaitė @ 2013 09 30, 13:38)
turiu tobulus MRU BAIGIAMOJO VALSTYBINIO KONSTITUCINES TEISES EGZAMINO konspektus.
Konspektai yra sudaryti 2010 m. pagal MRU konstitucines teises baigiamojo egzamino programa. Laikant egzamina mokiausi VIEN TIK IS situ konspektu ir gavau 10. i juos ieina wisa reikalinga egzaminui medziaga- Lietuvos konstitucine teise ir lyginamoji konstitucine teise. zodziu yra absoliuciai wiskas, ko reikia egzaminui.Konstitucinio teismo nutarimai integruoti pagal temas. konspektus sudaro 245psl, A4, 12 sriftas. Rasykite asmenine zinute. Pati as juos pirkau ir mokėjau dosniai. Egzamino programa nuo 2010 iki 2013 praktiskai nesikeite - prisidejo tik keli smulkus klausimai.

Turiu tuos konspektus ax.gif siunčiu nemokamai topsecret.gif
Atsakyti