Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 04, 10:46)
Aš rinkiausi MRU būdama, tai ten prie visų temų buvo nurodyti vadovai.

Tai labai gerai thumbup.gif

QUOTE(persiko kauliukas @ 2013 10 04, 11:52)
Aciu MamaEgle 4u.gif

Merginos, turiu klausimeli, ar nenukencia nuo mokslu vaikai, darbai, ar viska suspejat? Gal zinot koki stebuklinga buda kaip viska suspet  biggrin.gif

jauciu visiem nukencia kazkas.. as per sesijas budavau atsijungusi nuo visko smile.gif
Atsakyti
Man ta lyginamoji konstitucine kaip peilis po kaklu doh.gif Ar ir kokio Kipro ar Nyderlandu konstitucijas reikia i galva detis? Ar kas nors gavo klausimu per egza ne is JAV/GB/Vokietijos/Prancuzijos? g.gif
Ir dar CT uzdaviniu pvz tai as medziagoje nerandu tik pacius uzdavinius g.gif Kazin kaip per egza reikes kazka parasyti, kai nesu macius jokio pvz doh.gif
Sunki sestadienine nuotaika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 10 05, 11:10)
Man ta lyginamoji konstitucine kaip peilis po kaklu  doh.gif  Ar ir kokio Kipro ar Nyderlandu konstitucijas reikia i galva detis? Ar kas nors gavo klausimu per egza ne is JAV/GB/Vokietijos/Prancuzijos?  g.gif
Ir dar CT uzdaviniu pvz tai as medziagoje nerandu tik pacius uzdavinius  g.gif  Kazin kaip per egza reikes kazka parasyti, kai nesu macius jokio pvz  doh.gif
Sunki sestadienine nuotaika  lotuliukas.gif

Tai prasykite destytojo atsiusti koki pvz ir pamatysite, isspreskite, duosite patikrinti destytojui- bus naudos, o dar ir pliusiuka uz aktyvuma gausite.. Mums CT ir koliokviumas buvo, man rodos..
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 07, 09:58)
Tai prasykite destytojo atsiusti koki pvz ir pamatysite, isspreskite, duosite patikrinti destytojui- bus naudos, o dar ir pliusiuka uz aktyvuma gausite.. Mums CT ir koliokviumas buvo, man rodos..

Kai tik destytoja atsiras taip reiks ir daryt, o kolkas jai kruva zinuciu nusiusta ir forume studentai rasineja, o jos nei kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 10 07, 09:36)
Kai tik destytoja atsiras taip reiks ir daryt, o kolkas jai kruva zinuciu nusiusta ir forume studentai rasineja, o jos nei kvapo  doh.gif

Čia Civilinė teisė ar CT procesas?

Kol kas nebuvau net prisijungus..... blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif Reikia jau pradėti, galų gale ir spalis jau už lango doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 07, 11:52)
Čia Civilinė teisė ar CT procesas?

Kol kas nebuvau net prisijungus.....  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Reikia jau pradėti, galų gale ir spalis jau už lango  doh.gif

Civiline teise doh.gif Gal busim kursiokes? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirkciau Piesliako II BT knyga ir LT konstitucines t knyga, stora ta 900 psl, 2012-2013 mt leidimo.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 10 07, 18:10)
Civiline teise  doh.gif  Gal busim kursiokes?  mirksiukas.gif

ne, man procesas ax.gif o CT dabar dėstytoja?
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2013 10 07, 10:36)
Kai tik destytoja atsiras taip reiks ir daryt, o kolkas jai kruva zinuciu nusiusta ir forume studentai rasineja, o jos nei kvapo  doh.gif

tai dar yra laiko, dar tik spalio pradzia.. vacation4.gif jei labai nerimaujat i nuotliniu studiju centra kreipkites- pagreitins procesa mirksiukas.gif 4u.gif

man liko BT spec. dalis, reikia susiimti pagaliau ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 10 08, 07:07)
man liko BT spec. dalis, reikia susiimti pagaliau ir man  blush2.gif

man visa BT kažkaip labai lengva buvo, o vat su CT procesu ir strigau...... doh.gif o dar kodeksas pasikeitęs kaip, o medžiaga ruošta prieš n metų, tai visai nėra kaip mokytis.... doh.gif (o gal šiems metams pakeitė mastau.gif)
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2013 10 07, 21:52)
ne, man procesas  ax.gif o CT dabar dėstytoja?

ne, apsirikau, destytojas smile.gif Ar lengvai ja islaiket?
Atsakyti
Sveikos, gal kas nesenai skaitet civilinio proceso egza ?
Atsakyti