Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 247

QUOTE(*ArDoSa* @ 2013 02 09, 00:08)
Turiu tokius pat juodus, dydziu mazesnius pirkit nei nesiojat  4u.gif

QUOTE(dimele @ 2013 02 09, 00:11)
as dar turiu vilties, kad prasitemps  visgi oda biggrin.gif nes ktii ilgaaulaii laisvi ent papliko nuo nesiojimo toks apt dydis:)
as nesioju 29 situos pirkau 28 ir geri, mergaites situ rekomendavo dydziu mazesnius imt  mano rudi, prasitempo jie dar kerokai, ir tikria man dirzo reik,
maciau gyvai situos batukus, fianuoliski  wub.gif nors irgi nevisai mano stiliuko, bet kulnas manau butu aptogus

Aciu mergaites uz patarimus, gaila nera 27 dydzio unsure.gif
Atsakyti
MM, Daliux, o gal nupirktumet shoptheshoebox? Toookia gera vienu bateliu kaina.. wub.gif Bijau, kad po savaitgalio ju nebeliks..
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 02 08, 23:07)
Labas vakarelis  4u.gif

MM, Marskinukai tavo stiliaus  wub.gif  4u.gif

wub.gif
QUOTE(barsuchok @ 2013 02 08, 23:28)
MM, Daliux, o gal nupirktumet shoptheshoebox? Toookia gera vienu bateliu kaina..  wub.gif Bijau, kad po savaitgalio ju nebeliks..

oi, ten visiska vargo vakariene su ta parduotuve sad.gif shipingas milziniskas ir puse batu neatsiuncia...
Atsakyti
ar dar rinksite Guess max nuolaidai g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurramkam @ 2013 02 09, 02:26)
ar dar rinksite Guess max nuolaidai g.gif  4u.gif

renkam dar paskutinam krepseliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 02 09, 09:27)
renkam dar paskutinam krepseliui  4u.gif

kada galvojat pirkt? Man rods, vakare ten papildo, as labai noriu vienu batuku, gal papildys g.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Mergaites, ar gavot mano Ideeli uzsakymuka, siusta vakar vakare? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 09 vasario 2013 - 09:52
QUOTE(VVaiva @ 2013 02 09, 09:52)
Labas rytas!
Mergaites, ar gavot mano Ideeli uzsakymuka, siusta vakar vakare?  g.gif

laba
einu ieskoti smile.gif
Atsakyti
noreciau uzsisakyti kosmetikos is neotericcosmetics.com-alpha hydrox. Ar siustumet atskirai i kita sali-ne i Lietuva ir ar galima butu padaryti pavedima per paypal? Apmokeciau is anksto.. 4u.gif
Neoteric siuncia tik i Kanada ir JAV verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetvanilla @ 2013 02 09, 10:48)
noreciau uzsisakyti kosmetikos is neotericcosmetics.com-alpha hydrox. Ar siustumet atskirai i kita sali-ne i Lietuva ir ar galima butu padaryti pavedima per paypal? Apmokeciau is anksto.. 4u.gif
Neoteric siuncia tik i Kanada ir JAV  verysad.gif

persiunciam i kitas salis is Vilniaus, o atsiskaitom banko pavedimu i lietuviska banko saskaita 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Perimciau Vincukus aulinukus juodus su poniuku,arba rudus-bordo 25,5cm pedai bigsmile.gif gal kuriai netiko,ar nepatiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nedovile: 09 vasario 2013 - 11:10
Gal kuri turit HOUSE OF HARLOW 1960
baciuku,idomu,kaip su dydziais g.gif Ar faini,kokybiski g.gif
Atsakyti